Nagyon hiányzik a téli időszakban egy belső, hideg(ebb) vizes medence. Az étteremben többször is romlott étel volt a svédasztalon, ami nagyon elvette a kedvünket, hogy újra menjünk. Aki kifejezetten gyógyvizes helyet keres, annak tökéletesen megfelelő ez a hely, de úszni csak nyáron lehet a fűtetlen medencében, erre figyeljenek a gyerekkel érkezők.
A két ünnep közötti időszakban töltöttünk el ebben a szállódában 5 napot. Összességében erős 3*-os hotel: erőssége a szobák tisztasága/berendezése/tágassága, illetve az ellátás minősége és mennyisége.
Gyengesége a Wellness-részleg: a szálloda volumenéhez képest kicsi, abszolút nem volt szimpatikus, hogy a 8 éves kislányomat ugyan nem engedték be a "felnőtt" medencébe, de a gyermekmedence a fürdőrészleg ellentétes felében volt, ahova pedig mi nem mehettünk be, bár nem is nagyon vágytunk rá, hiszen szinte hideg volt benne a víz. . . Tehát választanunk kellett: vagy a gyerek fürdik, vagy mi. Valamint a medencékre véleményem szerint igen csak ráférne egy alapos felújítás is. Azonban a játszószoba *5-ös! A szálloda személyzete nagyon kedves és segítőkész, különösen az étteremben. Összességében jól éreztük magunkat, ár/érték arányban elégedettek voltunk.
2013. Évben egy hét végét töltöttünk el kettesben. Udvaria kiszolgálással, kényelmes szobákkal, rengeteg kezelési lehetőséggel találkoztunk. Étteremben én mint cukor beteg is nagy odafigyelésükkel teljes mértékű kiszolgálásban részesültem. Meg találtuk a számomra legmegfelelőbb ételeket.
a buszpályaudvar közelsége nagy segítség a vonattal közlekedők részére is. Jó szívvel ajánlom mindenki számára, aki csendes pihenésre, jó ellátással szeretne pihenni.
Az Apolló szállóban voltunk Hajduszoboszlón és nagyon megvoltunk elégedve, szinvonalas volt,a szoba tiszta és szép,azételek finomak voltak és házias izessitéssel készültek, amiért nekünk tetszett. A Wellnessel is meg voltunk elégedve. Ugy terveztük,hogy jövőre is elmegyünk. Figyeljük az akciós csomagokat,ugyanis nyugdijasak vagyunk és igy többször is elmehetünk pihenni.
2013. novemberbe végén jártunk a feleségemel a Mátyásba Hajduszoboszlon egyik város legjobb szállodája. Nagyon kedvesek a recepcion nagyon szép a szálloda berendezése, egy ékszerdoboz. A tisztaság kitünö az egész szálloda területén, a svédasztalos reggeli és vacsora nagyon változatos,és böséges.
Aszemélyzet kedves udvarias, keresik a vendég kegyeit. A welnes részleg nagyon jo felüdülést varázsol, egyszo mint száz csodás élménybe volt részünk, Már azt tervezük, hogy mikor menjünk a Mátyásba
Hajdúszoboszló legjobb szállodája. Az svédasztalos reggeli és vacsora rendkívül változatos. A wellness részleg pedig csodálatos felüdülést jelentett. A szauna, a hideg taposó medence,a gyógyvizes termál fürdő. Én másoknak is szíves figyelmébe ajánlom. A szobákban tisztaság,minden nap takarítás és figyelmesség,ha valamilyen kívánságunk lenne.
Ebben az évben ismét el tudunk menni pihenni a Mátyás Király szállodába. Nem véletlenül esett a választás erre a szállodára, mivel már volt szerencsénk itt vendégeskedni és maximálisan meg voltunk elégedve, mint a szállással, az étkezéssel, valamint a fürdő szolgáltatásaival.
Azt meg kell jegyeznem, hogy aki nem tudná ez egy gyermekbarát szálloda, és biztosithatom azokat a szülőket és nagymamákat akik kicsikkel érkeznek, nem fognak csalódni. Mi ismét kis unokánkkal voltunk, és szuper jól éreztük magunkat, a pihenés szinvonalát emelte a Márton napi vigasságok c. sorozat, melyet a város rendezett. Azt még pozitivumként el kell, hogy mondjam, hogy mivel már másodszor voltunk a szállodába - hüség kedvezményt kaptunk. Nagyon köszönjük, a hozzáállás igen jól esett, hogy megbecsülik a vendégek hűségét. Fogunk még Önöktél pihenni.
Ez év október végén jártunk ott. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, sokat tudtunk a városban sétálni, a szállás udvarán játszani. Nem volt zsúfoltság,mindenki megtalálta a kedvére való elfoglaltságot. A szobák rendezettek, tiszták voltak. Az étterem kínálata nagyon megfelelt nekünk. Már másodszor jöttünk ide, de most sem csalódtunk.
Rendkívül nyugodt, csendes, szép hely, a személyzet és a körülmények ideálisak gyógyüdülésre. A TB által támogatott gyógykezelések nagyban hozzájárulnak egészségem megőrzéséhez, a benti és a kültéri medencék remekül kiegészítik a gyógykezeléseket. Árak elfogadhatóak, megfizethetőek, az étterem kiváló. Sokadszor, kb.
Már harmadik alkalommal töltöttünk el egy hétvégét a szállodában. Most sem csalódtunk! Több éves tapasztalat alapján mondhatom, a szálláshelyen minden alkalommal ugyan azt a színvonalat tapasztaltuk. A személyzet kimondottan kedves, udvarias, segítőkész. Az étterem kínálata remek. Nagyon jók az ünnepekhez kötött programok, zenés estek.