A mi kedvenc szállodánk: a Mátyás Király Hotel*** Superior Hajdúszoboszlón! Ez a szálloda minden igényünket kielégíti! Legyen akár családos vagy egyedülálló, fiatal vagy idősebb, ebben a szállodában minden téren mindenki megtalálhatja a szája ízének kedvező programokat, lehetőségeket, kikapcsolódást.
Nekünk nagyon fontos volt, hogy az immáron 3 éves kisfiunk megtalálja a magának való szórakozási lehetőségeket és ebben a hotelben több lehetőség is adott egy ilyen kisgyermek számára, hogy lekösse magát. Van gyermekmedence sok -sok gyermek fürdőjátékokkal. Található a hotelben egy hatalmas játszószoba ezernyi játéklehetőséggel, és szabadtéri játszótér is adott a gyermekek részére. Sőt minden hétköznap animátorok is részt vesznek a gyerekek minél színesebb és gazdagabb szórakoztatásában. Mondhatom, hogy ez a szálloda maximálisan család és gyermekbarát a szolgáltatásaiban. És az étteremről még nem is említettem, hogy található külön gyermekétlap és az étterem felszereltsége igazán kedvező a kicsik számára, hisz külön gyerekétterem van, ahol kis székek, asztalok könnyítik a gyerekek étkezését, kiskanalak, kis villák, kiskések, kistányérok találhatók, mind-mind műanyagból. Akik kettesben jönnek a szállodába, azok számára is rengeteg kikapcsolódási lehetőség van: az alagsorban található a barlangfürdő, egy 32 és egy 36 C fokos gyógymedencével, így nincs is szükség meglátogatni a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőt, hisz itt helyben van a termálvíz. Akik szaunázni szeretnének, azok számára is adott a finn szauna merülőmedencével. Nekem ez a kedvencem, amikor a férjem a kisfiammal játszik, én kikapcsolódom a szaunában! Illetve strandmedence is található közvetlenül a hotel épülete mellett a szabadban. Imádom ezt a szállodát, a férjemmel és most már a kisfiunkkal immáron 6. éve minden évben ellátogatunk ebbe a hotelbe, hogy kipihenhessük az egész évben felgyülemlett fáradalmainkat. Erről a hotelről csak pozitívat tudok írni, csillagos ötös! ! :-) Itt tényleg úgy érezheti mindenki magát , mint a királyok, a "Vendég a Fenség és az Apród az Úr"!
Igaz, hogy tavaly voltunk a Mátyás Király Hotelben, de felejthetetlen élménnyel gazdagodva jöttünk haza. A reklámban és a honlapon fel van tüntetve, hogy gyerekbarát szálloda, és valóban az. Mi az akkor 1,5 éves unokánkkal voltunk és el mondhatom, hogy minden nagyon szuper, kényelmes. Külön kiságyat kaptunk, és mondhatom, hogy minden a gyerekekről szól.
A személyzet kedves, türelmes, segítőkész. A Hotel tiszta, csendes, és jó az elhelyezkedése. Az étkezés minden igényt kielégit. Egy szóval is -ajánlom mindenkinek nagyon sok szeretettel. Mi biztos megyünk még ! ! ! ! !