Panoráma Wellness Apartman Hotel Hajdúszoboszló bemutatkozása
A Panoráma Wellness Apartman Hotel négy csillagnak megfelelő szolgáltatásaival és kényelmével várja vendégeit Hajdúszoboszlón. A tágas, fényes szobák egyaránt alkalmasak pároknak, de nagycsaládosoknak is. A hotel gyermek-és bababarát, így minden eszköz rendelkezésre áll ahhoz, hogy a kisgyermekkel érkezők is élvezhessék az üdülést.
A wellness pihentető erejét szolgálja a pezsgőfürdő, a finn-és infraszauna, valamint a szabadtéri medencék. A városi fürdőtől 400 méterre található hotel számos kikapcsolódási lehetőséget ígér az ide látogatóknak.
A szálláshely a 4 csillagtól elvárt színvonalat mélyen alulmúlja! ! A szoba zsúfolt lett a betett pótágy miatt, nem lehetett a hűtőt kinyitni! A tisztaság sem volt kifogástalan: "porcicák" bújtak meg a bútorok alatt. A fürdőszobában mozgott a WC-tető, rozsdás volt a fém piperetartó, csatornaszag volt, mert a lefolyó nem zárt jól!
Az ablakkilincs le volt törve, az előszobában a fal felvizesedett, és hullott! Az étteremben is csalódtunk, az étkezés vége előtt 1 órával már igen hiányos volt a választék. Ha kértünk valamit: "elfogyott" volt a válasz! Több család volt gyerekkel, de nem volt gyerekek számára megfelelő ételkínálat! Nem először voltunk itt, két éve még más volt a színvonal, azért mentünk újra! Hát ez többet nem fog megtörténni! ! ! Nem ajánlom a szállodát senkinek! !
A helyet talán ajánlanám is,de a hozzácsatolt éttermet nem tudnám őszintén ajánlani. Az első esti menüs vacsoráról talán nem is írnék sokat ,mert nagyon rosszul sikerült . Akkor váltottunk a svédasztalosra( + 1000 Ft -fő),volt minőségbeli változás ,de valahogy mégsem az igazira sikerült. Ez végig így volt.
Az étterem nagyon kicsi ,zsúfolt. Sajnáltam a személyzetet a helyhiány miatt. Ami nagyon kellemes meglepetés volt , a tágas és tiszta szoba. Bár a köntösök és törölközők megértek a cserére. A welness kicsi egy ilyen létszámú szállóhoz,viszont a fürdő közel van.
A wellness gyenge volt. A masszázs kellemes volt. Félpanziós svédasztalos vacsora második napon gyengére sikeredett. A reggelinél nem sikerült mindent pótolni, így a később jövők gyenge választékot találtak. A koktélokat nem ajánlom, sajnos nem tudják elkészíteni, pedig külön koktél itallapon lehet választani.
Már az alapot sem sikerült teljesíteni, mivel jég nem volt a kért koktélban, ráadásul szoba hőmérsékletű volt az ital. Kértünk jeget, ami nem volt az étteremben, ezt a következő napokban sem sikerült beszerezni, készíteni.
Ebbe a hotelbe soha többet még ha ingyen adnák akkor se. A kaja folyamatosan hideg volt,ha nem érkeztél időben és valami elfogyott nem volt után pótlás, nemes egyszerűséggel közölték ,hogy elfogyott. A köntös folt hátán foltozva,rongyos,szürke a törölközővel együtt kemény mint a ló pokróc.
Az ágy közepe kifeküdve hatalmas gödör a közepén,gondoltam meg forditom bár ne tettem volna a fonák oldala egy merő penész,folt,dohos büdös,azt hittem rosszul látok de ez a valóság volt. Közöltem hogy lefotózom és fel rakom a internetre . Erre sunyiba kicserélték egy normális matracra. A wellness részleg 1 db 4 személyes yakkuziból, 1 két személyes infra szaunából,és 1 két személyes finn szaunából áll. Ez a hotel nem 4 csillagot de 1 sem érdemel. A dolgozókat csak sajnálni tudom. Senkinek nem ajánlom hatalmas csalódás volt.
A szoba melyet kaptunk hát elég kicsi még 2 embernek is,de tiszta, a klíma ezt kompenzálja. . A személyzet nagyon udvarias,a szálláson volt reggeli és vacsora hát a vacsora lehetne kicsit változatosabb is. Igaz hogy 4féle volt mindennap de abbol 2féle mind a 3nap volt. Gondolhatnának arra is hogynemmindenki akar csirkét enni.
A Wifi szokatlanul gyors, jól használható, legalábbis ott, ahol mi voltunk. A szoba tágas, apartmanként is kitűnően funkcionál. A TV régi képcsöves, de a set top box-szal sok csatorna fogható. A klíma megfelelő, szabályozható. Félpanzión voltunk, a svédasztalos reggeli és vacsora is hagy kívánnivalót maga után.
Március 27-től tőltöttünk férjemmel 5 napot a szállodában. A meghírdetett kínálat csábítónak tünt, kényelmes apartmant vagy kétágyas szobát igérve teljes ellátással és wellnessel. Ezzel szemben a valóság: egy padlásszoba ahól az ágyról csak guggólva lehetett kimászni, 73 évesen igencsak bravuros mutatvány.
Kétszemély részére semmi mozgási lehetőség nem maradt a bezsúfolt franciaágy mellett. Azt reméltem, hogy négycsillagos szállodában ilyen melléfogás/átverés/ nem fordúlhat elő. A wellness részlegre is ugyanez elmondható, öt főnél több személy a medencében nem fért el. Szerencsére a városi gyógyfürdőben igényelhettünk OEP támogatott ellátást, így kevés időt kellett nyomor körülmények között a szobában tőlteni. A teljes ellátásra trükkösen hírdetett ebéd bónos mególdás is sokba került. A négycsillagos minősítést nem érte el sem a szoba, sem a wellness szolgáltatás, még a háromcsillag is jóindulattal lenne indokolt. A reklám és a valóság messze eltér egymástól.
Elolvastam sok értékelést és egyet értek mindenkivel , aki a "Wellness" részleg nagyságára , illetve az étkezés választékára minőségére panaszkodik ! A kevesebb néha több ! ! Természetesen jártam már 4*-os hotelben azt kell mondjam , hogy köszönő viszonyban sincs ezzel a szállodával. A személyzet kedves , figyelmes udvarias !
tvből kijött a kábel nézés közben kék képernyő lett mindig igazitani kellett hangositani csak a tvn közvetlen lehetett a wc ülöke tartója törött volt ezért a ráülés csúszkálással járt viszont nagy hűtő volt az tetszett a fűtés is jó volt a takarítónők mindennap kukát üritettek az étkezés jó volt csak elég egyhangú de finomak voltak azért ha svédasztalnál már nem volt valami amit szerettem szóltam és azonnal csinálták újra, a masszázs minden nap volt és csodás volt! ! ! Minden nap másik kedvezményes fürdőbe jártunk főleg a gyógyfürdő volt szuper mert ott tényleg meleg volt a viz mert a palace ban hüvösek nekünk a vizek! Nagyon közel vannak a fürdők! Nevezetességet nem igazán lehet nézni télen ezért kell fürdeni ilyenkor inkább! A lényeg kipihentük és jól is éreztük magunkat! Köszönjük!
Egy kuponos oldalon vettük meg az 5 napos pihenésre jogosító lehetőséget, amely így nagyon jutányos volt. Nagyon tetszett a elhelyezés, az apartman kényelemes, tiszta volt. WIFI elérhetőség a szobában is biztosított, és meglepően sok TV csatornát biztosít a szálloda. Az ételek ízletesek voltak, svédasztalos reggeli és vacsora, külön rendelhető volt az ebéd is.
A wellnes részleg viszont nem nevezhető annak, kétféle szauna és egy négyszemélyes jacuzzi. Ez szerintem kevés, összehasonlítva más wellnes szállodák kínálatával. A személyzet elfogadható volt, nem törte magát, de amit kértünk az készségesen intézték. Mi két nap is kihasználtuk a szállodában vásárolható kedvezményes belépő vásárlási lehetőséget máshova, mint például az Aqua Palace. A szállodá teremgarázzsal rendelkezik, ami a mostani havas, jeges időszakban külön előny, az ára teljesen elfogadható. Ami nem tetszett, hogy az éttermi fogyasztást és az egyéb költségeket nem lehetett a szobaszámlához "hozzáíratni", azt minden esetben helyben ki kellett fizetni, ez egy vacsoránál elfogyasztott bornál nem mutat jól. Összességében egy nagyon pihentető 5 napot töltöttünk el a szállodában.