Panoráma Wellness Apartman Hotel Hajdúszoboszló bemutatkozása
A Panoráma Wellness Apartman Hotel négy csillagnak megfelelő szolgáltatásaival és kényelmével várja vendégeit Hajdúszoboszlón. A tágas, fényes szobák egyaránt alkalmasak pároknak, de nagycsaládosoknak is. A hotel gyermek-és bababarát, így minden eszköz rendelkezésre áll ahhoz, hogy a kisgyermekkel érkezők is élvezhessék az üdülést.
A wellness pihentető erejét szolgálja a pezsgőfürdő, a finn-és infraszauna, valamint a szabadtéri medencék. A városi fürdőtől 400 méterre található hotel számos kikapcsolódási lehetőséget ígér az ide látogatóknak.
A wellness gyenge volt. A masszázs kellemes volt. Félpanziós svédasztalos vacsora második napon gyengére sikeredett. A reggelinél nem sikerült mindent pótolni, így a később jövők gyenge választékot találtak. A koktélokat nem ajánlom, sajnos nem tudják elkészíteni, pedig külön koktél itallapon lehet választani.
Már az alapot sem sikerült teljesíteni, mivel jég nem volt a kért koktélban, ráadásul szoba hőmérsékletű volt az ital. Kértünk jeget, ami nem volt az étteremben, ezt a következő napokban sem sikerült beszerezni, készíteni.
A Wifi szokatlanul gyors, jól használható, legalábbis ott, ahol mi voltunk. A szoba tágas, apartmanként is kitűnően funkcionál. A TV régi képcsöves, de a set top box-szal sok csatorna fogható. A klíma megfelelő, szabályozható. Félpanzión voltunk, a svédasztalos reggeli és vacsora is hagy kívánnivalót maga után.
Március 27-től tőltöttünk férjemmel 5 napot a szállodában. A meghírdetett kínálat csábítónak tünt, kényelmes apartmant vagy kétágyas szobát igérve teljes ellátással és wellnessel. Ezzel szemben a valóság: egy padlásszoba ahól az ágyról csak guggólva lehetett kimászni, 73 évesen igencsak bravuros mutatvány.
Kétszemély részére semmi mozgási lehetőség nem maradt a bezsúfolt franciaágy mellett. Azt reméltem, hogy négycsillagos szállodában ilyen melléfogás/átverés/ nem fordúlhat elő. A wellness részlegre is ugyanez elmondható, öt főnél több személy a medencében nem fért el. Szerencsére a városi gyógyfürdőben igényelhettünk OEP támogatott ellátást, így kevés időt kellett nyomor körülmények között a szobában tőlteni. A teljes ellátásra trükkösen hírdetett ebéd bónos mególdás is sokba került. A négycsillagos minősítést nem érte el sem a szoba, sem a wellness szolgáltatás, még a háromcsillag is jóindulattal lenne indokolt. A reklám és a valóság messze eltér egymástól.
Elolvastam sok értékelést és egyet értek mindenkivel , aki a "Wellness" részleg nagyságára , illetve az étkezés választékára minőségére panaszkodik ! A kevesebb néha több ! ! Természetesen jártam már 4*-os hotelben azt kell mondjam , hogy köszönő viszonyban sincs ezzel a szállodával. A személyzet kedves , figyelmes udvarias !
tvből kijött a kábel nézés közben kék képernyő lett mindig igazitani kellett hangositani csak a tvn közvetlen lehetett a wc ülöke tartója törött volt ezért a ráülés csúszkálással járt viszont nagy hűtő volt az tetszett a fűtés is jó volt a takarítónők mindennap kukát üritettek az étkezés jó volt csak elég egyhangú de finomak voltak azért ha svédasztalnál már nem volt valami amit szerettem szóltam és azonnal csinálták újra, a masszázs minden nap volt és csodás volt! ! ! Minden nap másik kedvezményes fürdőbe jártunk főleg a gyógyfürdő volt szuper mert ott tényleg meleg volt a viz mert a palace ban hüvösek nekünk a vizek! Nagyon közel vannak a fürdők! Nevezetességet nem igazán lehet nézni télen ezért kell fürdeni ilyenkor inkább! A lényeg kipihentük és jól is éreztük magunkat! Köszönjük!
A Hotel *4-os szállodaként hirdeti magát, de a szolgáltatások csak 3* kategóriának felelnek meg. A wellness részleg 2 szaunából és egy 4 személyes jakuzzi-ból áll , ami szintén nem egy 4*-os szint a wellness hotelek világában. Ugyan van kültéri medence, de csak szeptember végéig, tehát ősztől tavaszig csak ez az egy pezsgőfürdő van 30 szobára.
Csalódás volt továbbá, hogy a meghirdetett és általunk vásárolt csomagban szerepelt az ott tartózkodás idejére gyógyfürdős kezelés és belépő, de a fürdőben kiderült, hogy ezért külön fizetni kell, és egyébként mindenki igénybe veheti ezt a szolgáltatást a fürdőben, akinek van TB kártyája, tehát nem a hotel külön ajánlata volt, ahogy azt hirdette. A mélygarázsért külön fizetni kellett, és nem keveset. Pozitívan kiemelném viszont a konyhát. . nagyon finomak voltak az ételek, dicséret a szakácsnak. Sajnálom, de többet nem megyünk ebbe a szállodába.
Ajándékba kaptuk az utalványt,a szálló neve mellé tett 4*reményével. Megérkezéskor udvarias fogadtatás,a szoba kiválasztása után a helységet elfoglalva tapasztaltuk hogy az emelt kategória annyit jelentett:van két szoba de nincs erkély, tetőtéri elhelyezés,ez plusz 5 ezer! ! egyébként a foglalásnál véletlenül sem volt a kuponon szereplő kategóriájú szoba!
! ! A csodás wellness szolgáltatás-2 szauna,1 jakuzzi,1 25 perces simogatás(nem masszázs)a fürdés a szomszéd szállóban-ami egyébként 3* de 4x annyi szolgáltatás. Roppantúl felül értékelt hely a 3* ts sok! ! !
Alapvetően jól éreztük magunkat. A 4 *-tól többet vártam. Pl. élhető méretű fürdőszoba nem gyerek méretű zuhanykabinnal. Az esti vacsorák elég hangos zene mellett kellett elfogyasztani. A WC ülőke csodálatosan tiszta, de szétesik. Több 3 * helyen megfordultunk és kaptunk ilyen és ettől jobb ellátást.
Három éjszakát töltöttünk itt, akciós ajánlatban teljes panzióval (büfé reggeli és vacsora, menüválasztásos ebéd) és két 25 perces masszázs kezeléssel. A szálloda elhelyezése remek, közel van a gyógyfürdöhöz és a központhoz. A személyzet nagyon kedves, udvarias, szolgálatkész, a wellness részleg masszörei kitünöen kezelnek, viszont a négy csillag túlzás.
A szobák felszereltségének állapota és az étterem max. a három csillagot érik el. (Az ágyak nyikorognak, tv vétele és minösége gyenge, zuhanyozó fej nem megy bele a tartóba, bejárati ajtó nem csukódik, csak kulccsal, lámpákban az elözö vendég ideje alatt kiégett izzókat nem cserélik ki). Még egy, a vendégek számára negatívum, ami viszont a hotelnak gazdaságilag pozitiv: a büfén nem elfogyasztott ételeket másnap felhasználják más receptekkel készült fogásokhoz ebédre, ami érezhetö és nem kellemes (pl. pulyka sült szeletekböl tokány, vagy pörkölt, a reggelinél megmaradt sült kolbász darabokból chipsként levesbetét vagy fözelék feltét lesz) A meleg ételek gyakran langyosak, a kiszolgálás udvarias, de lassú.
Átlagos 2015. október 17.üzleti partnerrel járt itt
A wellness reszleggel meg voltunk elegedve, bár egy medence elférne.Az ingyen masszazs minden csak nem kellemes, szalagmunkasok csinaljak akiknek 5-10perc szünetük van két ember között, nem is csodálkozom rajta de ha tudom nem veszem igénybe.Az etelek izletesek voltak,a tisztasaggal nem volt gondunk.