Az érkezésünk pillanatától megfogott a hotel, a személyzet nagyon kedves volt, a szoba tiszta, modern, nagyon kényelmes. Az ételek változatosak és nagyon finomak voltak. Mindenkinek előszeretettel ajánlom, aki egy kellemes kikapcsolódást szeretne, kiváló körülmények között! :)
3 éjszakát, 4 napot töltöttünk a szállodában. A szállodai szolgáltatásokkal, étkezéssel, személyzettel elégedettek voltunk. Az ételek finomak és választékosak, a szoba tágas, ami nagyon nagy pozitivum volt számunkra. - Csupán megjegyzésként írnám, hogy ha már van teakonyha, akkor miért nincs felszerelve?
Kávé- és teafőzőt, mikrót és egy főzőlapot képzeltem el, nem üres szerkénysort. Általában nincs szállodában konyhaszekrény, de ha már van üresen minek? - Látványkonyha volt a leírásban, de én nem láttam. Mi nagyon jól éreztük magunkat, valószinű visszamegyünk még.
Gyönyörű és kényelmes a Hotel. A személyzet rendkívül kedves. Mindennel elégedettek voltunk. Ami részünkről hiányosság a Welness részleg túl kicsi. Hiányoltunk egy medencét,amiben úszkálni lehetne. Többféle szauna lehetőséget, nagyobb jakudzit,és a részleg fűthetőségét,hogy több órát lent lehessen tölteni kényelmesen,és kellemesen elbeszélgetve,olvasgatva. Tisztelettel Bárányné Magdi
A személyzet kedves, segitőkész volt, az étel finom, a szálloda tiszta, a konyharész szerintem felesleges. Még mingig "újszagú". A látványkonyha ötlete tetszik. A Tv-csatorna kinálata szegényes, alig lehet 1-2 magyar adót fogni.Ettől eltekintve jól éreztük magunkat, máskor is tervezzük, hogy jövünk.
A Plage hotel hirdetését látva teljes tudatában voltam annak, hogy a Hotel még "bejáratós", előfordulhat, hogy még nem minden megy úgy, ahogy a csillagok száma alapján indokolt lenne. érkezés napján délután háromkor még voltak ki nem takarított szobák, + átadott, de félkészre takarított szobák is. Minden érkező vendég kivárta a sorát.
A szobák nagyon kényelmesek, tágasak, világosak. A hotel nagyon közel van a központhoz, de mégis csendes, pihenésre is alkalmas. A személyzet kedves, segítőkész. A konyhát és az éttermi kiszolgálást 5*-ra értékelem. Ami a szállodában kényelmetlenséget okozhat a vendégeknek,az, hogy kicsi az étterme, így a reggelinél és vacsoránál tömeg van, nem lehet hozzáférni a kiszolgáló asztalokhoz. Ezzel együtt nagyon ajánlom akár egyedül akár gyerekkel/gyerekekkel érkezőknek