PRIMA VILLA 2 Hajdúszoboszló, Mikes utca 3. (nyitva egész évben) Az apartman 30 méterre fekszik a hajdúszoboszlói strandtól és a Hungarospa Hoteltől. A szálláshely ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel, zárt parkolóval várja a vendégeket. ELHELYEZÉS: 4 darab 2 ágyas fürdőszobás apartman, igény szerint pótágyazható.
2018. május 18- 21 között csodálatos helyen pihentem párommal és mindennel nagyon-de nagyon meg voltunk elégedve ! A szállásunk a Prima Villa 3-ban volt ott nagy tisztaság-komfort és minden adott volt pihenésre ! Az étkezés szintén egy nagyon szép étteremben volt-ahol bőséges választékok mellett a kiszolgálás remek volt !
Kedves személyes fogadtatás a Príma villa részéről.Tájékoztatás a különböző lehetőségekről,pl étkeztetés.Jól felszerelt apartman. Tisztaság szép környezet.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a szálloda berendezése a kényelmet szolgálja, az ellátás kifogástalan volt. A konyhában minden megtalálható volt ami egy félpanziós ellátáshoz szükséges. Érkezésünkkor mindenről megfelelő tájékoztatást kaptunk, Hajdúszoboszló kiemelkedő látványosságairól, a gyógykezelések és az étkzés rendjéről.
Lassan törzsvendég leszek a Villában, kimondottan pihenésre vágyóknak ajánlom, minden érdekesség /Strand, Élményfürdő, Nagyszinpad stb. / kényelmes sétával megtalálható, a közeli panzióban kapott félpanziós ellátás is remek, nincs időhöz kötve igy sokkal kényelmesebb. A Villában a tisztaság prima. Összegezve a Prima Villa megérdemli ezt a nevét.
Az apartman tiszta, rendezett. A mi igényünknek tökéletesen megfelelt. A konyha minimálisan felszerelt, de mivel félpanziós ellátás van, bőven elég. A tulajdonos rugalmas, segítőkész. Az étkezés a megadott panzióban bőséges, választékos. Rugalmas a kiszolgálás.
Az 1. számú szobában a franciaágy nagyon kemény és a lapos TV képe nagyon "mákos" volt. Más minden teljesen rendben volt. A Major Étkezde lehetne egy kicsit közelebb a szálláshelyhez. Összességében jó ellátású, kényelmes hely, pihenésre abszolút megfelelő !
Kedvesen, udvariasan fogadtak. De az elutazásnál már fél 9-kor el kellett hagyni a villát. Ez nem lenne baj, ha a csomagot ott lehetne hagyni délutánig, hiszen még ezt a napot is célszerű kihasználni.
Miután az étkezés egy távolabbi panzió éttermében volt,így csak az éjszakát töltöttük a villában, de a csönd, a nyugalom biztosított volt.
A szállás jó volt,csak a hajnali ébresztő kakas kukorékolás nem volt valami jó. Az étterem is eléggé messzi volt,és nem a legjobb ellátásban részesültünk,mivel a választék egyhangú volt.A kezeléssekkel maximálisan elégedettek voltunk. ezeket leszámítva javasoljuk másoknak is.
Ami tetszett az Apartman állaga,tisztasága kényelmi szolgáltatásai! Ami nem tetszett az a közös helyiségben a klíma csak két napig ment a 35 fokos melegben amikor telt ház volt utána kikapcsolva ,ilyet én még nem tapasztaltam sehol,főleg akkor amikor a semmiért mivel kiemelt időpontnak számított duplájába került a szállás díj!
Az csak tetézi a bajt hogy számlát elfelejtettek adni a rögtön érkezéskor befizetett összegről sőt még a szóvá tételem után sem küldték el! ! Ez több mint hiba! ! ! !
Tettetett hogy közel volt a fürdő tettszetta kiszolgálás és a személyzet pozitív hozzáállása az étkezés is jó volt kivéve a kicsit egyhangú levest. Lehetett volna az is svédasztalos. A parkolási dijjat kicsit magasnak találtuk egy újságos vagy kis büfé meg elfért volna összességében jó volt és jól éreztük magunkat köszönjük