Három napot töltöttünk a családdal a panzióban. Bár nagy elvárásaink nem voltak (sok felé járunk, tudjuk, hogy az olcsóságnak mindig ára van), de azért sikerült a minimumot is alulmúlni. Megérkezésünk után az egyik gyerkő dolgát elvégezte, próbáltam lehúzni utána a wc-t, ami nem sikerült.
Szóltam a recepciós hölgynek, aki szaladt is, hogy megnyissa fent az elzárt csapot. . . ami azért volt elzárva, hogy ne folyjon folyamatosan. Maga a szoba elment, de az ágynemű szörnyű volt, összevissza deformált párnák, műszálas holmik a nyári nagy melegben. . . A fürdő büdös, nincs megoldva a szellőzése, a mosdócsap mozgott, a zuhanytálca rozsdafoltos, a zuhanyajtót csak a szentlélek tartotta a helyén. Szappan, kézmosó persze nem volt. Az étkezésben bíztunk, a korábbi értékelések alapján gondoltuk azzal csak nem lesz gond. A választék elég egyhangú volt, a húsok papírvékonyra klopfolva, túlsütve, savanyúságnak csípős ecetes paprika illetve kétes kinézetű csalamádé volt. Reggelinél harmadnap is ugyanaz a főtt tojás volt felszolgálva, mint előző két alkalommal, látszott rajta, hogy nem friss. És mindez megfejelve jónéhány barátságosan röpdöső és az ételeken landoló léggyel. . . A panzió külső tere is lehangoló, főleg a hátsó bejárat, lakótelepi gettó fíling, kosszal, bűzzel. Szóval inkább fizessen kicsit többet az ember, de ez a hely még ennyi pénzt sem ér. . . pedig az elhelyezkedéséből adódóan nagyon jót ki lehetne belőle hozni, persze ahhoz beruházni is kéne.
Hajdúszoboszlóra minden évben visszatérünk, szeretjük a várost, a gyógyfürdőt. A Panzióban kedvesen fogadtak. A szoba megfelelő volt, viszont a 4 nap alatt takarító személyzettel nem találkoztunk, a szemetet sem vitték ki. A vacsora minőségéről: az étel sokszor hideg volt, a 31-ei vacsora, ami csirkeszárnyból készült paprikás volt galuskával, ehetetlen volt.
Nem is tudom, hogy Szilveszterkor hogy lehet ilyen ételt felszolgálni (többen vissza is küldték úgy ahogy megkapták). A Panzió vezetőinek azt tanácsolom, hogy jobban figyeljenek oda a ételválasztásra (Szilveszterkor nem eszünk csirkét, 1-jén pedig lencsét szokás enni), a tisztaságra, mert Szoboszlón sok szálláshely van, és ha ilyen színvonalon folytatják, nem lesz elég vendégük.
Szoba ajtó zárja tönkre téve, tisztaság, ágynemű állapota nem volt megfelelő, szakadt, rongyos, zuhanyzó tál elkopva, 1 db szappan nem volt kézmosáshoz, étkezéseknél az innivalót kevésnek találtam, személyzet segítőkész volt , avval nem volt gond, Tisztaságra jobban oda kellene figyelni,
A személyzet kedves volt, a vacsora és reggeli bőséges amin kellene dolgozni a tisztaság,3 napig elnézték hogy a bejárati ajtónál össze volt gyűrve a szőnyeg és így lecsúszott és csak kikerülgetve lehetett bemenni, a szobákba a klíma, picik,ezért nem lehetett huzatot csinálni,és sajnos nem volt sötétitő sem és a nyaralni nem azért megy az ember hogy világosodásra keljen. . .
A személyzet segítőkész, ételek változatosak és finomak,a szoba egy kicsit szűkös volt,nyári időszakban aki hátul parkol a madarak miatt egy kocsi mosásra számoljon.
Pár napot töltöttünk itt párommal, a benyomásaink jók de vegyesek is egyúttal. A személyzet kedves, figyelmes, segítőkész volt mindig. Igyekeztek mindenben a vendég szempontjait figyelembe venni. A panzió elhelyezkedése jó, könnyen megközelíthető, parkolás is ingyenes, a tér túloldalán még térfigyelő kamera is van(nem a falusi 1.
0-ás). Sajnos a kerthelyiséget mellőzni kell, mert a főútvonal felől valamilyen oknál fogva nem lett kialakítva(lehet hogy az önk. nem engedi? ) pedig itt lenne igazán látványos és kellemes. A hátső bejárat felől van kialakítva egy kis terasz, de a környezete miatt ez eléggé szegényes és lehangoló. . . . A szobák átlagosan tiszták, de wifi már olyan csak mint a mesében. . . hol volt, hol nem volt. A műszaki jellegű dolgokkal azért kissé hadilábon áll a panzió mert pl. a wc-ben az ablaknyitó mechanika valamikor kapitulált. Az étterem kellemes, a svédasztalos reggeli és vacsora elegendő, sőt a vacsorákat egyenesen Fekete Lacira szabták:D:D Itt csak a legyekre kellene jobban figyelni, mert hiába van lefedve a pékáru, ha a felvágottakra, sajtra,stb. rá tud szállni a légy. Összességében kellemes benyomást tett ránk a panzió, tudom ajánlani másoknak is.
Remek hetvege a Puskas Panzioban nagyon jol telt, kellemes fogadtatasban volt reszunk a szemelyzet reszerol, a szoba kellemes volt csak mivel napos oldalon volt az ablak estere jol felmelegedett, legkondi vagy ventilator nelkul egy kicsit nehez volt elviselni a hoseget lefekveskor, de ebben az arban igy is elfogadhato esetleg a hutto melle egy ventilatort be kene tenni. Osszesitve tisztasag, rend, agynemu minden OK es az ar is kituno! ! ! ! !
Rendkívül kedvesen és segítőkészen viselkedett mindenki a személyzet és - vélhetően - a tulajdonosok részéről is. Az ételek ízletesek, változatosak és bőségesek voltak. Egyedül az ágyak állapota befolyásolta negatívan az összképet. Ettől függetlenül remek napokat töltöttünk el a Puskás Panzióban, amit családom nevében is ismételten köszönök!
A személyzet kedves, szolgálatkész, a barátaimmal jól éreztük magunkat. Külön jó pont, hogy az Aqua-Palace fürdőkomplexumba is kaptunk egy napi belépőt. Ott is nagyon jól éreztük magunkat. A panzióra visszatérve: félpanziós ellátást kaptunk. Nagyon hiányoltuk, hogy NAGYPÉNTEKEN csupán húsételek közül lehetett választani.
Nem gondoltak a böjtre, sem a vegetáriánusokra. A többi napokon is általában hús volt - egyszer tészta, egyszer gombóc a húsmenteseknek. De a legnagyobb probléma: az ételek melegen tartása nincs megoldva. A panzió az ár-érték arányban teljesen megfelelő volt. A hiányosságok ellenére jól éreztük magunkat, s máskor is elmennénk.
Hosszú hétvégén voltunk a Puskás Panzióban Hajdúszoboszlón. Célunk a pihenés volt. Jó a Panzió elhelyezkedése, a fürdő könnyen, kevés sétával megközelíthető. A személyzet kedves, barátságos, szolgálatkész. A reggeli, vacsora izletes, bőséges. Desszertként néha gyümölcs is elegendő lett volna esténként.
A szoba berendezése átlagos, kérésünknek megfelelően az ágyak elhelyezését megváltoztatták. A fürdőszoba felszerelése lehetne konfortosabb ( pl. fogas, kádkilépő, s a kisebb tisztálkodási kellékek hiányoztak pl. kézmosáshoz szappan ) Ajánlani tudjuk baráti társaságnak, kisgyermekes családoknak is.