Thermal Hotel Victoria Hajdúszoboszló bemutatkozása
A szálloda a város üdülőövezetében, saját pihenőparkkal, szabadtéri élmény- és fedett gyógymedencékkel, 72 db szobával várja vendégeit. Minden szoba fürdőszobás, erkéllyel, telefonnal, rádióval, minibárral, széffel és televízióval ellátott. Hotelünk ideális környezetet biztosít kisgyermekes családok számára.
Játszótérrel, előzetes egyeztetés alapján gyermekfelügyelettel, változatos gyermek programokkal, díjtalan játszószoba-használattal várjuk a pihenni vágyó szülőket, és mozogni, játszani vágyó gyermekeiket. A szálloda étterme nemzetközi és magyar ételek mellett előzetes egyeztetéssel különböző diétás, fogyókúrás és reformkonyhával várja vendégeit. A szálloda földszintjén lévő fedett fürdőben 32°C-os és 36°C-os termálvizes medence található. A 270 m2 vízfelületű szabadtéri élménymedence nyolc élményelemmel (nyakzuhany, masszázspad, sodrófolyosó…) májustól októberig áll vendégeink rendelkezésére. A szálloda saját gyógyászati részlegén – szükség esetén reumatológus szakorvos segítségével – számos kezelés áll a vendégek rendelkezésére.
Azt gondoltam, hogy 2014. novemberében vagyok ebben az évben utoljára pihenni, de a sors és a szerencse másképp rendelkezett. December elején kaptam egy levelet a szállás. hu-tól, melyben egy 2 főre szóló 2 éjszakás félpanziós utalvány lapult, melyet a Hotel Viktóriában lehet beváltani.
No ekkora szerencsére az év utolsó heteiben nem is számoltam, igy rögtön barátnőmmel már a hétvégét ott is töltöttük. Barátnőm most volt itt először, de maximálisan elégedett volt, a szálloda szolgáltatásaival, az ellátással, a fürdővel és a személyzet kedvességével. Ismét jól éreztem magam, kellemes év végi pihenés volt. Itt is köszönöm a Viktória szállodának a lehetőséget, hogy vendégül láttak, és hogy nyerhettem egy hétvégi pihenést. :)
Most voltunk másodszor itt,és ismételten nagyon tetszett megint. Az üdülő nagyon jó helyen fekszik. Közel mindenhez. A közlekedés ki váló. A szobák kényelmesek,és tiszták. A személyzet végtelenül kedves,és udvarias. Kérésünket szinte abban a pillanatban teljesítették. Az étterem tágas,és patyolat tiszta.
az ételek fenségesek voltak,és nagyon sok féléből lehetett választani. Különösen az erdélyi tócsi ízlett nagyon. A fürdő vize rengeteg betegségre jó,tiszta naponta cserélve van. Mindent egybe vetve,kitűnően éreztük magunkat. További jó munkát kívánunk az ott dolgozóknak.
40. házassági évfordulóra kaptuk a 2 éjszakás pihenést a gyerekeinktől. A személyzet maximálisan udvarias, kedves. Lehetőség van, hogy akár a szobafoglalás előtti és elhagyás utáni órákban is még igénybe vegyük a 36°C-os gyógyfürdőt! A félpanziót kiegészíthettük olcsó választható ebéddel (sütemény+gyümölcs).
A reggeli választéka teljes, a vacsora is 2 leves, 3 második, sütemény, gyümölcs. Nagyon finom ristretto kávét főznek. Az egyik fürdőmester rendszeresen ellenőrizte a víz hőmérsékletét. A szoba és fürdőszoba tiszta és kényelmes. Sajnos a televízió csatornák nem voltak megfelelően hangolva (már a 4. üres volt, és azonosak is voltak). Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, barátokat is szereztünk.
Barátainkkal junius hóban jártunk itt 4 éjszaka 5 nap félpanzióval, nagyon jó áron. A fogadtatás családias, udvarias és kellemes volt. Meglepetés volt számunkra, hogy napi 4 fizikó terápiás kezelést TB alapon igénybe vehettünk. A gyógyvíz kiváló, a kinti medence bővülhetne további medencékkel, wellnes részleggel.
Parkja nagy és nagyon szép. Az ételek választékosak hazai ízekkel, bőségesek. A hotel a belvároshoz közel, nagyon szép helyen helyezkedik el. Nagyon jól éreztük magunkat, máskor is vendégei leszünk a hotelnek. Ajánlom családosoknak, nagyszülöknek egyaránt.
Kellemes, barátságos hotel, figyelmes, udvarias személyzet. Az ételek választékosak és nagyon finomak. Esténként zene , jó hangulat. A szobák retrók, de ez nem zavaró, mert az ágyak jók, az ágynemű hófehér, a fürdőszoba vadi új, ahogyan a szauna is. Kezeléseket nem vettünk igénybe, csak a masszázst, ami kifejezetten profi volt.
2013 novemberében jártunk itt a párommal,amit egy nyeremény jóvoltából használtunk fel. Nagyon kellemes hely,pihenésre,kikapcsolódásra különösen alkalmas. Az ellátás kiváló,személyzet kedves és figyelmes,az ételek ízletesek és bőségesek. A medencék tisztasága és hőfoka nagyszerű. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük VIKTORIA!
Harmadik éve nyaralunk ebben a szállodában. Imádom, mert RETRO! 40-en felüliek vagyunk, jólesik a lelkünknek ez az életérzés. A személyzet türelme, odaadása, segítőkészsége, kedvessége határtalan. Nem ismernek lehetetlent, mindent megoldanak. Igaz, nincs klíma a szobákban, de nem is hirdetik.
Vannak szálláshelyek, ahol ígérik, van is, de használhatatlan vagy egyszerűen nem kapcsolják be. Külső medencéjük alkalmas úszásra és pancsolásra is. Belső gyógymedencéjük alkalmas az ellazulásra. A szauna reggel 8-tól este 20 óráig valóban üzemel! ! ! No és a konyhájuk! ! ! Ízletes, bőséges, választékos. Higgyék el megér egy próbát. Itt szeretet veszi körül a vendéget. Tapasztalatból mondom. Kellemes pihenést mindenkinek!
Ideális környezet, szuper pihenés ,hisz egy helyen élvezhető a gyógyvíz és a külső élménymedence. Ki sem kellene tennie az ebernek a lábát a szállóból, ha maga város hangulatát és az esti programjait nem volna vétek kihagyni. A személyzet végtelenül kedves, udvarias. A kaja jó. Ha valakinek ez kevés közel a strand, az élményfürdő a gyógyfürdő.
Már három alkalommal jártunk itt a családommal és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek finomak voltak és a személyzet is barátságos volt.Csak ajánlani tudom mindenkinek!A kislányunk is jól érezte magát tetszett neki a szálloda játszótere, medencéje.A konyha a házias ízeket képviseli, bő a választék.
2014. 03. 07-09 között töltöttünk el nagyon kellemes napokat két 7 éves unokámmal. A szálloda: nagyon nyugodt, csendes környezetben van, szoba egy picit kicsi volt, fürdőszoba tiszta, jól felszerelt. A személyzet: nagyon kedves, udvarias. Étterem: nagyon barátságos, reggeli és vacsora bőséges, házias ízek.
Wellness: medencék hőfoka, tisztasága rendben volt, viszont egy kis felújítás elkelne a medencék környékén, zuhany, lábmosó, kicsit több fogas. Aki pihenni, kikapcsolódni megy Hajdúszoboszlóra,bátran válassza a Viktória Hotelt, mert ehhez minden lehetőség adott. Bármikor megismételnénk! :)