Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Nagyon jól éreztük magunkat, de már indulás előtt megnéztem az értékeléseket az interneten, így tudtam, hogy mi az amivel meg kell barátkoznunk. A szálloda körülbelül 500 m-re helyezkedik el a gyógyfürdő bejáratától. A wellness részlegben csak hideg vizes merülő medence áll rendelkezésre, valamint egy meleg vizű jakuzzi.
Utóbbi vize egyáltalán nem tiszta. Ezért, mivel a szállodában teljes ellátást választottunk, napi két belépős fürdőjeggyel a gyógyfürdőt találtuk alkalmasnak kikapcsolódásra. A szállás rendes, tiszta. A tulajdonosok nem tehetnek róla, hogy a szép világos szőnyegpadló kitisztíthatatlan, foltos a vendégek figyelmetlensége miatt. Az ágyakat kényelmesnek találtuk. A szoba és a hozzá tartozó vizesblokk tágas,a takarítása rendben volt. A szobánkénti egyedi fűtés nagyszerű. Az ételek finomak, és bőségesek voltak, az ételválasztékkal elégedettek voltunk.
3 napot töltöttünk a Hotel-M-ben. A szállodával kapcsolatos tapasztalataink: 10 percre van a gyógyfürdőtől, csendes utcában. A szálloda otthonos, barátságos, a legnagyobb hidegben is kellemesen meleg volt. A szobák tiszták. A szakácsuknak külön dicséret jár, magyaros izletes konyhája miatt. A wellness valóban kicsi, a medencében rendkivül hideg a víz.
A szálloda közel van a központhoz, viszont csendes utcában van. Az ellátás jó volt, csak lehetne változatosabb a menü. A wellness részleg nem túl nagy, hidegvizes medence és pezsgőfürdő, télen nem a legjobb. A személyzet kedves, készséges, segítőkész. Összességében jól éreztük magunkat, a szobab tényleg hatalmas tágas :).
Középkorú házaspár vagyunk, 3 napot töltöttünk a Hotel-M-ben. Nagyon szimpatikus volt az első élmény is hogy "kinyújtották" az ebédelési időt, úgy hogy a távolabbról érkezőknek is legyen módjuk az első nap is ebédelni. Finomak voltak az ételek, nagyon udvariasak és segítőkészek voltak az alkalmazottak. Közel voltak a fürdők. Lehet, hogy újra visszamegyünk.
Ott tartózkodásunk igazi pihenés volt. A reggeli és vacsora nagyon bőséges és finom volt. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Wellness része kicsi de a célnak megfelel.
Kedves Mindenki féreértés ne essék nem lehúzni akarom a szállodát nem egy rosszindulatu ember vagyok de ez mellett nem lehet elmenni. nagyon pozitivan álltunk az egész wellnesshez de amikor megérkeztünk és a menüválasztasos vacsi és ebéd helyett a pincér két mondatban elmondta hogy mit ehetünk akkor kezdtem kicsit pipa lenni.
a nagy csalódás akkor ért amikor lementünk a " WELLNESBE" ÉS KB EGY TEKENŐ NAGYSÁGÚ PEZSGŐ FÜRDŐVEL találtuk szembe magunkat. Az étel az közepes, a kiszolgálás jó volt. szoba felszereltsége szerintem nem volt négy csillagos.
Teljes mértékben meg voltunk elégedve mindennel. Negatívumként talán a wellnes részleg vízhőmérsékletét emelném ki, mellyet kissé hidegnek találtuk. Pozitívum: kedves személyzet, kényelmes szobák, finom ételek, élményfürdő közelsége.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Üdvözlöm a pihenni vágyókat! A száloda teljesn rendben van, tiszta, személyzet kiváló, ételek nagyon finomak s a mennyiség bőséges, jó helyen van, gyorsan megközelíthető az élményfürdő és a gyógyfürdő is! A wellness részleg nem a legjobb (nagyon hideg volt a medencében a víz, nem lehettet belemenni), szauna jó, a pezsgő fürdő kicsi!
Sajnos a parkolási lehetőség egy kicsit nehézkes.A személyzet nagyon odafigyel minden vendégre.Az étkezés az isteni nagyon jó a szakács.Az ételek kiválasztására is van lehetőség. Reggeli bőséges.Mi biztos hogy megyünk legközelebb is oda.Közel van az Aqua park is .
Az értékelésünk is mutatja, hogy igen jól éreztük magunkat, ezért az eredeti foglalást meghosszabbítva két éjszaka, három nap helyett az egész hetet a barátságos, családias wellness szállóban töltöttük.