Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Rengeteg negatív dolgot olvastam erről a helyről,így kis félelemmel indultam el,de már az első 10 percben kellemesen csalódtam! A személyzet kedves és segítőkész, abszolút vendég-központúak! Az étel valóban lehetett volna változatosabb,de ami volt,az tökéletes volt!
Ami nekünk szokatlan volt, hogy vacsorára kaptunk leves-főétel-desszert kombinációt, estére picit megterhelő volt! A szobánkat imádtuk! Tiszta,tágas,jól felszerelt,és nagyon kényelmes ágy! A wellness részleg nekünk megfelelt, a sok pozitívum mellett el lehet felejteni az ottani negatívumokat! :) Összességében mi jól éreztük magunkat,igaz hogy ez volt az első wellness hétvégénk,szóval nem tudjuk mivel összehasonlítani, de ár-érték arányban szerintem tökéletes választás volt! :)
Középkorú házaspár vagyunk, 3 napot töltöttünk a Hotel-M-ben. Nagyon szimpatikus volt az első élmény is hogy "kinyújtották" az ebédelési időt, úgy hogy a távolabbról érkezőknek is legyen módjuk az első nap is ebédelni. Finomak voltak az ételek, nagyon udvariasak és segítőkészek voltak az alkalmazottak. Közel voltak a fürdők. Lehet, hogy újra visszamegyünk.
Teljes mértékben meg voltunk elégedve mindennel. Negatívumként talán a wellnes részleg vízhőmérsékletét emelném ki, mellyet kissé hidegnek találtuk. Pozitívum: kedves személyzet, kényelmes szobák, finom ételek, élményfürdő közelsége.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Az értékelésünk is mutatja, hogy igen jól éreztük magunkat, ezért az eredeti foglalást meghosszabbítva két éjszaka, három nap helyett az egész hetet a barátságos, családias wellness szállóban töltöttük.
Nagyon jól éreztük magunkat a pihenés alatt. A személyzet és a tulajdonos is nagyon készséges és közvetlen volt. A kiszolgálással és a szállással is elégedettek voltunk. Mindent köszönünk Nekik.
A szállás és a szolgáltatás kiváló.A személyzet kedves és figyelmes.Az étkezés bőséges és finom.Mindenkinek tudom ajánlani aki kellemes kikapcsolódásra vágyik.
Kellemes meglepetésben volt részünk! Családias légkör,személyzet. Nagyon finomak az ételek és megfelelő az étel mennyisége is. Tágas kényelmes szoba és a fürdő is elég tágas. Kisebb hibát észleltem csak, amit itt nem is érdemes megemlíteni,mivel az illetékesnek szóban elmondtam. Én mindenkinek ajánlani tudom.
A szállás család centrikus volt , és a légkör családias . Minden megfelelt a hirdetésben leírtaknak , és a galériában látható képeknek . Ha az úszómedence vize kicsit melegebb lett volna , akkor 100%-osan elégedett lettem volna . Így csak 95%-ot tudok adni .
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Minden kiváló volt, egyetlen problémám, csak az ágyam volt, ami nagyon nyikorgott, így nem igazán tudtunk aludni, de ez elenyésző, a rengeteg jó dolog mellett! Az ételek nagyon finomak voltak, / jó a szakács / a felszolgálás remek! Köszönjük a lehetőséget, valószínű fogunk még találkozni!
Itt all inclusive ellátást kértünk hát bejött. Eleve ebéddel vártak minket ugy 14 óra után is . A pincér egy tündéri izzik-vérig úr volt. A párom szereti a sört de bármit rendeltünk a rövid italtól lehetett akár a legdrágább is mindent fogyaszthattunk. Az ételek is nagyon jó ízűek voltak. Az ágynemű puha selymes jó érzés volt bele feküdni.
Bár az egyik ágyunk recsegett nagyon ez kellemetlen volt de hát üsse kő az Aqua palota kárpótolt minket, ami közel volt a szálláshoz. Szép volt jó volt .