Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Szuper volt a kiszolgálás, kedves személyzet ,Fantasztikusan jó ételek, és bőséges!!Szoba felszereltsége átlagos (lenne mit javitani rajta)A welness rész kicsi és ,hidegvizes!De ,alapjáva véve nagyon jól éreztűk magunkat!!!
Látszik a szállodán, hogy anno igényesen, szépen építették meg, rendezték be! ! De! Azóta jó pár év eltelt, s ez erősen nyomot hagyott a szálloda különböző helységein. Nem törődnek a karbantartással, nem tisztítják rendesen a padlószőnyeget, az éttermi székeket, amelyek igen rossz választásúak voltak a tisztíthatóság szempontjából.
A zuhanyozókban rozsdás a felszerelés, a szobai hűtő gusztustalan a lelakottságával. Az ételeket igénytelenül tálalták. Semmi zöldségféle a kínálatban. Csak a reggeli jó és bőséges. Bár itt is a joghurt a legolcsóbb és legrosszabb minőségű, az italadagolóban is silány minőségű narancslé van. A szobák között nagy az áthallhatóság.
Tetszett a családias, nyugis hangulat. A vacsorák finomak, a reggelik viszont egyhangúak. Lehetne picit változtatni a reggeli menüben, például friss gyümölcslevet, barna kenyeret, sütiket és gyümölcsöket is feltenni az asztalra. A szilveszteri bulinkat rontotta a zenekar. Vannak, akik nem kedvelik a mulatós zenét.
Az ajánlat nem tartalmazta a zenekar típusát. A szobában a széf- és a teraszajtó nem csukódot, székkel támasztottuk ki a teraszajtót, hogy a szél ne fújja be. Szóltunk, de a személyzet nagyon elfoglalt volt. Lehetne bővíteni a személyzetet. Túlterheltnek láttuk őket. A televízió értékelhetetlen, ilyen bolhás adásokat régen láttam. Remélem építőjellegűnek fogadják a visszajelzésemet.
Sajnos a szoba nem felelt meg az elvarasainknak, a legkondicionalot nem kapcsoltak be, hiaba kertuk azt mondtak estere lehul a levego es tul hideg lesz. A vacsora finom volt, a reggeli egyhangu es nem tul valtozatos. A szemelyzet nem volt tul kedves a beigert akciokat nem kaptuk meg, kedvezmenyes furdo-belepo stb. az volt az erzesem, hogy mindenert konyorogni kell.
Ugy gondolom , hogy azert mi voltunk a vendegek, hogy jol erezzuk magunkat, nem azert hogy megturt szemelyeknek erezzuk magunkat akiknek ok tesznek szivesseget. A szobaba olyan buz terjenget, hogy mikor szova tettuk kiderult, hogy regota nem volt senki a szobaban, mire felkuldtek egy takaritonot egy sprayel , hogy "beillatositsa" a szobat. Ettol fuggetlenul jol ereztuk magunkat, de ez nem nekik volt koszonheto , hanem annak, hogy nem engedtuk hogy elrontsak ezt a par napunkat.
A fürdőszobában a zuhanykabin sarkai fekete penészesek voltak. A zuhanyrózsa szanaszét spriccelt és rögzíthetetlen volt. A jacuzzi hideg, a medence pedig használhatatlanul hideg volt. A szárnyas ételek kínálata kimerült a gyros és a rántott csirkemell elkészítésében. A párom viszont nagyon meg volt elégedve a vörös húsos ételekkel!
Érkezéskor az udvar tisztasága nem igazán volt megfelelő. A szobában a klíma nem működik,az ágy kényelmetlen,a szőnyeg enyhén koszos,a törölközőket 6 nap alatt egyszer sem cserélték ki,ami egy kicsit durva! ! WiFi a 2. emeleten nem működik,ezért szóltunk,de nem reagáltak! ! A szálloda medencéjében kegyetlen hideg a víz!
! A parkolási lehetőség az utcán volt,egy gaztengerben! ! A reggeli egyhangú,de bőséges,5-6. nap után már unalmas,a vacsora valóba menü,csak az a baj,hogy ovimenü! Egy kancsó vizet sem hoztak se a reggelihez,sem a vacsihoz,ami egy ****-os Hotelnál lehetett volna,bár a pincér kérdezte mit hozzon a büféből. Valóban nem csak nyitáskor kellene a ****-ot megadni egy hotelnek,hanem utána is fenn kellene azt tartani. Inkább ***-ot adnék jó indulattal! ! ! Kicsit többet várna az ember ****-tól! !
Szeretném egy jó pár hiányosságra felhívni a Hotel TULAJDONOSÁNAK figyelmét, illetve azoknak az embereknek, akik itt szeretnének eltölteni pár "kellemes,szép" napot. A megérkezéskor már a HOTEL bejáratánál meglepődve néztük, hogy az udvaron mindenhol kupi van. (Zsákok, fel nem használt építkezési hulladékok voltak.
) A feltüntetett képen látható hátsó udvarról nem is beszélve,elhanyagolt,törmelékes, a fű fél méteres. Az ebédlőből kilépve az erkély részen nem azért van a filc lerakva, mert esztétikus és szép, hanem mert a kőburkolat nagy része el van törve. Ápol és eltakar(Gyerekeknek ez VESZÉLYES). A WELLNESS részlegben az infra szauna dohos,a medence kicsi. A HOTEL 2. emeletén piszkos, foltos a szőnyeg. A szoba falai talán 2007-ben mikor megnyitott, akkor lehetett utoljára kifestve. A tulajdonos figyelmébe ajánlanám, hogy az ágy matracait illene kicserélni, mivel a nyikorgás és a besüppedt ágy nem biztosít kényelmes alvást. Az étteremben nincs itallap és étlap, nem lehet tudni semminek az árát. Reggelinél nincs melegen tartó, amiben a főtt ételeket(Virsli, tojás) kellene tartani, mert más szállodában így van, ez elő is van írva. Folyamatosan az alkalmazottakat noszogatta az ebédlőben: " Ide állj-Oda állj,Nincs ez nincs az. . . . . stb. Nem a vendégek füle hallatára kellene "nevelni" az ott dolgozókat. Az ott eltöltött idő alatt a tulajdonos arcán végig erőltetett mosoly volt. AKKOR VOLT A LEGŐSZINTÉBB ÉS LEGKEDVESEBB, MIKOR KIJELENTKEZTÜNK ÉS FIZETTÜNK! ! ! 6 évig a vendéglátásban dolgoztam és ha ilyen lettem volna a vendégekkel, akkor üres lett volna a hely. (Itt nem is voltak sokan) A fent említett dolgok megkoronázása az volt, amikor reggelink elfogyasztása közben a TULAJDONOS kijött a konyhából és a reggeli virslijét fogyasztva odasétált a svédasztalhoz, majd a megrágott felére az asztalon lévő tálból a benne lévő mustáros kanállal végighúzta a virslit, utána mint aki jól végezte dolgát visszament a konyhába! ! ! Pozitívumként mindenképp megemlíteném, hogy mindkét pincér nagyon kedves volt és az ételek is finomak voltak! A végére egy költői kérdésem lenne: A Magyar Szállodák Szövetsége miért nem néz utána az ilyen jellegű helyeknek? ? ? Nemcsak a megnyitáskor kellene 4* -al minősíteni, hanem utána karban kellene tartani! ! ! A FENT EMLÍTETT DOLGOK MIATT NEM AJÁNLANÁM SENKINEK EZT A HOTELT, FŐLEG A REGGELINK KÖZBEN MEGÉLT "ÉLMÉNY" MIATT! ! ! (Fiatal pár)
Jo napot kivánok. Szeretném néhány hiányosságra felhivni a Hotel M száloda üzemeltetőinek figyelmét. Egy apartmant béreltem amihez ebédlő is tartozik konyhai felszereltséggel,ugyanis gyerekekkel voltunk akiknek napközben is kell néha ételt melegiteni,késziteni és tálalni. Ebben az ebédlőben azonban nem volt egy darab edény és egy darab evőeszköz sem,pohár csak két db.
volt. Megkóstoltuk volna érkezés után az otthonról hozott húsvéti sonkát de nem volt egy tányér sem és egy evőeszköz sem. Szerencse hogy legalább egy kés volt nálunk. A szobai széf nem működött a szomszéd szobából áthozott utasitás segitségével sem,ugyanis az apartmanban az sem volt. A fűtőberendezés olyan hangosan működött,hogy felébredtünk amikor bekapcsolt. Az ebédlő ablakain nem volt sötételő. Fizetés után nem kaptunk semmilyen költségkimutatást. Nem tettem szóvá helyben a most leirtakat,dehát Isten sem ver bottal! Különben az ételek, a higiénia és a kiszolgálás rendben voltak. Remélem segitek észrevételeimmel a hiányosságok megoldásában. Tisztelettel Vieser István.
A szálloda wellness részlege nagy csalódás volt a tájékoztatóban megjelentek után,kicsi és hideg, nem való családos vendégeknek. Szálloda 4 csillagosnak hirdeti magát, ami minősítés biztosan régen lett megállapítva, mert nagyon sok helyen nem égett a villany(biztos a spórolás miatt), a fürdőszobában felszerelt szappantartók feleslegesen vannak felszerelve,mert nincsenek feltöltve, még jó hogy működött a lift és nem kellett gyalogolni az emeletre.
Az étteremben nincs étlap és itallap, nem lehet tudni semminek az árát, csak bemondásra. Reggelinél nincs melegen-tartó, amiben a főtt ételeket kellene tartani, mert más szállodában így van és úgy tudom ez elő is van írva. Az unokám lisztérzékeny, amit időben említettünk,de még sem sikerült felkészülni erre. Hab a tortán az volt amikor utolsó nap elszámoltunk. Semmit nem lehetett leellenőrizni,mert nem kaptunk számlát és amikor megkérdeztük az árakat, még megpróbálkoztak átvágni, majd a számonkérés után visszaadták a túlfizetést. Ilyet még nem tapasztaltam még sehol sem és ezért nem is ajánlom senkinek a szállodát,sőt amennyire lehet kerüljék. Nagy kár, hogy a mai Magyarországon még lehetséges az ilyen.
A hotel közel van a fürdőhelyhez, kényelmesen sétálva is max. 5 perc. Aszoba tiszta volt, ellenben az ágy nagyon kényelmetlen volt. Az étkezésről: semminek nem volt olyan íze, amilyennek kellett volna lennie, dörzsi szivacs-darabkák voltak a vacsorában,gondolom az előző esti, mosogatás után a rácson fennakadt nokedli került másnap este is az asztalra.