Eleve nem elég egy nap arra, hogy minden medencét kiprópáljunk. . . )))) Jó, mondjuk aki csúzdázni akar a kiskorú gyerekeivel, az ne ide jöjjön, vagy annak drága lesz, de hát ez Hajdúszoboszló, vágod, gyógyvíz? :D
Amúgy egy pénztárcával az ember fia simán bemehet utcai ruhában, és teljesen korrekt, kábé Tesco-s árakon vehet magának mindent. 2600 egy óriási strandtüri, kb. ötezer egy fürdőruci,négy egy fürdőgatyó, és kettő egy papucs. . . A kajáldákból akkora a választék, hogy bejárni is sok, mint ahogy a sima fürdőrészt is bejárni egy valóságos kirándulás, de a felében van max. 1500-ért ebéd menü. Meg kell kukkolni ugyan, hogy hogy néz ki az adott helyen, de általában abszolút jó adag és ízletes! Mi innen vittük haza a vacsit is a kockázatos, random esti éttermezés helyett. És mivel rengeteg a kajálda, nem is kell ebédidőben sem sorba állni tíz percnél tovább! ! ! 700 forint egy egész napos nyugágy bérlés, ami egész baráti ár szerintem. . . . De ha későn kelők, mint én, akik csak tízkor, vagy még később érkeznek, akkor az önfeledt strandolás után délután kettőtől már lehet nézelődni az elhagyott napágyak után. . . Mivel egész napra lehet csak kifizetni, az elhagyottak szabad prédák. Ezt kétszer is hallottuk a jegypénztárosoktól, szóval teljesen legális! ))))
Addig is az iszonyú tömeg ellenére is mindig lehet találni egy árnyékos, vagy épp napos padot, egy kis füvet, vagy épp egy árnyékos, vagy napos követ/betont/padkát. . . Óriási ez a hely, így a legnagyobb tömeg ellenére is találni mindig egy jó helyet. . . )))
Namost tömeg az van nyáron, augusztusban is, mindig, ez tiszta sor. Egyenesen hömpölyögnek, csak úgy áradnak mindenhol. . . . És hogy az emberek hogy viselkednek egymással az egy dolog. . . . De ez a fürdő értékelése, és nem az embereké! Az óriási tömeg ellenére sem csúsztak le arra az anarhista szinvonalra, mint Egerben, vagy Pesten, hogy mindenkinek, mindent szabad. . . Rengeteg és mindenhol ott lévő személyzet van, aki rögtön kiparancsolja a pelusos, vagy labdázó kiskorút a gyógyvízből, figyelnek arra, hogy az legyen a medencében, akinek szánják ! Sosincs full tele szemetes, ötven méterenként kijelölt dohányzó, de kultúrált homokos csikkelnyomóval, amit nap közben is rendeznek, ahogy a szemeteseket is ürítik! Zárás előtt tíz perccel is bármelyik női mosdóba betérve van papír, és kézmosó folyadék! Szóval ekkora tömeg ellenére is messze a legjobb és legolcsóbb szolgáltatást nyújtó strand az egész országban. Szerintem. . .