A szálláshely a Zselic csodálatos dimbes-dombos környezetében helyezkedik el, tökéletes kikapcsolódást nyújtva mindazoknak, akik elvágyódnak a városi zsivajtól a természet lágy ölére. Gyönyörű zöld legelők, domboldalon legelő lovak, kristály-tiszta levegő, pazar tó a völgyben, igazi élmény-terápia!
:) A szálláshelyek elrendezése, kialakítása tökéletes, a szoba rusztikus hangulata a mai kor kényelmi igényeivel ötvözve tökéletesnek bizonyult. A személyzet roppant udvarias és segítőkész, a wellness- és egyéb szolgáltatások színvonala is megfelelő! Az étterem nyújtotta kulináris élmények pedig nem utolsó sorban szintén teljes megelégedéssel töltöttek el bennünket, szóval mindenképp visszatérünk még erre a helyre! :) Romantikus kikapcsolódásra az osztályzat: 5*-ös! ! ! :)
Gyönyörű őszi hétvégét töltöttünk el a Zselicvölgy szívében. Csodálatos helyszíne a pihenésnek. Nagyon kedves volt a személyzet, az ételek kifogástalanok. Nagyon jól éreztük magunkat. Ellátogattunk Bőszénfára a szarvasfarmra, és Patcára a Katica élményközpontba. Csak ajánlani tudjuk az összes helyszínt.
Nagyon szép helyen van a szabadidőfarm és ötletes, hogy nem szállodakomplexumban, hanem kis 4 szobás házakban helyezik el a vendégeket, ami szerintem nagyon hangulatos. A szállás tiszta, abszolút igényes, a személyzet maximálisan segítőkész. A környéken nagyon sok a látnivaló, nem is értem, miért volt olyan kevés turista az erőben.
Mi kerékpárral fedeztük fel a látnivalókat, amit ajánlok másoknak is. Nagyons sok állat van a farmon. lovak, marhák, disznók, tyúkok (valószínűleg az étterem konyháját is az itt lévő állomány szolgálja ki, ami pozitív) aminek negatívumja is van, méghozzá a sok légy, amiből az étteremben és a szobákban is sok volt. Negatívumként említeném még az iszapos strandot, ahol a talaj balesetveszélyesen csúszós, gusztustalan a víz, szerintem kaviccsal ke kellene szórni. A kinti medence borzasztó kicsi főleg ennyi emberre. El kellett mennünk máshová fürdeni mert nagyon melegben voltunk és hiába volt "strand", ezekkel az adottságokkal nem tudtuk kihasználni. Összességében véve jó helyen van, szép környezetben, az általam leírt hiányosságok pedig szerintem orvosolhatók, ha a szállásadó odafigyel a vendégek véleményére.
Öt éjszakát töltöttem unokáimmal a szabadidőfarmon. A táj gyönyörű, gyerekeknek felnőtteknek minden rendelkezésre áll a szórakozáshoz, pihenéshez. A szobák tiszták, a park ápolt, rendezett. Az étteremben finom ételekkel kínálnak. Véletlenül választottuk ezt a szállást, de olyan jól éreztük magunkat, hogy feltétlen visszatérünk. Ezúton is köszönjük a farm dolgozóinak az elmúlt szép hetet!
Érzelmeim szerint ordenáré és alpári stílusnak lenne helye a véleményem megfogalmazásakor. Érkezéskor csak a szobák elfoglalásakor tűnt fel a helyiségekben lévő rengeteg házilégy. Mindannyiunkat leptek a legyek, ami a szabadba léptünkkor enyhült. Kávét és üdítőt ittunk a recepció előtti teraszon.
Igyekezni kellett, mert ahol kávé volt, vagy üdítő (a kanál, a csésze és a poharak széle, a kávécukor zacskója, a kicsöppent lé az asztalon, stb. ), ott szó szerint egymást érték a legyek. Nem jutott eszembe lefényképezni, ahogy lepnek mindent és mindenkit. Tudom, hogy az élővilág fontos és hatalmas része a rovarok osztálya. És milyen zseniális, ahogy a házilégy repül (plafonra bukfenccel leszáll), táplálkozik, ilyen "kicsi" központi idegrendszerrel szaporodik, tájékozódik és így tovább. Úgy szocializálódtam, hogy: - az ételemet én eszem, és akinek adok - a számon ne mászkáljon senki és semmi - ha alszom, senki piszkáljon én sem piszkálok senkit - csapatostól nem török senkire, mert éhes vagyok . . . A legyek iránti undorom felülírta sajnos a pihenést. Folyamatosan futott bennem a kód, mely szerint a hálószobában és a kapcsolódó helyiségekből élve, vagy holtan el kell távolítani a legyeket. Összegzésként a téli időszakot javasolnám mindenkinek. Azt, amikor a legyek téli álmot alszanak, és a fagyok tizedelik állományukat. És kizártnak tartom, hogy a tulajdonosi-üzemeltetői kör ne tudna erről.
Már többször ajánlották szálláskereső portálok ezt a helyet, de szerintem nagyon magas árakon dolgoznak. Valószínű, ezért hirdettek kedvezményes akciót és volt is hely a főszezonban. Sokat kell autózni, hogy megtaláld,de az elhelyezkedése, egy völgyben fantasztikus. igényesen kialakított üdülőterület, napi karbantartással és gondozással.
A hagyományokat remekül ötvözi a kényelemmel és a mai komfortigényekkel. A személyzet kedves, segítőkész, arról nem tehetnek, hogy a környék programjaira előre kell bejelentkezni, vagy a rövid nyitvatartás miatt ne elérhető. Családokkal, baráti társaságokkal, kialakított programtervvel igazán jó hely, főleg a túrázóknak. Remélem máskor is hirdetnek akciót, mert úgy valóban megéri, az eredeti árak szerintem túlzóak.
Akció keretében foglaltunk időpontot, és helyet. Nagyon szép helyen található a szállás. A személyzet kedves volt, a recepción segítettek a programok szervezésében, igaz a legtöbb helyre be kell jelentkezni időben, és hétközben kevesebb a lehetőség. (pl. kisvasút) Az ételek finomak voltak, a szobák kényelmesek, tiszták.
A kültéri medencében jól esett megmártózni a nagy melegben, bár kevésnek tűnt a hely, amint a külsős, és a szállás vendégei is hűsölni akartak. A "Plázs" jó ötlet, csak sajnos nagyon iszapos, így nem tudtuk azt élvezni, inkább a medencét választottuk. Egészében meg voltunk elégedve, szívesen ajánljuk másoknak is.
Nagyon szép az egész létesítmény. Minőségi anyagokkal építették. Hangulatosak a házak és csendes ,békés az egész szabadidőfarm. A felszolgálok többsége kedves, közvetlen, főleg egyikük volt kimagaslóan figyelmes. A szoba felszereltsége is megfelelő volt,LCD TV,légkondi,csak egy előszoba fogas hiányzik. Nagyon jól éreztük magunkat.
Rengeteg helyen voltunk már kis hazánkban, és mindíg nagyszerű érzés,ha a többcsillagos welneszességek mellett egyéb értékekkel is találkozunk! Erre leltünk a Zselicvölgyben is. A kíváló és korszerű komplexum mellett néhány apróság:ha módja lesz még a tulajnak,bővithetné a medencéit,teltháznál max.
gyerekeknek jó;a környéki programok csodásak(pl. Bőszénfa,Lábod),a Csillagpark, ez utóbbinál már a jelentkezéskor(akár Önöknél,akár közvetlenül a Farmnál)fel kellene hívni a figyelmet,hogy időben foglaljanak időpontot,mert nagyon hamar betelik a létszám, és lemaradnak az éjszakai csillagnézésről, de már a nappali napnézésről is! Hát ennyi,esetleg még annyi, hogy egy kicsit bővebb ételválaszték is jó lenne a félpanziósoknak is.