Egy éjszakát töltöttünk el kettesben a férjemmel. A szoba tiszta, ízléses és kényelmes, Valentin nap alkalmából pezsgőt és köszöntő desszertet készítettek be. Érkezés után sétáltunk egy nagyot ebben a csodálatos környezetben, ahol csendre és nyugalomra leltünk. 3 fogásos vacsorát fogyasztottunk, melyet szavakkal leírni elég nehéz.
Sok étteremben jártunk már, de ilyen mesés alkotást még sehol nem kóstoltunk. Bőséges és ízletesek voltak az ételek. A felszolgálók talpig úriemberek. Svédasztalos reggeli benne volt a csomagban. Bőséges választék: felvágottak, házi füstöltáru, többféle péksütemény, minden mi szem szájnak ingere. Kijelentkezés után még kihasználtuk az időt és sétáltunk, majd haza indulás előtt még egy ebédet is elfogyasztottunk. A Bitang burger, valóban BITANG! Ebéd után már lefoglaltuk a következő dátumot, amikor gyerekekkel vissza térünk!
Húsvétra volt eredetileg foglalva, de a vírus miatt átraktuk. Csodálatos környék. Mint a mesében. Bőg a szarvas este és hajnalban. A szoba minden igénynek megfelel. személyzet csillagos ötös. Az ételek finomak. Szóval ez egy jó hely. Igaz, kicsit drágább az átlagnál, de megéri. Dombok, állatok, sportolási lehetőség. Wellness. Gazda boltban helyi készítésű étkeket lehet venni.
A hely és környèke nagyon szép, kényelmes, nyugodt. Egy festői környezet. A szobák kényelmesek, tiszták. A pincérek, személyzet kedvesek, segítőkészek. Ami nem igazán tetszett az a reggeli kínàlat. Nem választékos, minden nap ugyanazok voltak, nem volt gyümölcs, a rántotta nekünk ízetlen volt.
A vacsora kínálatában csak hús és tészta ételek találhatóak. A levesek finom, ízletesek voltak. Zöldséges menük nem voltak. A savanyúságok, saláták is hiányosak voltak. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat. Az ebédre rendelt étlap kínálat ételei fenségesek. Nagyon jól éreztük magunkat.
A farm télen is kellemes látvány, az üdülő komplexum és a farm, magas színvonalon kivitelezett korszerű, de a vidék hangulatát mégis hűen tükröző objektum. A farmon kívül, a közelben, gyalogosan megközelíthető látnivaló nincs, viszont autóval a környéken (20 km) sok szép nevezetesség található.
Elegünk volt már a téli szürke,korán sötétedő rohanós hétköznapokból és a tavaszi fáradtság is környékezett minket, így eldöntöttük hogy valami igazán csendes, békés helyen szeretnénk kikapcsolódni a párommal. A lényeg, hogy forgalomtól mentes, nem nyüzsgő a relaxálásra igazán kihegyezett eldugott kis falura vágytunk.
Nos, akinek ilyen elvárásai vannak, annak ez a hely tökéletes választás lesz. Már az odaúton is alig lehetett találkozni autóval, de a környék az valóban megtestesíti a maga dimbes-dombos, lankás, mezőkkel és szántókkal, tavakkal tarkított gyönyörű természet idilli hangulatát. Az épületek nem régiek, de a stílusjegyeikben a maguk falusi egyszerűségét és a vidéki élet zamatos hangulatát rendezett portáját mutatják az idetérő vendégek számára, egyúttal a modern kori technológia is jelen van szerényen megbújva és ezáltal nem zavaró. A szobákra is jellemző a stílus, az összehangoltság és minőség és ami igen ritka: a kifinomult ízlés, ezáltal olyan enteriőrt teremtve, amely által a pihenni vágyó ember azonnal otthon érezheti magát teljes kényelemben. Az étteremben is folytatódik eme összehangoltság és ízlésesség összhangja, megspékelve az ételek szín-és ízvilágának tökéletes harmóniájával, mely a pincérek udvariassága és segítőkészségének egyvelegével alkot igazán ütős párosítást legyen szó ebédről vagy vacsoráról. Érződik mindenen hogy a vendég kiszolgálása az elsőrendű szempont, az ő kényelme és háborítatlansága a fő prioritás, melyet egy fantasztikusan szép, nyugodt környezet adta háttérrel sikerült megvalósítania a tulajdonosnak nyilvánvalóan anyagiakat sem sajnálva de ezáltal a környék legfantasztikusabb pihenőhelyévé emelve ezt a farmot. Kikapcsolódásként tudtam nyugodtan futni reggel, biciklizni egy jót nejemmel,(kerékpár kölcsönzőjük is van) a közeli szarvasfarmot megtekinteni és élvezni az egész napos csendet és békét ezen a gyönyörű tájon. Igaz az árszabásuk nem mondható olcsónak, azonban a kapott szolgáltatások figyelembevételével és a minőségi színvonallal összhangban a környezet és a maximális odafigyelés együttes hatása miatt minden itt elköltött forint bőven kárpótolja a vendégeket!
Minden nagyon profin volt megszervezve, jól éreztük magunkat és szeretnénk máskor is itt pihenni! Finomak voltak a lekvárok a reggelinél. Nagy csend és nyugalom és mégis mozgalmas programok.
A szálláshely a Zselic csodálatos dimbes-dombos környezetében helyezkedik el, tökéletes kikapcsolódást nyújtva mindazoknak, akik elvágyódnak a városi zsivajtól a természet lágy ölére. Gyönyörű zöld legelők, domboldalon legelő lovak, kristály-tiszta levegő, pazar tó a völgyben, igazi élmény-terápia!
:) A szálláshelyek elrendezése, kialakítása tökéletes, a szoba rusztikus hangulata a mai kor kényelmi igényeivel ötvözve tökéletesnek bizonyult. A személyzet roppant udvarias és segítőkész, a wellness- és egyéb szolgáltatások színvonala is megfelelő! Az étterem nyújtotta kulináris élmények pedig nem utolsó sorban szintén teljes megelégedéssel töltöttek el bennünket, szóval mindenképp visszatérünk még erre a helyre! :) Romantikus kikapcsolódásra az osztályzat: 5*-ös! ! ! :)
Gyönyörű őszi hétvégét töltöttünk el a Zselicvölgy szívében. Csodálatos helyszíne a pihenésnek. Nagyon kedves volt a személyzet, az ételek kifogástalanok. Nagyon jól éreztük magunkat. Ellátogattunk Bőszénfára a szarvasfarmra, és Patcára a Katica élményközpontba. Csak ajánlani tudjuk az összes helyszínt.
Öt éjszakát töltöttem unokáimmal a szabadidőfarmon. A táj gyönyörű, gyerekeknek felnőtteknek minden rendelkezésre áll a szórakozáshoz, pihenéshez. A szobák tiszták, a park ápolt, rendezett. Az étteremben finom ételekkel kínálnak. Véletlenül választottuk ezt a szállást, de olyan jól éreztük magunkat, hogy feltétlen visszatérünk. Ezúton is köszönjük a farm dolgozóinak az elmúlt szép hetet!