A szoba tiszta és kényelmes. A reggelinél minden nap többféléből lehet választani, de néha 1-2 változatosságot szívesen láttunk volna. Pl. tojásrántotta változatok. A vacsora teljesen rendben volt, többféle választási lehetőség, finom ételek. A horgásztóban valóban vannak halak, nem úgy, mint néhány horgásztóban.
Itt aki szeret horgászni, az szép pontyokkal találkozhat. Többféle szolgáltatás közül lehet választani, pl. wellness, mini golf, horgászat, bowling. Összességében egy kellemes hely lehet mindenkinek, aki tiszta levegőre, kikapcsolódásra, pihenésre vágyik.
A farm csodálatos a környezet idilli, egyetlen negatívum a zöld legyek, ami sajnos a konyhát is bejárták! Javasoljuk a légy hálót az étkezési asztalra! Mindenkinek ajánlom, aki szép környezetben szeretne pihenni!
Először (de nem utoljára) töltöttünk három, élményteli napot a hajmási Zselicvölgy Szabadidőfarmon. Vérbeli horgászként fontos volt számomra az úticél kiválasztásakor, hogy ha nem is a szoba ablakából, de ahhoz igen közel tudjak horgászni. A farmon ez a horgásztó is megtalálható, ami bővelkedik szép, nagy pontyokban.
Gyönyörű a környezet, a szobák berendezése. A személyzet kiemelkedően segítőkész. Esőben is találtunk programot (biliárd, bowling, fedett jacuzzi, szaunák). Ajánlom mindenkinek, aki ki akar szakadni a városi rohanásból.
2015 nyarán voltunk ezen a helyen. . . . és nincs olyan hét, amikor nem kerül szóba újra és újra. A csend, a nyugalom, a profizmus, a kiszolgálás, az ellátás mind kivetnivalót nem hagyott, a legnagyobb kritika az odavezető országutat jellemezheti. Főleg a motorral érkezőknek jelenthet kihívást az útminőség. Ide mindenképpen visszatérünk.
A somogyi dombságtól körbevéve a csend, a nyugalom, a pihenés ideális helye kicsiknek és nagyoknak. Gyönyörü a környezet, (parkosítás, virágok), gyönyörü a szállás, és minden igényt kielégítő az ellátás. A wellnes részleg, a sportolás számtalan változata, a horgászás, az állatfarm meglátogatása mind-mind a vendégek kényelmét, kikapcsolódását szolgálja.
A környék látnivalói(csillagvizsgáló, Szarvasfarm,Szigetvár és Kaposvár szintén az élmények sokaságát kínálja. Mi öt csodálatos napot töltöttünk el itt, és megelégedéssel távoztunk. . Gratulálunk a FARM megálmodójának, az üzemeltetőnek, és köszönet a Farm minden dolgozójának. Jó munkát és sok-sok hozzánk hasonló, elégedett vendéget kivánunk. Aki a csendre, nyugalomra, a szép táj látványára vágyik látogasson el ide. Jó szívvel ajálnjuk: Szabó Béláné és Bognár Géza. Győr.