Pár napra érkeztünk, ellátás nélkül, így nem vagyunk semmilyen időponthoz kötve, nyugodtan bóklászhatunk. Reggeli szempontjából választottuk a helyet. Mivel már fogyasztottunk itt, bátran vállaltuk be a helyet. Nem csalódtunk. Finom, ízletes reggelit kaptunk. Az adagok nagyok, bőségesek. Ár érték arányban szerintem a környéken verhetetlen. Az árat barátinak mondanám.
A kis harkányi hely pizzáiról nevezetes. A stílus vadnyugati, a dekoráció - Buffalo Bill fényképei mindenhol. Rusztikus faasztalok, székek kicsit ragadósan, de ez már csak így van a vadnyugaton. A pizzák átlagosak voltak, semmi különös, hacsak nem annyi, hogy a feltéttel elég takarékosan bántak, mert a tészta szélére már nem jutott semmi, így elég száraz és rágós lett. Egyszer ehető, de nem fogunk visszatérő vendégek lenni.
Egy hétig tartózkodtunk Harkányban, és többször voltunk. Hol enni, hol inni. Igaz, október lévén kevesen voltak, de a kiszolgálás teljesen rendben volt (gyors és pontos), a hamburger tényleg finom, mondhatnám, hogy semmi extra, mindenki tette a dolgát. A szakács sütött, a pincér kiszolgált. . . nekünk nem maradt más, mint megenni-meginni amit kaptunk. Megtettük és remélem tudunk máskor is visszatérni. . .
Szinte minden héten rendelünk Tőletek. Ma (2020. 08. 03) 19:43-kor hívtunk Titeket, rendelni szerettünk volna 2 adag pizzakiflit. A nevét nem mondó hölgy felhívta figyelmünket, hogy a rendelés 1,5 órán belül kerül kiszállításra. 2 óra elteltével (21:41) hívtunk ismét Titeket, hogy mégiscsak éhesek vagyunk, az ígért 1,5 óra (khm!
! ! ) kissé eltelt. . . Erre a nevét szintén nem mondó hölgy a félszegen elejtett "elnézést" és az "úton a futár"-on kívül sok mindennel nem tudott szolgálni. . . Amikor szerettem volna azzal a kollégával beszélni, aki a rendelést felvette, annyit mondott, már hazament. . . Tényleg erre van szükség a visszajáró vendégeknél? ? ? Komoly? ? ? Ez lesz a színvonal? Ha igen, akkor köszi, csatlakoztatok azon táborhoz, ahonnan mi (és a barátaink) nem rendelnek. Üdv, Csalódott visszajáró (? ? ? ) vendégek
Egy gyors ebédre tértünk be a húsvéti hétvégén nagypénteken. A pizza finom volt. Kiszolgálást külön kiemelném,a hölgy kifejezetten kedves, gyorsan megkaptuk mind az italt,mind a pizzát. Pedig a jó idő miatt az egész terasz tele volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom,ha legközelebb arra járunk biztos betérünk még.
Párommal érkeztünk Harkányba egy kis pihenésre. Laza ebédet szerettünk volna kirándulás előtt. A hely méltóan tükrözi választott nevét, vadnyugati érzés megvan. Pizzát rendeltünk. Finom volt és ízletes. A széle nem agyon sütött és keksz állagú. Feltét bőséggel volt rajta. . . Csak ajánlani tudom. Külön kőszönet a radler pohárért. . . ;)
Idén is tökéletes,finom pizzák vártak! ! Gyorsan megjött a rendelt étel,és nagyon finom volt,a tészta tökéletes,rengeteg feltéttel,a pizzakifliben viszont a csirkemell és a sajt tölteléket keresni kellett(ezt bizonyosan nem ott készítik,ez érezhető volt,én inkább levenném az étllapról mert a pizzák tökéletességét rontja ez a fogás. Kár hogy szép kártyát nem fogadnak még el.
Férjem barátja Harkányba szállt meg, meglátogattuk. Ajánlottak ezt a pizzériát, azért mentünk ide, és nem csalódtunk. Pizzák tökéletesek, bőséges feltéttel. Csevap tál isteni, szintés bőséges adag. Felszolgáló nő elöször kedvetlennek / inkább fáradtnak / tünt, de a fiúk megnevettették.
Egyszerűen ez a legjobb hely ha egy jó pizzát akarsz enni! 32 cm-es pizza 1100-1300 körül van. Finom a tészta, sok a feltét, ízletes a sajt, nem tocsogós, de nem is száraz. . . pont jó. 1 hét alatt 8 pizzát ettünk náluk és mindegyik élmény volt. A kiszolgálás jókedélyű, mosolygós.
A napokban pár alkalommal beültünk a helyre,a kiülős rész napfényvédőkkel is el volt látva és párabefújással is a napsütés ellen,a kiszolgálás barátságos és viszonylag gyors volt. Nagyon finom pizzákat ettünk,nagyon bőséges feltétekkel. A pizzatészta kiváló volt! ! Nagyon figyelmesek voltak,a pizzára nem kellett sokat várni,az ár érték arány nagyon jó szerintem!