Szeptember végén keltünk útra a férjemmel, a húgommal és párjával, hogy pár napra élvezzük a Harkányi szálloda kényeztetéseit. A D épületbe foglaltunk, igy az modern felszerelésű volt. Sajnos nem erkélyes szobát kaptunk, de hatalmas francia erkélyünk volt, ami enyhitette a szeptember végi melegben a hőérzetünket.
Nagyon tetszett hogy volt kinyitható szúnyogháló, amit nagyon jó ötletnek tartottam, ki lehetett rakni a vizes fürdőruhákat, törölközőket. A wellnes részleg megfelelő , tiszta volt. A reggelire és a vacsorára felszolgált ételek finomak, változatosak voltak. Bár volt egy furcsaság, amit eddig sehol nem tapasztaltam, de az utolsó napon a reggelinél nem voltak elkészitve az asztalok, sem evőeszköz, sem szalvéta és poharak sem voltak, mindenkinek magának kellett az asztalához vinnie. Mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat.
A welnes részleg és a szauna jó volt kivéve az élmény zuhanyt mely szagatottan üzemelt. Már megérkezésünkkor kellemetlen élményben volt részünk vagy 20 percbe is beletelt mire bejelentkeztünk és a recepciós fiú nem tudott számolni sem! S eközben a szálloda előtti parkolóban egy kis piros csomag várt a kocsi szélvédőjén,amiről később kiderült hogy fizetős övezet.
Delux szobán voltunk felár ellenében, ahová megérkezésünkkor nem volt bekészítve szappan és kis sampon ami a képeken látszik. Több napi tartózkodás során nagyon egyhangúvá vált a reggeli és a vacsora kínálata. A vacsoránál nem volt alap feltétel az asztalokon a kancsó víz s a kenyér, ezt minden este kérni kellett! A személyzet kedves és segitő kész volt.
A Hotel elhelyezkedése a legjobb Harkányon belül, szemben a fürdővel. A Hotel több részből áll. Természetesen ár/érték arányban vannak a szobai kategóriák. Mi a legolcsóbb szobában voltunk, amely valóban az ár szerinti volt. Mindennel meg voltunk elégedve. A szoba tiszta, felszereltsége a leírtaknak megfelelő.
A reggeli bőséges, kontinentális. A személyzet segítőkész, nagyon kedves. A wellness részleg tiszta, kifogástalan. Minden megfelelt a leírásoknak! A valóságban is olyan, mint a promóciós anyagokban, így nem érhet meglepetés, csalódás! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha lesz rá módunk biztos visszatérünk!
Nagyon kellemesen töltöttünk el szállodájukban két napot. Igazán nagyon jó, hogy a fürdő csak néhány lépésre van és, hogy szállodájukban van Welness részleg is.Csak ajánlani tudom családom többi tagjának és ismerőseimnek. Üdvözlettel: Görög Mária
Köszönöm a szálloda minden dolgozójának a munkáját hogy kellemes környezethez és felejthetetlen élményhez segítettek bennünket. Nagyon finom ételeket kaptunk, és nagyon figyelmesek voltak velünk. Egy kis kritika is hozzá tartozik az igazsághoz. Első nap szerettem volna inni egy pohár igazi villányi bort.
Sajnos valami nagyon rossz minőségű kannást sikerült felszolgálni. Nem is ittuk meg, de kifizettem. Kértünk inkább egy pohár sört, így nem a térség borairól marad emlékezetes a szálloda. Sajnálom. Remélem a következő alkalom már ezen a területen is emlékezetes, és a szálloda színvonalához méltó lesz. Tisztelettel: Szabó Tibor
Egy akció keretében, nagyon kedvező áron kaptunk a Baranya Hotelben 4 éjszakára szállást félpanzióval. A hotel a harkányi fürdő bejáratával szemben található, így pár perc sétával át lehetett menni. A Hotel régi szárnyában kaptunk szobát, ami tiszta, nem túl nagy, de pihenésre elegendő volt.
A fürdőszobában a zuhanyfülke függönnyel elválasztott, ami nem a leg praktikusabb. A wellness részlegben a medence vize 25 fokos, ami lehetne melegebb, de a kismedence kellemese meleg volt. A szauna, illetve a gőzkabin ottlétünk alatt csak egyszer volt bekapcsolva. A reggeli és a vacsora önkiszolgáló rendszerben működik. Számunkra kielégítő volt a választék. Összességében azoknak ajánlom, akik olcsón szeretnének a városi fürdő közelében szállást kapni.
Nagyon jó a szálloda elhelyezkedése, mert a gyógyfürdő bejárata,az út másik oldalán van. A tisztaság megfelelő volt, de a fürdőköpeny használatát nem kellett volna szolgáltatásként felajánlani, mivel gyerekméret volt és cserére nem volt lehetőség. A fürdőbe egy kis kézmosó és egy kéztörlő elkelt volna.
A személyzet kissé fásultnak tűnt, kivéve a konyhai kiszolgálást. Alapjában ár/értékaránynak megfelelő ellátásban volt részünk, de a recepciós személyzet segítőkészsége és a vendégekre való odafigyelése hiányzott.
Három kamasz gyermekemmel tölthettem kellemes napokat a Baranya Hotelben, ahol a szobáink nagyon kényelmesek, tiszták voltak. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges kínálattal elégítette ki mindenki igényeit. Köszönjük szépen a kellemes hétvégét!
Jól éreztük magunkat a szállodában. Kellemesen töltöttük a húsvéti ünnepeket. A szoba kényelmes volt és tágas.Az ételek finomak voltak és bőséges választék volt.A személyzet kedves és figyelmes volt. Ide szívesen visszajönnénk legközelebb is.
A szálloda elhelyezkedése kitűnő, a szoba csendes, lehetőség volt a nyugodt pihenésre. A reggeli svédasztal jól elkészített, sokféle ételből állt, azonban laktózmentes tejet vagy teljes kiőrlésű, rozs stb. pékterméket nem kínáltak. A vacsorák kínálata számunkra hagyott kivetni-valót maga után, a levesek azonban mindig kitűnőek voltak.
A személyzet kedves és udvarias volt. A szoba tiszta, azonban kissé lelakott (a csapok vízkövesek, a villanykörték közül nem mindegyik égett). A wellness jól megközelíthető és igényes, pozitív, hogy reggel 8-tól este 10-ig volt lehetőség a használatára.