Nem működött a jakuzzi, zuhanyozáshoz nem volt meleg a víz. 9 tv csatornából 3 napig nem volt nézhető az M1 és a Duna TV. A szoba a főbejárat felett volt, éjszaka is nappali világosság volt, a másodfüggönnyel nem lehetett ezen javítani. A fürdőszoba kb. 2 m2, melyben zuhanyállás, mosdó, wc volt ! A csomagban igért fürdőköpeny nem volt biztosított.
Kifogástalan, félpanziós ellátás volt. Minden étkezés, választékos, nagyon ízletes, finom, házias ízekkel. Habkönnyű süteményekkel. Bőséges, elegendő mennyiség. Változatos menükkel. A modern konyhát ötvözi a hagyományos konyhával. Minden elismerés a főszakácsnak.
Éjszakánként +5. 000,- Ft-ot fizettünk franciaágyas szobáért. 2 éjszakára ugye ez 10. 000,- Ft. Ennyi pénzért alvás helyett megszámolhattam a matracok rugóit. Ami még nem tetszett, érkezéskor kellett fizetni a szállást, az étteremben nem írathattam fel a fogyasztásunkat szobaszámra. A felszolgáló addig állt az asztalunknál, míg nem fizettem.
Az árához képest többet vártunk volna. Fűtés nem mindig volt, noha március elején még hűvösek voltak a nappalok és az éjszakák. A beígért wifi nem működött a szobánkban, a TV műsor is nézés közben hirtelen átprogramozta magát anélkül, hogy hozzá nyúltunk volna, így az érdekes film befejezetlen maradt.
Hideg víz folyt a csapból, ha zuhanyozni akartunk, mintegy 10-15 percig folyatni kellett a vizet, ami óriási pénz pazarlás, ahelyett, hogy egy keringető szivattyút beszereltek volna. A kaja bőséges és ízletes volt, a személyzet készséges, igaz, mi vacsoraidő kezdetére mentünk minden nap. A szobánkban egy pecsétes szőnyeg éktelenkedett. A jakuzzi és az úszómedence nagyon kellemes volt.
A svédasztalos reggeli és a vacsora kiváló volt. A wellnes rész nagyon szép , viszont az első nap csak részlegesen működött. ( Gondolom takarékossági okok miatt ) A meleg víz ellátással problémák vannak. Kb. 15-20 percet kell folyatni a vizet , mire felér a szobákba. ( Hol van itt a takarékos üzemmód ? )
A szállodai szoba viszonylag tiszta- bár 3 napig nem takarítottak, a szemetet sem vitték ki. Az étel finom volt és aránylag választékos, a személyzet hozzáállása maximális, kedvesek és segítőkészek. Olvasólámpa nem volt a szobában, csak egy mennyezeti, de kérésünkre rögtön hoztak. Az ő hozzáállásukon is múlt, hogy jól éreztük magunkat
jó éreztük magunkat,az ételek finomak voltak,a szállás elfogadható volt,az nem volt jó hogy a szállás külön volt a wellnesstől.Szakadó esőben köntösben kellet átmenni.
Két éjszakát töltöttünk önöknél és mit ne mondjak tisztaság terén lenne mit fejlődni. A paflószőnyeg borzalmas piszkos és büdös a fürdőről nem is beszélve. A wellnes részleg jó de nagyon kicsi. Az étkezés viszont kiváló istenien főz a szakács.
2018. 03. 16-18. -a között voltunk itt. Többet vártunk a szállástól. Az Orhidea szárnyban voltunk, de csak a wellness volt plusz meg az erkély, nem volt arányba a plusz árral. Megágyazott pótágyat hagytak a szobában ami nem kellett így foglalta csak a helyet. A félpanzióba az ételek. . .
szerintem itt csak melegítik és nem itt készítik, ez meglátszik sokszor a kaján. Lehet rossz időszakban voltunk, de olyan lepukkantnak tűnt az egész. Ez vonatkozik sajnos a Gyógyfürdőre is! Így a wellness hétvége "hát, úgy elment". Kár, hogy ebédelési lehetőség sincs a Hotelben.
A szálloda elhelyezkedése jó, a fürdővel szembe. Megérkezésünkkor kissé meglepővolt, hogy a vissza igazolt kétágyas szoba helyett francia ágyasat akartak adni. Utánna a nehéz böröndjeinket cipelhettük fel a lépcsön ,mert lift az abba a szárnya nem volt. A szoba megfelelő volt, de a fürdőszoba szörnyű ,föleg a tusoló tálca és függöny volt botrányos.
Hiányoltuk a szobából a tájékoztatot, amit edig minden szállodába megtaláltunk PL: Hány órakor van a reggeli, amit érkezésünkor ugyan elmondtak, de 2. reggelre már nem tudtuk pontossan. Ezért 8-óra helyet 7:40-körülérkeztünk, a személyzet egyik tagjától a jóreggelt helyett csak enyit kaptunk mogorván nincsis még 8-óra. De hál istennek azért nem tessékelt ki bennünket az érteremből. A WElnes részleg szép ,de kicsi. S sajnos csak részlegessen müködött. A WElnes recepcion soha nem láttunk senkit akitöl segitséget lehetetvolna kérni, a nem müködő ellemek elinditásához PL:élményzuhany.