Az ételek kitűnóek voltak a kávéautomata nem mindig müködött a reggelihez de a pincérek lefőzték a kávét nagyon figyelmesek és udvariasak voltak. Az italokhoz nem kaptunk számlát csak egyet amit alá kellett irni a számitőgéprenszerük miatt de ezen változtani fognak. A receőción jeleztük a száritó cseréjét és a szunyogháló javitását is.
A hotel 50 m-re van Fürdő bejáratához. Az ár a hotelban és fürdőben is megfelelő. A Velness részleg kiváló. A kiszolgálás és a személyzet,jobb mint egy xxx csillagos szállóban. Elég nagy kényelmes szobák. A konyha és az étrend kiváló. Nagy zárt parkoló,szép belső udvar. Egyedül az épületek külső karbantartása lenne szükséges a
Általánosságban véve elégedettek voltunk mindennel. Néhány hiányosság azért volt. Mivel nem volt a szobához terasz nehézkes volt a vizes ruhák, törölközők szárítása. Nem használtuk a légkondit, így a szoba napközben eléggé felmelegedett. Sajnáltuk, hogy csak délután lehetett a wellnest használni. Az ellátás ,a választék szuper volt.
Nem utolsósorban még jó időben foglaltam a szállást,így az aktuális árakhoz képest árérték arányban nekünk megfelelő volt. Ha ma kellene foglalnunk nem biztos,hogy megtennénk, sajnos minden nagyon megdrágult!
Nagyon kellemesen pihentünk itt, mégis néhány dolog hiányzott, pl. konditerem, ping pong, a gyerekeknek egy kis játszósarok, Május közepén a klímák még nem voltak beüzemelve, a szobában nem működött az italhűtő, a zuhanykabin ajtó nem zár össze, stb. Ezek kicsit beárnyékolták a pihenést, de egyébként minden rendben volt.
Kívülről kissé elhanyagolt az épület, alapos modernizálás ráférne. Az étterembe csak az utcáról tudtunk bejutni ez kissé zavaró. Tudom ajánlani minden korosztálynak! !
2021. március végén jártunk a hotelben férjemmel. Gyönyörű tavaszi időt fogunk ki, ami pihenésünket még kellemesebb tette. A hotel kicsit retró stílusú, de szépen karbantartott. A szobában tisztaság fogadott, és számunkra a szoba kényelme is megfelelő volt. A személyzet kedves, az ételek finomak, mindennel nagyon elégedettek voltunk.
A wellness részleg tiszta, a medencék hőfoka kellemes. A Gyógyfürdő a hotellel szemben található, így kényelmesen át sétáltunk. Ár-érték arányban tökéletes, mi biztosan vissza térünk!
Javaslom, hogy a D épületbe (Orchidea) foglaljanak szállást, mert itt van a wellness és ez a része a szállodának újabb. Érdemes superior szobát foglalni, mert ez elég tágas és újszerű. Ár- érték arányban tökéletes választás volt. A masszázs remek, az ételek ízesek, a wellness szuper (bár nem túl nagy), a szálloda szuper helyen van.
A hotel a strand és gyógyfürdő főbejáratával szemben van, az Orchidea épület örökzöldekkel díszített belső kertben áll. A személyzet (recepció, pincérek, szobaasszonyok. . . . ) segítőkészek, udvariasak. A félpanziós ellátás elegendő, az ételek ízletesek, változatosak és elegendő mennyiségben álltak rendelkezésre svédasztalos rendszerben. A szoba tágas, egyetlen negatívum a kényelmetlen ágymatrac.
A szálláshelyre ráférne alapos felújítás. De az épület és berendezés színvonala az ár alapján teljesen megfelelő.Nagyon szép gondozott a kert.Nagyon jó a jelenleg ingyenes parkolási lehetőség. A szálláshely nagyon jó helyen van .A buszpályaudvar közelsége a tömegközlekedés választását segíti elő.
Kultúrált, tiszta szobát kaptunk. Két dologgal voltunk elégedetlenek: - szennyes poharak voltak bekészítve (ragacsos, maradék ital beleszáradva) - nagyon kemény, kényelmetlen matracok, rajta lapos, csomókba összeállt töltetű nagy és kispárna. Nem jól aludtunk. . . Az étkezéssel meg voltunk elégedve, bőséges választék volt reggel - este.
A szoba kényelmes, a személyzet nagyon udvarias, az ételek finomak voltak. Az erkélyről a kilátás egy romhalmazra esett, egy erősen leamortizálódott, félig lebontott épületre egy elhanyagolt telken, ami nagyon lehangoló volt. A másik épületben lévő étterembe eljutni elég körülményes, a wellness viszont közel volt.
Kár, hogy délelőtt nem üzemel. Mivel egy hűvösebb vizű kis úszómedence és egy jakuzzi van, addig kell úszkálni, amíg valaki ki nem jön a tele jakuzziból… A Gyógyfürdő viszont nagyon szuper! Több termálvizes medence, fedett és nyitott is, jakuzzik, étterem bőséges adagokkal, teljesen jó áron.