A szállodai szoba viszonylag tiszta- bár 3 napig nem takarítottak, a szemetet sem vitték ki. Az étel finom volt és aránylag választékos, a személyzet hozzáállása maximális, kedvesek és segítőkészek. Olvasólámpa nem volt a szobában, csak egy mennyezeti, de kérésünkre rögtön hoztak. Az ő hozzáállásukon is múlt, hogy jól éreztük magunkat
2018. 03. 16-18. -a között voltunk itt. Többet vártunk a szállástól. Az Orhidea szárnyban voltunk, de csak a wellness volt plusz meg az erkély, nem volt arányba a plusz árral. Megágyazott pótágyat hagytak a szobában ami nem kellett így foglalta csak a helyet. A félpanzióba az ételek. . .
szerintem itt csak melegítik és nem itt készítik, ez meglátszik sokszor a kaján. Lehet rossz időszakban voltunk, de olyan lepukkantnak tűnt az egész. Ez vonatkozik sajnos a Gyógyfürdőre is! Így a wellness hétvége "hát, úgy elment". Kár, hogy ebédelési lehetőség sincs a Hotelben.
A szálloda elhelyezkedése jó, a fürdővel szembe. Megérkezésünkkor kissé meglepővolt, hogy a vissza igazolt kétágyas szoba helyett francia ágyasat akartak adni. Utánna a nehéz böröndjeinket cipelhettük fel a lépcsön ,mert lift az abba a szárnya nem volt. A szoba megfelelő volt, de a fürdőszoba szörnyű ,föleg a tusoló tálca és függöny volt botrányos.
Hiányoltuk a szobából a tájékoztatot, amit edig minden szállodába megtaláltunk PL: Hány órakor van a reggeli, amit érkezésünkor ugyan elmondtak, de 2. reggelre már nem tudtuk pontossan. Ezért 8-óra helyet 7:40-körülérkeztünk, a személyzet egyik tagjától a jóreggelt helyett csak enyit kaptunk mogorván nincsis még 8-óra. De hál istennek azért nem tessékelt ki bennünket az érteremből. A WElnes részleg szép ,de kicsi. S sajnos csak részlegessen müködött. A WElnes recepcion soha nem láttunk senkit akitöl segitséget lehetetvolna kérni, a nem müködő ellemek elinditásához PL:élményzuhany.
A szálloda elhelyezkedése kitűnő, a szoba csendes, lehetőség volt a nyugodt pihenésre. A reggeli svédasztal jól elkészített, sokféle ételből állt, azonban laktózmentes tejet vagy teljes kiőrlésű, rozs stb. pékterméket nem kínáltak. A vacsorák kínálata számunkra hagyott kivetni-valót maga után, a levesek azonban mindig kitűnőek voltak.
A személyzet kedves és udvarias volt. A szoba tiszta, azonban kissé lelakott (a csapok vízkövesek, a villanykörték közül nem mindegyik égett). A wellness jól megközelíthető és igényes, pozitív, hogy reggel 8-tól este 10-ig volt lehetőség a használatára.
Egy éjszakára foglaltunk szállást. Érkezéskor szembesültünk vele,hogy csak reggeli van a szálláson tulajdonos váltás miatt. Az étterem csak december 15-én nyit,erről elfelejtettek tájékoztatni minket. Két éve már voltunk itt,akkor is volt probléma( a marokkói welnesben 22fokos volt a víz,de akkor kárpotolt minket a vacsora, a jakuzzi,az úszómdence,a remek reggeli,a kedves személyzet).
) Most ez volt a helyzet: A deluxe szobában a fürdőszobai radiátor hideg volt. A délutánt a wellnes részlegben szerettem volna tölteni : a jakuzziban a víz hideg volt,az úszómedence még hidegebb. Legalább a a szauna forró volt. Üres illóolajos üvegek voltak az ívóvízkúton lerakva. És természetesen szauna lepedőnek se híre se hamva. Estére a szállodán kivül kerestünk éttermet,ami szerencsére jó volt,bár mi nem ilyen vascorát szerettünk volna,mert rá voltunk készülve a Baranya hotel éttermére,melyben két éve fenséges vacsorában volt részünk. A szállodába érve a recepciós hölgy azt a tájékoztatást adta,hogy két órája a z úszómedence 23 fokos volt, a jakuzzi 29,és azóta ömlik bele a forró víz. Persze a wellnes részlegben ismét csalódás ért bennünket. Az úszómedence ugyanolyan hideg volt,mint délután a jakkuzziban hideg volt a víz, és a szauna is kihülőben volt. A kneipp taposóban nem volt víz, a gőz nem müködött,az infraszauna nem müködött. A szállás foglalásakor fontos szempont volt,hogy a wellnes részleg este 10-ig van nyitva. 10 perc után visszamenekültünk a szobánkba. A következő csalódás a reggelinél ért bennünket. Jéghideg étteremben kellett elfogyasztani a reggelit. Forró víz és tea filter helyett előre megfőzött tea várt bennünket. A rántotta hideg volt,másnapos császárzsemle,és szeletelt fehér kenyér volt a péksütemény választék. Ez a két évvel előtti választékhoz képest egy nagyon nagy visszalépés. Igénytelen viaszos vászonnal leterített asztalon voltak az ételek elhelyezve. Ezen hiányosságok mellett a legeslegnagyobb csalódás. hogy elnézést kérés helyett a recepciós hölgy fel volt háborodva az észrevételeinken,és még ő kérdezte meg,hoyg miért mondjuk,hogy nem volt megfelelelő a welnes,amikor 29 gokos volt a jakuzzi,és az elég meleg. Az érkezés délutánján a tulajdonos szaladgált az épületben,és azt mondták,hogy próbálják kijavítani a hibákat,de ez nem mentség ezekre a hiányosságokra. Sajnos csak most olvastam el júniusi értékelést,mely híven tükrőzi a szállás mostani nagyon rossz minősítésemet.
Összességében teljesen jó benyomást keltett,nagyon jó helyen van,közel a fürdő bejáratához. A bejelentkezés foglalás teljesen zökkenőmentesen zajlott,a parkolóban volt hely az autónak. A reggeli teljesen normális,svédasztalos,csak a kávét nem találtuk egyik reggel sem.
Viszont az üzemeltetőnek alábbiakra kellene figyelnie:
-Vicces volt a bejelentkezésnél a lobbi bárban hangosan horkoló fickó(alkalmazott,netán tulaj? )-Ez nem feltétlenül vendégváró -A takarítást nem külön kérésre kellene megtenni. -A szobában nem található szemetes csak két db a wc ben és a fürdőben,ezeket is mi ürítettük,tartalék szemeteszsák nem volt,nem is hoztak. -Lehetőség a fürdőruhák szárítására nem volt max az ablakba kiakasztott vállfákon. Egyébként ár-érték arány megfelelő volt ajánlom a helyet mert közel van mindenhez!
A személyzet nagyon kedves,segítőkész volt. Három éves kislányom elhagyta az egyik aranyfülbevalóját haza indulásunk előtti estén,sajnos mi hiába kerestük nem találtuk meg. Távozásunkkor jeleztük a recepción,ha esetleg megtalálnák szóljanak,nagy szerencsénkre még aznap meg is találták és el is küldték.
Amit még egyszer nagyon szépen köszönünk. Az ételek nagyon finomak voltak. Ami esetleg még jó lenne:klíma,de a szobában volt ventilátor ami csillapította a meleget.
Nem igazán értem hogy egy hatalmas szállodába mièrt nincs klíma. Egy kis lyukot kaptunk de elfogadtuk mert legalabb ott volt. Az étterem a legjobb és a pincérek. Köszönjük
Első benyomás alapvetően jó volt. A bútorzat a szobákban néhol már kissé kopott, de tisztaság és rend fogadott minket mindenhol. A szobával kapcsolatban volt egy kis problémánk, ugyanis nem jeleztem foglaláskor, hogy franciaágyas szobát szeretnénk és olyat kaptunk ahol két különálló ágy volt.
Külön köszönet a recepciós hölgynek, aki miután jeleztem neki a dolgot, segített, és egy nagyon szép franciaágyas, tetőtéri szobát kaptunk. A személyzet többi tagja is nagyon figyelmes és segítőkész volt. A szálloda több különálló épületből áll, amit különböző szinteken található közlekedő folyosók kötnek össze. Elsőre kicsit kalandos volt a szobát megtalálni :-), de ha kiismeri már magát az ember, akkor nem probléma. Két wellness részleg is van. A Marokkó wellnesst bejelentkezés alapján lehet igénybe venni és tehát inkább pároknak romantikázni (de azoknak javasolt, mi is kipróbáltuk :-). A másik wellness részleg a nagyobb. Elég nagy jakuzzi található benne. A jakuzzi melletti medence hideg vizű, inkább úszásra javasolt. Két finn szauna és egy infrakabin is van. Szóval minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz. Az étkezés rendben volt, a csomaghoz svédasztalos félpanzió járt. A választék bőséges volt és az ételek finomak. Egyetlen dolog ami nem tetszett. A reggelinél csapolható rostos üdítők. Nekünk túl édes volt mindkettő. Ezen talán lehetne javítani. Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat és bátran ajánljuk mindenkinek ezt a szállodát.
Tavaly karácsony után voltunk a párommal. Igazi pihenés volt. A személyzet, (különösen az egyik felszolgáló az étteremben)kedvesek és segítőkészek voltak. A wellness szolgáltatás minden igényt kielégítő volt. Az ételek kitűnőek. Megérdemelne szerintem több csillagot is, mint 3.
Egyetlen egy kényelmi problémánk volt, hogy nem összetolható ágyak voltak a szobában. ( Bár elég széles volt ahhoz, hogy összetudjunk bújni a párommal) :)Idén is megyünk. . . Mindenkinek csak ajánlani tudom.