Férjemmel töltöttünk négy napot a szállodába,meg voltunk elégedve! A fürdő szemben van,parkoló az udvarban,a személyzet nagyon kedves,a tisztaság is kitűnő! Csendes hely,pihenésre kitűnő! Az ágyak nekünk nem voltak annyira kényelmesek mivel hogy túl puhák a matracok! Az ételek finomak, főleg a levesek nagyon ízletesek! azt sajnáltam hogy csak menüválasztás volt!
Vasárnap délben érkeztünk. Ingyenes parkolás az udvarban. Szemben a fürdő bejárata pár lépésre. Kívül kissé elhanyagolt az épület,belül azonban rendben van minden. Kellemes fogadtatás a recepción,bő tájékoztatás az étkezésekről és a különböző lehetőségekről. Kényelmes ágyak,tisztaság.
Mi egy naposabb téli hétvégén voltunk ott. A szállásunk kényelmes volt, a teraszról pont ráláttunk a fürdőkomplexumra. Ez a közelség az egyik legnagyobb előnye a szállodának. A személyzet segítőkész, az étkezések bőségesek. Mi az esti étkezéseinket Pécsen töltöttük el, ami nagyon közel volt szintén a városunkhoz. Ajánlom mindenkinek.
Augusztus végén jártam barátnőmmel a hotelban. Régebben is laktam már itt,de a felújítás óta sokkal jobb lett. Az apartman ahol laktunk kényelmes,tiszta, az étkezés kiváló,személyzet kedves,a szálló a legjobb helyen van,a fürdő közelsége miatt és minden elérhető távolságra van. szóval minden a legnagyobb rendben,ár érték arány nagyon jó. Visszatérünk.
Kuponnal 2éjszakás,félpanziós ellátást töltöttünk el a szállodában. Wellness részlegen töltöttük a legtöbb időt,amit teljesen kihasználtunk. Személyzettel maximálisan elégedettek voltunk,mint a Recepción,mint az ebédlőben. Megközelítése egyszerű. Központi helyen van. A szálloda a gyógyfürdő bejáratával szemben. Ha tehetjük máskor is igénybe vesszük.