Harkány központjában, a Gyógy- és Strandfürdőtől 200 méterre található a Lídia Wellness hotel, amely három épületben elhelyezkedő kényelmes szobákkal, wellnessrészleggel és klimatizált étteremmel várja vendégeit.
A Hotel alkalmazottai nagyon kedvesek és segítőkészek,de a "kedves" Tulajdonos Úr,aki egyben "mindenes" is,viselkedése sok esetben kritikán aluli,melyet a kollégái próbálnak enyhíteni! A wellness részleg kicsit szegényes,de ár/érték arányban megfelelő! A szobák rendezettek,tiszták csupán a franciaágy kisebb mérete valamint az erkélyajtó elől hiányzó szúnyogháló okoz némi bosszúságot!
A szállóda jó, kedves, előzékeny a személyzete, kiváló ételválaszték, hangulatos szilveszteri műsor. Kivéve a fűtést, padlófűtés ugyan, de egész idő alatt gyenge volt, a folyosók pedig hidegek.
három napot töltünk a szállodába nagyon jó helyen levő szálloda közel a fürdőhöz szép rendezett szálloda belső udvarral, kényelmes ágyak, tisztaság és rend mindenütt.
nagyon finom és bőséges volt a reggeli,kedves figyelmes volt a tulajdonos hölgy a reggelinél,a svédasztal,mindig pótolva volt egyedül a fokhagyma krém leves a vacsoránál nem nyerte el e tetszésünket,vagy legalább két levesből választhatunk volna,ha már ilyet főztek, a tulajdonos férfi kicsit , bizalmatlan,valahogy nem tud a vendégek kedvébe járni,. de ettől függetlenül mi jól éreztük magunkat.
Talán annyi problémát találtam, hogy a nyugati szoba kicsit melegebb volt, de azt egy ventillátor behelyezésével enyhítették. Nagyon szép és gondozott a belső udvar.
Csendes, nyugodt környezetben töltöttünk 3 napot. Svédasztalos bőséges reggelit, és 3 fogásos finom vacsorát kaptunk. Közel a fürdőhöz - egy napra fürdőbelépővel, Harkány központjában nagyon szép környezetben helyezkedik el. A szoba kényelmes, tiszta, és jól felszerelt volt. Sok sikert kívánok a Hotel dolgozóinak további munkájukhoz.
Rendezett, szép és tiszta hotel. A kiszolgálás udvarias, a személyzet készséges és figyelmes. A szobák kényelmesek, tiszták és jól felszereltek. A konyha főztje, az ételek finomak és bőséges az ételek mennyisége. Az ételfelhozatal is változatos. A hotelfekvése nagyon jó, közel van a termálfürdőhöz. Ár érték arány tekintetében teljesen megfelelő. Ajánlom mindenkinek.
maga a hotel nagyon szép, kivül-belül az ételek finomak a szilveszteri buli jó volt, a zenész egyfolytában játszott változatos zenéket, a kiszolgáló személyzet toppon volt, kivéve a tulajdonost (férjet), kinek modorán kellene egy kicsit változtatni, mert nem vendéglátós tipusú - elég gorombán szólt be egy-egy vendégnek (Ők nem biztos, hogy újra eljönnek), a recepcióst is előttünk oktatta (emiatt mi voltunk zavarban), szóval nem igazán a vendégek voltak az elsők nála, a feleség (Lídia) Ő már inkább barátságosabb volt, csak alul maradt a férjnél.
az ajánlatban szerepelt a wellenss részlet használata is térítésmentesen, a helyszínen kiderült, hogy napi 1500,- ft/fő a használati díj, a szaunna nem működött