Sokkal jobb volt a szállás, mint amire számítottunk. . . . . kényelmes szoba, tiszta, világos,erkéllyel,kilátás a parkra, reggel madárcsicsergés. . . . nagyon jó, hogy köntösben le lehet menni a medencékhez, nem kell átmenni a fürdőbe, ez nagyon pozitív. A fűtés lehetett volna alacsonyabb, éjszaka . Az ételválaszték is megfelelő volt. Talán az asztalról hiányoltam a kiskukát, ami reggelinél hasznos.
Nagyon készséges, kedves a személyzet. A szoba is,a fürdőyzoba is tökéletesen akadálymentesített, nekünk ez nagyon fontos. Az étteremben is figyelmes, kedves emberek dolgoznak, az ételek is kiválóak voltak. A fürdőben nagyon segítőkészek a fürdőmesterek, a betegbeemelővel segítették a vízbe jutást.
Még a vizitornát is kihasználtuk, ami nagyon jól esett. Ez a pár nap is segített a mozgásszervi bajaikon. Mindig szívesen jövünk vissza! Mindent köszönünk!
A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Nagyon tetszett, hogy a hotel parkolója ingyenes, ez nagyon ritka manapság, (mondjuk meg őszintén, ahol nem őrzött és fedett parkoló van, az szerintem egy kicsit a vendégek lehúzása) - szeretném, ha itt mindig így maradna.
A szobák tiszták, kényelmesek, az étkezésről pedig csak legekben tudok beszélni - nem győztük dícsérni a konyhai személyzetet, nagyon finoman főztek. Ajándékba kaptunk egy masszázst, és egy Bemer - kezelést, ami kedves gesztus a szálloda részéről, és a gyógyvíz miatt szívesen ajánlanám főleg idősebb, mozgásszervi gondokkal küzdő sorstársaimnak.
Azt kaptam, amire számítottam. A szoba szállodai minőség, a személyzet kedvez, segítőkész, az ételek minősége és mennyisége egyaránt kitűnő volt. Kellemes meleg volt a házban. Csendes, barátságos hely
‐-- Volt a fürdőben egy roppant arrogáns úszómester, akár egy katonatiszt. Engem sértett, ahogy több ízben rámszólt indokolatlanul.
Pl. Beértünk a fürdőbe, se köszönés, se semmi, de szinte üvöltve "hívta fel a figyelmünket,", hogy ne hangoskodjunk, mert gyógytorna van. Január 15-én temettük el Édesanyámat. . Beszélni nincs kedvem, nem hangiskodni.
Nagyon jó a hotel elhelyezkedése ,a főúthoz közel mégis csendes helyen van . Érkezéskor a recepciós hölgy ,meglepően kedves ,segítő kész volt. Az étkezések nagyon finomak ,változatosak voltak. A szobák tágasak ,jól felszereltek,hűtő ,nagy képernyős tv ,rugalmas matracok a kényelem biztosítva .
Köszönünk szépen mindent egy csodás pihenős hétvégét töltöttünk ott. Külön köszönet Fruzsinak aki felejthetett len masszázzsal kényeztetett bennünket sok helyen voltunk de még ilyen masszázst sehol nem kaptunk. Minden kedves ott dolgozónak köszönjük szépen . Reméljük még az idén még egyszer oda látogathatunk. Etelka és Lajos
Karácsonykor voltunk,a25én a hölgy recepciós nagyon kedves, szívéjes,segítőkész volt. 26. férfi recepciós volt délelőtt,sajnos ő nem oda való,nem segítőkész ,a felajánlott masszázs szobához alig találtunk oda. Még egy észre vétel,miért kell a szálló vendégeknek a fürdőkön keresztül menni a medencékhez.
Alig találtam be és ki. Valami táblával vagy a padlózaton valami nyíllal kéne jelezni. Én pl. pánikbeteg is vagyok ,ha éppen nincs ott vendég majd nem sikerült bepánikolnom.
Idén harmadszor voltunk a Hotelben, és mivel ismertük már a szolgáltatásaikat, ezért mentünk el újra a HARKÁNYI PSORIASIS CENTRUMBA. A vendéglátás nekünk abszolút a mi igényeink szerint való. A személyzet udvariassága, segítő készsége, előzékenysége, segíteni akarása példán felülinek mondható!
Minden problémánkat amivel hozzájuk fordultunk igyekeztek a leghamarabb megoldani, még olyat is amit úgy alapból nem gondolna kötelességüknek a vendég. A víz az csodálatos, én állítom, hogy a mozgásszervi betegségekre az egyik legjobb. Nem akarom kritizálni bármelyik hévízünket hazánkban, de nekünk ez a legjobb magasan, pedig sok helyen voltunk már. Az ételek finomak és változatosak voltak, a halászléjük is kivételesen finom volt, de a többi étel is. Nem az a "bulizós hely", de nekünk ez is szempont volt, hogy a gyógyuláshoz, szintentartáshoz nagy segítség. A masszázs és a mágneskezelés is ezek közé tartozott ami a szolgáltatásban benne volt. Már a recepción ismerősként üdvözöltek, és mindenhol odaadó figyelemmel bántak velünk. A személyzetnek csillagos ötös minden szinten, szerintünk. Jövőre is biztosan fogunk menni a hotelbe. Kovács család
A Hotel gyönyörű helyen, fákkal körülvett parkban, Harkány legszebb részén, a Gyógyfürdő mellett található. A szoba jó, a TV kicsit kicsi volt, de pihenni jöttünk, nem TV-zni. :) A fürdőszoba nagy, óriás tükörrel. A szolgáltatások szuperek, gyógyulni maximálisan lehet. A wellness részlegről hiányoltuk a jakuzzit és az úszómedencét.
Mindennel nagyon elègedettek voltunk. Szüleim foglaltàk születèsnapomra ès minimalis összegèrt bor, sütemèny ès viràgcsokor vàrt az asztalon èrkezèsünkkor. Fantasztikus a hely ès a szemèlyzet. Kisbabàval voltunk a fèrjemmel, nyugodt, csendes ès nagyon pihentető hètvègènk volt.