A Siesta Club Hotel a híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő mellett található, apartmanokkal várja vendégeit, melyek jól felszerelt konyhával rendelkeznek. A szállodában étterem, fodrászat, gyógymasszázs, pizzéria, napozóudvar, sportudvar és minigolf teszi teljessé a kikapcsolódást.
Kellemes 2 napot töltöttünk a Siesta Club hotelben. Tágas szobák, rend tisztaság mindenhol. Teljesen felszerelt konyha. Kitűnő étlapról választható vacsora, és svédasztalos reggeli, kedves személyzet, gyors kiszolgálás, pedig teltházas volt a szállóda. Érdekes volt az alaksorban a fürdő rész, 1 óra a családok részére, előre lefoglalható. Összességében elégedettek voltunk.
Öt napot töltöttem a hotelben az állítólagos superior szobában. Csak egy helyiség volt légkondicionált a hálószoba nem, az ablak kicsi nem nyitható teljesen. A félpanzió kritikán aluli a Hellas étteremben volt. Nem is néztek vendégnek, háromszor állítottak föl az asztaltól mert foglalt.
Az appartman nem érte el a superior szinvonalat amit fizettem, a hét folyamán naponta kiürítették a szemetesvödröt de más takarítás egyáltalán nem volt,sem a fürdőszobában sem a szobában, törölközőt nem cserélték az egyhét alatt.
Előfordult, hogy a recepciós nem volt a helyén, kiírta rögtön jövök, több mint 10 percet vártunk mire előkerült és a kulcsot átadta, de azt sem mondta, hogy elnézést a várakoztatásért.
Sajnos az étterem összel is meg most is még zárva volt,nem tudok véleméynt mondani,semmilyen rendezvény nem volt, hajó csak április 1 től a Dráván,maradt a fürdő szerencsére szép idő volt, fürödtünk meg fagyiztunk. Az épületben átalakitások, fúrások zörgések egész nap,nem a leg kellemesebb, de nem érdekes utoljára voltunk, mert vissza adtam a tagi jogomat és többször nem megyünk Elköszöntünk.
A személyzet kedves és figyelmes. A szobák felszereltsége megfelelő, bár az egyikben a fűtés nem biztosított kellő meleget. (Érdemes lenne a nyílászárókat kicserélni, mert a régi fa szerkezetek nem zárnak tökéletesen. ) Az ételek ízletesek és bőségesek volta. A szilveszteri gálavacsora teljes mértékben megfelelt.
Sajnos a szállóban beüzemelt jakuzzi csak egy napig volt használható, viszont az infra szauna remek szolgáltatás. Összességében a szolgáltatás megfelelő volt, kicsit lehet azonban javítani.
4 éjszakát töltöttünk itt 2015. október végén. A Hotel jó helyen fekszik, közel van a fürdő, a város központja. Tiszta, kényelmes szobát kaptunk. semmi nem hiányzott. Félpanziós csomagot választottunk. A reggeli is és a vacsora is jó ízű volt, az étterem személyzete nagyon készséges volt. A gyerekek is elégedettek voltak mert a játékokat ingyen használhatták.
Pécsett töltöttünk egy hetet a feleségemmel és az egyéves fiúnkkal, majd utána úgy döntöttünk, még két éjszakát ráhúzunk Harkányban. Pár nappal az érkezés előtt telefonon érdeklődtem és foglaltam is szobát. Már csak prémium szoba volt szabad, de nem bántuk meg. Az apartmanunkban teljesen felszerelt konyha, tiszta fürdőszoba és erkélyes szoba várt minket.
A kért babaágy ott várt már minket. A klíma is benne volt az árban. A tányérszervízes reggeli hosszú távon unalmas lehet, de nekünk két alkalomra tökéletes volt. A hotel földszintjén lévúő borozó és étterem is rendben van, mindenki segítőkész volt. A minigolf pálya és a trambulin pedig külön élmény volt. A parkolással sem volt gond, amíg ott tartózkodzunk, végig voltak szabad helyek.
Az apart Hotel a településen jól megközelíthető, maga a szállás jó, kényelmes, a berendezések kifogástalanok, minden könnyen elérhető a szállástól, éttermek, üzletek és maga a termálfürdő is. Saját parkolója van a szállodának. A szálloda minden szobájából léteíthető internet kapcsolat, a Wi-Fi hálózat kiépítve.
A szálloda udvarán szabadtéri sütési lehetőség is van. Külön tetszett, hogy a tv-n napi frissítéssel aktuális programokat ajánlanak. Pécs, Siklós, Mohács közelsége lehetőséged ad a történelmi események helyszíneinek meglátogatására, és nem utolsó sorban közel van egy kiváló borvidék Villány, melynek pincészeteit meglátogatni, borait megkóstolni érdemes.
Nagyon szép és vidám napokat töltöttünk Harkányban és Siklóson. A szálloda nagyon jól felszerelt, igazán semmiben nem szenvedtünk hiányt a szobában és a mini konyhában. A szoba kényelmes, pihentető és kellemes volt, nagyon jól éreztük magunkat. A tisztaság elsőrendű, a személyzet nagyon jól végzi a munkáját:) A recepción nagyon kedvesen fogadott minket V.
Z. Gy. , igazán megkönnyítette, hogy otthon érezzük magunkat:) plusz csillagot érdemelne a szálloda egy ilyen kedves és segítőkész alkalmazott miatt! :) Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki ezen a környéken szeretne pihenni, hogy válassza ezt a szállodát, közel van mindenhez, Siklós is egy ugrás csak, és remek hely a kirándulások kipihenésére!
Az első benyomásom elég retró. A recepción kedvesek, előbb érkeztünk, de átvehettük a szobánkat. A szoba kellemes meglepetés volt, új bútorokkal, tágas térrel. De a nagy forróságban a szoba is rettentően meleg volt. A bejárati ajtót is állandóan nyitva kellett tartani, hogy járjon a levegő.
Ami nagyon rossz élmény volt, az az étkezés, főleg a vacsora. A Hellas étteremben lehet igényben venni. Kiábrándító, dühítő volt. 3 féle ételből lehet választani, már ha van. . Érkezésünkkor alig volt valami. Érdeklődtem töltenek e fel valamit, megkérdezték fél nyolckor? Amikor 9-ig van vacsora. . Az étel tálalása is színvonaltalan. Ami ezen felül a legrosszabb volt, hogy mi nem mehettünk ki a teraszra, a nagy hőségben is a levegőtlen beltéren volt kötelező elfogyasztani az ételt, a terasz csak az utcáról betérő vendégek vehetik igénybe. Elég megalázó ez a helyzet, ahogy közlik az emberrel, az sem jobb. Rontja az Apartman hírnevét ez az étkezési lehetőség. Árban ugyan ott lettem volna, ha az utcáról térek be, de akkor legalább hűvös teraszon, egy nagy tényér ételt kaptam volna, amit én választok ki. Az étkezés miatt senkinek nem ajánlom. Az apartman nem rossz, Harkányban ezernyi érkezési lehetőség van, reggeliző helyek is, ha valaki ezt a helyet választja, étkezés nélkül kérje.