Teljesen elvarázsolt minket a szálloda s a hozzá tartozó park. Felejthetetlen hétvégét töltöttünk a hotelben. Minden igényt kielégítő szolgáltatások,kényelmes szoba,hangulatos étterem ,finom, bőséges ételek. Kedves,udvarias,figyelmes személyzet. Temérdek kirándulási lehetőség, amiből alig tudtunk választani,hogy merre is induljunk.
Bőven maradt még felfedezni való,ezért mindenképpen visszatérünk. Mindent a vendégért ellátásban részesültünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom "A kastélyba zárt várost".
Valóban a kestélyba zárt város. meghökkentő elemek az egyes helyszineken. Megérkezéskor kissé eltévedtünk, de jó volt, mert így felfedeztük az összes helyszint. Mindent végigjártunk, szenzációs volt. A wellness kicsi, de remek, nagy kár, hogy a szauna délután már nem üzemelt. Az étterem is meghökkentő, kellemes, modern dizájn jellemzi. Az ételek remekek voltak, tetszett a "parasztos reggeli sarok".
Két éjszakát töltöttünk itt a párommal ebben a gyönyörű szállodában. A személyzet végtelenül kedves, udvarias. Nagyon szép tiszta ízléses és kényelmes szoba. Az ételek nagyon finomak és bőséges. Rengeteg kirándulási lehetőség a környéken. Nagyon jól éreztük magunkat. Annak aki ezen a környéken szeretne kirándulni feltétlen ezt a szállodát ajánlom.
Felejthetetlen két napot töltöttünk itt. Minden igényt kielégítő szolgáltatások, gyönyörű szobák jellemzik igényes berendezéssel, otthonos is egyben. Finom, bőséges ételek, kedves kiszolgálás, rendezett kert. Minket nagyon elvarázsolt, mindenképpen visszatérünk. Csak ajánlani tudom, a legjobb választás!
Csodás napot töltöttünk itt, a szálláshely egy zegzugos izgalmakkal teli felújított kastély, a medencéből a hegyeket bámultam, a tószínpad, a lovak... Csendben, nyugalomban, kíváncsi szemek nélkül. Visszajövök, az biztos.
A gyönyörű környezet miatt már többször visszatértünk ide, ahol a horgászatot sem hagyjuk ki soha! Egy picike tóban van lehetőség a horgászatra, ahol nagyon nagy halakra nem kell számítani, de kisebb pontyokat és kárászokat nagy valószínűséggel horogra lehet csalni! Nekünk legalábbis eddig mindig sikerült! :) A személyzet kedves, és segítőkész, a szobák tökéletesek.
Barátaink ajánlották ezt a helyett számunkra. Kicsit féltünk, hiszen mindenkinek más-és más a tökéletes hely. Nem csalódtunk, első látásra szerelem mindkettőnk részéről. A környék gyönyörű, a kastély környéke meseszép, a hotel alkalmazottjai kedvesek, segítőkészek. Mondhatom, vendégközpontú vendéglátással találkoztunk.
A szobák gyönyörűek, tiszták, az ételek és azok választéka elsőosztályú. Minden egy helyen megtalálható szinte minden pihenni vágyó embernek. Aki kirándulni vágyik, akár csillagtúra számára állandó pontnak is kiváló hely. S aki csak egyszerűen nyugalomra vágyik az is igazán fel tud töltődni ezen a helyen. Egy beteljesedett álom, mely folyamatosan újra van töltve tartalommal a kastély tulajdonosának és alkalmazottainak jóvoltából. Amikor elutazik innen az ember tudja: ". . . az éjjel soha nem érhet véget, varázsolj nekünk valami szépet,. . . . "- és vissza kell térni ide újra ! ! ! !
2016. augusztus elején jártunk párommal a hotelben. Ott tartózkodásunk alatt,minden nap úgy éreztük magunkat mintha egyszerre járnánk a jelenben és a múltban. 4. éjszakát töltöttünk itt,és többször megcsodáltuk a kastélyt, amely korhűen és kitűnő ízléssel van berendezve. Mindez a tulajdonost dicséri,aki tökéletesen megvalósította álmát.
A park, a tó, a szálloda, a wellness, mind- mind tökéletes kikapcsolódást és pihenést nyújtott számunkra. Köszönjük a finom reggeliket és vacsorákat ,valamint a tulajdonos és a személyzet kedvességét. Mindenkinek szívből ajánlom, ha tehetjük mi is mihamarabb visszatérünk!
Hernádvécse sok ember számára ismeretlen hely Magyarországon. Nekünk is az volt. Jól döntöttünk amikor felkerestük a hotelt. ". . . hozzatok ide mindent ami szép, ami nemes és amit érdemes! ". Itt maradéktalanul megvalósult ez a gondolat.
A tulajdonos és felesége a kastély felújításával, újjáélesztésével olyan álmot valósított meg, amely nemcsak saját örömüket szolgálja, hanem mindazoknak a vendégeknek is akik eltöltenek néhány szép napot ezen szépen kialakított helyen. Harmonikusan környezetben, minden feltétel biztosított, ami korosztálytól függetlenül a pihenéshez kell. Kerti tó, szépen kialakított és ápolt park, külső és belső medence, jakuzzi, szaunák, füves teniszpályák, röplabda pálya, állatsimogató. lovaglás, lovaskocsikázás, kulturális programok stb. A nem teljes felsorolásból is látszik, itt úgy pihenhet mindenki, hogy el sem kell hagynia a hotel területét. Aki azonban szeret túrázni az a javasolt túraajánlatok közül választhat és megismerkedhet a Cserehát nevezetességeivel Vizsoly, Hollóháza Füzér, Regéc, Boldogkőváralja stb. A pihenésünket figyelmes, kedves személyzet segítette. Az ételek finomak, a választék gazdag volt. Köszönjük a Tulajdonosnak és kedves Feleségének az itt töltött kellemes napokat. Ajánljuk mindenkinek, hogy keresse fel ezt a "Kastélyba zárt város"-t.
Egy csodálatos EMBER megalkotott álma! Lehetne oldalakat írni de ezt inkább látni kell és átélni. Nagyszerű túraajánlatok,csodálatos környék és a hotel maga a csoda! Aranykezű masszőr,színvonalas személyzet! A környék csodálatos, ajánlom mindenkinek Vizsolyon a biblia nyomdát ahol Daruka Mihály múzeumvezető egy élményekben gazdag előadást tart.