Hévízen már többször voltam, de csak a 3. alkalommal látogattam el párommal ebbe az étterembe (véletlenszerűen). Nagyon tetszett minden, szuper gyors a kiszolgálás, hangulatos terasz vagy belső étterem-rész közül választhatnak a vendégek. Tradicionális, ínycsiklandó ételek. Kedvező áron! Étterem: középpontban van, könnyen elérhető helyen. Csak ajánlani tudom! !
Évek óta Hévízen nyaralunk a barátainkkal és alig várjuk, hogy mehessünk oda enni! Nagyon finoman főznek, bőséges adagot szolgálnak fel. A kis adag árban olcsóbb, de bőven elég például egy átlag étkű embernek. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Szeptemberbe ismét megyünk, akkor már fényképpel is fogok szolgálni!
először jártam Hévízen,és Laci konyhába is,de utoljára ettem ott. Nagyon sajnálom hogy nem pozitív dolgokat írok . Húslevest Rátot májat és palacsintát szeretem volna enni.
leves finom volt semmi gond,azon kívül hogy meg se ettem de már a máj meg a palacsinta már az asztalon volt :( Szóltak ha kihűl meg mikrozák :( máj sajnos olyan kemény volt hogy nem lehetett megenni nem tudtam mit kezdeni vele szóval csalódás:( Palacsinta tésztája savanyú illetve sós volt a pohár itt telt be nálam szóvá tetem a válasz bentről érkezett a konyha felől! ! ! ! Semmi baja a palacsintának max sós! ! ! . Pincérnők újak voltak nem igazán voltak a helyzet magaslatán ! ! ! Éterem üres volt sajnálom a negatív véleményt pár hét múlva megyek vissza Hévízre de nem náluk étkezem:( ugyan olyan éhesen jöttem ki mint ahogy bementem max a pénztárcám lett kisebb.
Évente néhányszor megfordulunk Hévízen, mindig a Lacikonyhát választjuk. Végigkóstoltuk már az egész étlapot, még sosem csalódtunk. Az ételek mindig finomak, frissek, bőségesek. Ebédre általában csak levest kérünk, mert annyira kiadós, hogy estig a tóban úszkálva sem éhezünk meg. Vacsorára pedig valami kiadósat választunk, mindig mást.
Sosem kell sokat várni,mégis mindig forró, friss az étel. A kiszolgálás figyelmes, kedves. S az árak is a földön járnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Átutazóban Hévízen egy gyors ebédre vágytunk. A buszpályaudvar közelében kezdtünk keresgélni valamilyen egyszerű helyet. Meg is találtuk a félig büfé, félig étterem jellegű Lacikonyhát. Amíg az igen gazdag választékkal ismerkedtünk,felettébb gusztusos ételeket adtak ki a büfé ablakán, de aki úgy kívánta annak ki is vitték a fedett, fűtött sátor-étterembe a rendelést.
Húslevest és gulyáslevest választottunk kezdésnek, és akkora adagot kaptunk, hogy a rántott hal már nem fért belénk. Ekkor felajánlották, hogy becsomagolják, ha el akarjuk vinni. Mindkét leves pompás ízű és húsban sem szűkölködött. A hal is frissen ropogósan került a tányérra. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a leveseket kedvező áron, 390 forintért adták. A főételek azonban már ezer fölött kezdődnek. Hiába, Hévízen nem a magyar turisták pénztárcájához szabják az árakat. Ennek ellenére a Lacikonyha előtt mindig sokan várakoznak. Ebben alighanem a forralt bor és az egyéb innivalók is közrejátszanak. Meg a barátságos és udvarias kiszolgálás.