Nem azt kaptunk amit az étlapon írtak, hiányosan, ráadásul kevés mindenből, rosszul elkészítve: "ciganypecsenye" gyanánt: 1kis(! ) db mócsingos hús avas ízű sületlen szalonnával, 3 picurka gomba, elégett panirozott csirkemáj cafatok. . . Rántott sajt eleve hiányzott, kérni kellett, de ezek is picik voltak, mint ahogy az amúgy is kicsi " cordon blue " ketté vágva.
. . kiszárított rághatatlan hasáb burgonyával. . . Mindezt Kétszemélyes (! ! ) tálnak csúfolták! ! ! Felháborító és szörnyű volt! ! ! Soha többé nem mennék ide, főleg hogy még fizessek is érte! ! !
először jártam Hévízen,és Laci konyhába is,de utoljára ettem ott. Nagyon sajnálom hogy nem pozitív dolgokat írok . Húslevest Rátot májat és palacsintát szeretem volna enni.
leves finom volt semmi gond,azon kívül hogy meg se ettem de már a máj meg a palacsinta már az asztalon volt :( Szóltak ha kihűl meg mikrozák :( máj sajnos olyan kemény volt hogy nem lehetett megenni nem tudtam mit kezdeni vele szóval csalódás:( Palacsinta tésztája savanyú illetve sós volt a pohár itt telt be nálam szóvá tetem a válasz bentről érkezett a konyha felől! ! ! ! Semmi baja a palacsintának max sós! ! ! . Pincérnők újak voltak nem igazán voltak a helyzet magaslatán ! ! ! Éterem üres volt sajnálom a negatív véleményt pár hét múlva megyek vissza Hévízre de nem náluk étkezem:( ugyan olyan éhesen jöttem ki mint ahogy bementem max a pénztárcám lett kisebb.
Finomat ettünk Lacikonyhán! Gyors és kedves kiszolgálás, jó hangulat várja a betérőket. Talán a hely egy kicsit szűkös volt , de barátságos. Az étlap kínálat nagyon változatos, mindenki talál megfelelő ételt magának. A napi menü is változatos és árban nagyon kedvező.
Már a belépéskor tudtuk, hogy ez nem a Ritz és körülbelül ennek megfelelők voltak a benyomásaink. Egyszerű a környezet, a kiszolgálás, a tálalás. Viszont nagyon finomak, háziasak, frissek az ételek és emberes méretűek az adagok is. A kiszolgálószemélyzet kedves és figyelmes és a tisztaság is megfelel az elvárásoknak. A tóhoz menő, vagy éppen onnét jövő vendégeknek ideális hely.
Átutazóban Hévízen egy gyors ebédre vágytunk. A buszpályaudvar közelében kezdtünk keresgélni valamilyen egyszerű helyet. Meg is találtuk a félig büfé, félig étterem jellegű Lacikonyhát. Amíg az igen gazdag választékkal ismerkedtünk,felettébb gusztusos ételeket adtak ki a büfé ablakán, de aki úgy kívánta annak ki is vitték a fedett, fűtött sátor-étterembe a rendelést.
Húslevest és gulyáslevest választottunk kezdésnek, és akkora adagot kaptunk, hogy a rántott hal már nem fért belénk. Ekkor felajánlották, hogy becsomagolják, ha el akarjuk vinni. Mindkét leves pompás ízű és húsban sem szűkölködött. A hal is frissen ropogósan került a tányérra. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a leveseket kedvező áron, 390 forintért adták. A főételek azonban már ezer fölött kezdődnek. Hiába, Hévízen nem a magyar turisták pénztárcájához szabják az árakat. Ennek ellenére a Lacikonyha előtt mindig sokan várakoznak. Ebben alighanem a forralt bor és az egyéb innivalók is közrejátszanak. Meg a barátságos és udvarias kiszolgálás.
Hévíz központjában egy megfizethető étkezde. Az ételek ízletesek, és hamar hozzák őket. A menük is jók és az adagok is bőségesek. Amikor nem akar az ember túl sokat fizetni, de finomat akar enni ,akkor a Lacikonyha jó választás lehet. Többször is szívesen kipróbáltuk volna, de sajnos rövid ideig voltunk Hévízen.
Nagyon barátságosak, gyors és figyelmes kiszolgálás. Minden kívánságot teljesítenek a lehetőségekhez mérten. :) Unokáimmal jártunk itt, nagyon éhesen, amikor megérkeztünk Hévízre egy júliusi napon. Úgy ajánlotta figyelmünkbe, a szállásunkon a recepciós fiatal hölgy. Azt mondta itt még ő soha nem csalódott.
Másoknak is ajánlom, aki a tófürdő, buszpályaudvar környékén tartózkodik és megéhezik. Gyorsan enyhítheti éhségét finom ételekkel. Az ár -érték arány is jó.
Ez a vendéglátó hely félúton van egy strandbüfé,és egy étterem között. Ide be lehet ülni egy strandpapucsba,kellemesen kanalazva egy tányér húslevest. Három féle gulyást is lehet enni -megkóstoltam finomak - de aki egy halászlére vagy pacalra ül be az sem fog csalódni. A fiatal felszolgáló hölgyek barátságosan és gyorsan szolgálják ki a vendégeket. Én biztosan visszatérő vendég leszek a jövőben is.
Aki finomat akar enni kedvező áron, annak ajánlhatjuk.
Finom, házias ételek nagy választékban. Udvarias, kedves és gyors a kiszolgálás, a személyzet segítőkész, tiszta. Az étel friss, bőséges, de ki_adag is kapható. Jó az ár-érték arány. Aki hagyományos hazai ízekre vágyik azoknak ajánlható.