A pizza tésztája igazi olaszos, vékony. A sütés pont megfelelő, nem száradt ki. A feltét bőséges, ízletes. Egyetlen negatívom: a Quattro formaggiról hiányzott a gorgonzola. A felszolgálás udvarias, gyors. Bár kicsit távolabb esik a központtól, mégis megéri felkeresni, mert a pizza mellett bősébes az ételválasztéka és igazán korrektek az árai. Az adagok hatalmasak.
Hévíz egyik legjobb étterme. Hangulatos terasszal, belső helyiséggel, jó parkolási lehetőséggel. A pincérek nem a legtalpraesettebb pincérek, akikkel valaha találkoztam, de udvariasak és kedvesek. Az étlap teljesen rendben van, a pizzának finom a tésztája. A gnocchit és a rántott kagylót kifejezetten ajánlom, nagyon ízletesek, és nagy adagot adnak.
A tálalás is nagyon guszta, mindig feldobják az ételeket különleges gyümölcsökkel, zöldségekkel. Összességében jó szívvel ajánlom a helyet, az árak is korrektek.
Alsópáhokról mentünk át Hévízre ebédelni, a szempont az volt a választásnál, hogy legyen pizza is a kínálatban. Hévízen a parkolás meglehetősen nehéz, alig van hely, és az is fizetős, itt viszont sikerült a közelben leparkolni. Az étlapon szerepel közel 2 oldalnyi pizza, valamint nemzetközi népszerű ételek. Gyerekmenüből 4 fajta.
A beltér a 80-as éveket idéző, de kellemes. A bejárat előtt fedett terasz. Népszerű étteremnek tűnik, sokan voltak, magyarok és németek (vagy osztrákok) vegyesen. Rendeltünk két féle pizzát (3180 / 3490 Ft), rántott sajtot (2090 Ft/ kis adag), paradicsomlevest (1290 Ft). A leves csészében, rizzsel, olívaolajjal ízesítve nagyon gyorsan érkezett, a főételekre kellett várni talán fél órát is. 32 cm-es hagyományos kerek pizzát sütnek, vékony tésztával, gazdag feltéttel. A feltétek jó minőségűek voltak. A kis adag rántott sajt is 2 szeletet takart, szép adag csónakburgonyával, házi tartármártással. Szervizdíjat nem számolnak fel. A legdrágább ételek ára 8000 Ft felett alakul (garnélarák, tatár beefsteak). Az ételekhez képest az italok túlárazottak szerintem, 0,33-as dobozos Cola 750 Ft, 3 dl őszilé 720 Ft, 3 dl Ice tea 840 Ft volt. Alkoholos italt nem fogyasztottunk, de a borlap szerint a ház borai: Nagy & Nagy Balatoni olaszrizling, lesencetomaji muskotály, Feind balatoni rozé, Sárosdi vörös cuvée (Szekszárd) decije 440-460 Ft. Mainstream sörkínálat: csapolva Pilsner Urquell, Hofbrau búzasör, üvegesben Dreher, Soproni. Összességében korrekt pizzéria, ajánlom.
Gyerekekkel voltunk ebben az étteremben Hévízen. Kellemes a környezet, nagyon hangulatos, mind a belső mind a külső rész. A kiszolgálás tökéletes volt, a gyerekeknek még színezőt is hoztak amíg vártuk az ételeket. A rendelt étek finom volt, nagyon ízlettek a mennyiségük is elég volt. Az árak nagyon magasak, ha nem jönnék ide többet, talán csak azért nem. . . (de fogok) :-)
Nagyon finom volt minden, a pincérek segítőkészek,kedvesek. Kislányunknak kértünk hasábkrumplit, soron kívül hoztak is neki. Sajnálom, hogy egy pelenkázó asztal nincsen,de a mosdó tiszta, az étterem és a terasz is rendezett és a berendezés is hangulatos. A halak nagyon tetszettek a többi gyereknek is.
Itt olvastunk jókat és sokat ajánlották is,akik Hévízen jártak, hogy mindenképpen menjünk el. Odautazás napján első utunk ide vezetett és nem bántuk meg :) Bátran ajánlom mindenkinek!
Húsvétkor étkeztünk itt,a szálláshelyen ajánlották az éttermet. Belül hangulatosabb,mint kívül,az biztos! A személyzet és a kiszolgálás magasan a legjobb pontot kapja! A kiszemelt fogások igényesen voltak tálalva,és nagyon finom volt minden. Ár-érték arányaiban megfelelő,jó szívvel ajánlanám másoknak is!
Nagymamámmal nyaraltunk Hévízen, és a szállásunkon ajánlották ezt a helyet, hogy érdemes kipróbálni. Nem a központban van az étterem, szóval nem kell számítanunk zsúfolt tömegre, de aki szeret egy kicsit sétálni, érdemes ide ellátogatni. A helynek van kiülős teraszrésze, ez esténként igen hangulatos.
A pincérek nagyon kedvesek és udvariasak. Az étlapról mindenki tud ízlésének megfelelő ételt választani. Én épp diétáztam, szóval rántott mozzarella golyókat kértem joghurtos salátával, valami isteni finom volt :) kisöcsém a pizzájukat kóstolta meg, és abban sem volt semmi kifogásolható. A húsleves palacsintatésztával is igen különleges, és nagyon ízletes. csak ajánlani tudom pároknak, kis és nagycsaládoknak egyaránt.
Nagy reményekkel indultunk a pizzériába az itt olvasottak alapján. Úgy tűnik sikerült kifognunk egy kevésbé szerencsés napot. A felszolgáló egy fura figura volt. Finom pizzát szerettünk volna enni, jó kis magyarosat. Szép pizzát kaptunk, de olyan messze volt a magyarostól, amennyire csak lehet. Ha sokáig maradtunk volna Hévízen, talán adunk még egy esélyt a helynek.
Éhesen érkeztünk egy hosszú út után. Sajnos nem nagyon kapkodtak, hogy étlapot kapjunk, pedig összesen 3 asztalnál ültek, de ők már fogyasztottak. Majd felvették a rendelést, és normál idejű várakozás után megjelentek a második fogással. :-( Elfelejtkeztek a levesrendelésünkről. Majd amikor fizetni szerettünk volna, a számla kb 10 percig készült.