A személyzet a tipikus kizsigerelt, életunt, alulfizetett stílus. Gyümölcslevest ettem, átlag alacsony színvonal, ehető, de semmi extra. Méretben természetesen a létező legkisebb leveses bögrében szervírozva. A párom valamilyen halat evett roston, ami elmondása szerint finom volt. Én - sajnos - a Brassóis menüt választottam. Életemben ilyen rossz ételt nem ettem. Nem vagyok egyáltalán se finnyás, se válogatós, és brassóiból is ettem már elég sok félét, és tudom, hogy ahány ház, annyi brassói, úgyhogy nem is térnék ki a nevezett étel "stílusára", ugyanis a fő baj az volt, hogy büdös volt az egész. Nem tudom, milyen kukából szedhették ki a húst, de borzasztó szaga volt, az íze egy fokkal jobb, gondolom mindent megtettek, hogy feljavítsák valahogy, és ennyire sikerült. A savanyúság a létező legolcsóbb bolti valami (egy ehető, de rossz káposztasalátára tippeltem), a desszertnek beharangozott valami pedig egy totál mű piskótatekercs szelet volt. . . Életem meghatározóan rossz éttermi élménye volt a Rózsakert, senkinek sem ajánlom. :( Maximum ha csak egy italra tér be az ember. Központi helyen van, csili-vili, szép, dizájnos, meg minden, de kb. ennyi. Kívülről, messziről szép. De aki (szakács, tulaj, mindegy) büdös ételt tesz le a vendég elé, az számomra nem hogy nem vendéglátó(s), de nem ember. Ez a véleményem.