A Főnix Panzió 2000 tavaszán készült el a Balaton északi partjának egyik legszebb üdülővárosában, Hévízen. Az építés során igyekeztünk a gyönyörű környezet adottságaira is alapozva minden olyan lehetőséget számba venni, melyek az Önök nyugodt, kényelmes és harmonikus pihenését biztosítják.
A Főnix Panzió Hévíz kertes övezetében, a gyógyfürdőtől csupán 20 percre található. A hotel létrehozásával fő célunk volt, hogy reális áron, nemzetközi színvonalon szolgáljuk ki vendégeinket. Éljen a lehetőséggel! Mindenkit szeretettel várunk egész évben, állandó kedvezményekkel!
2 hete voltunk 5 napot a panzióban. Mindennel elégedettek voltunk. nagyon szép helyen található a szálloda. Konyhás apartmanunk volt,a földszinten-nagyon közel a wellness részhez. A másik épületben található az étterem,gyönyörű panorámával az étkezések során. A reggeli ugyanaz minden reggel,kicsit lehetne változatosabb,de svédasztalos.
A vacsoránál van egy leves, két választható főétel és egy desszert,amit felszolgálnak. Mi két gyerekkel voltunk,bőségesen jól laktunk a vacsorával. A wellness részben a jakuzzi vize kissé túl van klórozva,a fedett medence úszásra tökéletes. Szaunázni nem sokat szaunáztunk,inkább élveztük a napsütést. Hévíz gyönyörű egyébként,viszont nagyon sok ember van,kicsit zsúfolt a tó környéke. De magát a szállodát mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Tetszett a hely, a város! Az apartman is kellemes, szép volt! Szaunát is rendszeresen használtuk. A medence hideg volt, jakuzzi habzott, csípte az ember szemét a klór. Az étteremben a felszolgálók között 1 ember volt, aki mosolygott valamennyire, jól esett ez a 3 nap alatt.
Egy "kedves" alkalmazott "kedves" megjegyzése a vendégekre és a zajos gyerekekre nagy nyomott hagyott bennem, bár nem ránk vonatkozott, nem tetszett! Úgyhogy nem szeretem ha valaki olcsón utazik, majd panaszkodik, de sajnos eljutottam oda, hogy ide nem mennék vissza. . Egyszer elment
Foglaltunk 50%-os akció keretében szállást 3 nap 2 éjszakára a Főnix Panzióba, svédasztalos reggelivel, menüválasztásos vacsorával. Az ellátás, a kiszolgálás, az ételek minősége, sokszínűsége nagyon jó volt. A szállás rendezett, parkosított területen, tiszta szobákkal, kedves személyzettel.
A panzióban található wellness részleg használatával nagyon jó volt, egyetlen hátránya, hogy foglaláskor nem említették, hogy nem a fő épületben kaptunk szállást ahol a wellness részleg van, hanem egy másik épületben és csak az udvaron keresztül lehet megközelíteni a medencét (na de ezzel jó időben nincs is baj. ) Amúgy minden nagyon jó volt.