A Hotel Aquamarin Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel kéthektáros parkosított területen, a központtól 5 perc sétára. A szálloda saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely kénben gazdag vizet termel és tölti fel a szálloda három termálmedencéjét.
A hideg vizes medence fedett volt, és a klór gőz erős volt. Az ingyenes szauna lepedő egyik nap rongyos és lyukas volt. A személyzet a wellnessnél elég nyers modorú volt. A reggelinél az egy gép a kávénak és a teának együtt volt. Szerintem ez kevés kellett volna egy forró vizes külön. A vacsora változatos volt és ízletes.
Hotel Aquamarin válasza
Tisztelt Vendégünk! Köszönjük, hogy értékelte szállodánkat! Sajnos hiába szellőztetünk a kinti medencénél, a vendégek önhatalmúlag becsukják a nyílászárókat. Dolgozunk a problémán, 10 napos leállás van most a külső területen, reméljük jó megoldást találunk.
A mosodától kérjük, hogy külön válogassák a hibás textíliát, időnként ők is hibáznak, ami csak akkor derül ki, amikor a vendég kiteríti. Igyekszünk erre és a fürdő személyzetére is nagyobb figyelmet fordítani a jövőben. Külön örömünkre szolgál, hogy eltaláltuk az ízlését és elégedett volt az étkezéssel! Bízunk benne, hogy még sokszor vendégeink között üdvözölhetjük! Tisztelettel: az Aquamarin csapat
2016. január 11., Hotel Aquamarin, Hotel Aquamarin***
A hotel kiválóan megfelel a pihenni,gyógyulni vágyóknak. Saját gyógyvíz-medencétől az orvosi ellátásig minden helyben van. Mi a B épületben voltunk,a szoba tisztasága,rendezettsége kiváló. A fürdőszoba lehetne tágasabb. Éttermük és az ellátás kiváló. A személyzet kedvessége ,segítsége nagyon kiváló. Csendes hely,szép környék.
Visszatérő vendégek vagyunk, ami önmagáért beszél. . . Nagyon szeretjük ezt a szállodát. . . Nagyon praktikus, hogy saját forrása és medencéi vannak! A szobánk most különösen szép, kényelmes, tiszta volt. A konyha szuper jó volt, abszolút megfelelt mindkettőnk ízlésének. A személyzet udvarias, előzékeny, inteligens. Nagyon jól éreztük magunkat. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! ! !
2013 telén voltam itt pihenni a lányommal. 3 csodálatos napot töltöttünk el. A hóesésben kinnt fürödni a jó meleg vízben egy klassz élmény volt számunkra. A Welness nagyon jó, csak kicsinek bizonyult a sok vendég miatt. A személyzet rendkivül előzékeny, az étkezés kellemes helyen, bőséges és finom volt minden. Szeretnék újra eljönni ebbe a hotelba.
Nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel meg voltunk elégedve. Kedvesek és segítőkészek voltak a hotel dolgozói. Az étkezés változatos és ízletes valamint bőséges. A medencék tiszták a vízminősége jó, a szauna is nagyon jó volt. Az eltöltött három nap az elvárásunknak megfelelően telt el. Kellemesen csalódtunk a vártnál sokkal jobb volt. Köszönjük.
Egy hetet töltöttünk a B részen a Hotel Aquamarinban. Tisztaság és kedves mosolygós dolgozók fogadtak. A recepción lehetnének kicsit kedvesebbek, rugalmasabbak. ( Nincs szemkontaktus, nincs hangos üdvözlés, nincs érdeklődés a hogylétünkről és volt mikor már nem bírtam megvárni az előttem álló érkező aztán távozó vendég kiszolgálását.
. . . . és közbeszóltam, elkértem a szobakulcsot. . Köntösben, vizesen egyértelmű volt, hogy a szobámba szeretnék bemenni, ha már nem ismertek fel. . . ) A szálloda valóban kicsit lepukkant állapotban van kívülről, de ez csak pénz kérdése rendbe tenni. Majd egy pályázat elnyerése után megváltozik. Nagyon jó lenne egy fedett kijáró a belső medencéktől a kültérre! ! Mindenért pótolt a tisztaság, - minden nap takarítanak, minden nap cserélik a belső medencékben a vizet! ! ! A svédasztalos reggeli és a svédasztalos vacsora 5*** ! ! A fogyasztásunk biztosan több lett volna, de sajnos, egyszer sem jöttek oda a pincérek megkérdezni, hogy innánk-e valamit? ? :( Ha kértünk kaptunk. Tisztaság kint is bent is szintén kifogástalan, de a B-épületben a takarítónők érkezése miatt kerüljétek el a 210-es szoba környékét! Minden reggel fél-8 körül kötelező ébresztőt fújnak az érkezésükkel a hangoskodásukkal! ! Ez nagy negatívum, hiszen nem tudsz addig pihenni ameddig szeretnél. :( Őszeségében nagyon jól éreztük magunkat. A kezelések szintén kiválóak, a dolgozók szakemberek, rugalmasak, kedvesek. Szerintem az ár-érték arány nem egyezik a hazai kínálattal. Nekünk kicsit drága, de amíg lehetőségünk van/lesz kedvezmények, kuponok felhasználására, addig nem panaszkodom, de kupon nélkül drágák lennének az egy napra elkért díjjak. Mi visszatérő - kuponos- vendégek leszünk! :)
Párommal többször jártunk már a szállodában, melyben annak is jelentősége van, hogy vihetjük magunkkal kiskutyánkat is. A szálloda mindkét részlegében voltunk, és ár-érték arányban teljesen meg voltunk elégedve. Tavaly a szilvesztert töltöttük a szállodában, és olyan jól éreztük magunkat, hogy már a nyáron lefoglaltuk az ideit is.
Az aktív pihenés, és a városban szervezett programok sokkal többet érnek számunkra, mint egy puccos néhány órás méregdrága szilveszteri vacsora csupa idegen ember között. Az ünnepi hangulatot teljes mértékig biztosították, csakúgy, mint a teljes kényelmünket. A büféasztalos ellátás sokat emelt a színvonalon a korábbi tányérszervizes felszolgáláshoz képest. A szolgáltatások színvonalasak, (még egy pingpong asztal szívesen vennénk) a személyzet kedves, ha problémánk adódott azonnal kerestek rá megoldást. Mindenkinek szívesen ajánlom!
Nyáron voltunk 5 napot a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat,az ételek nagyon jó ízűek, háziasak voltak. Ár - érték arány jó volt. Meg voltunk elégedve a tisztasággal, a személyzettel, mi biztos visszamegyünk. Rossz tapasztalatunk nem volt. Nagyon élveztük a belső medencéket, és a kinti úszómedencét.
Mindennel nagyon megvoltunk elégedve, nem volt, ami miatt ne tudnánk bárki másnak pozitívan ajánlani. Egy kedves, aranyos házaspár barátságát is köszönhetjük a szállodának. A város egy kis ékszerdobozra emlékeztetett a sok virággal,és a szűk kis utcáival bennünket. Szívesen térünk vissza.
Kellemes a szálloda wellnes részlege, kimondottan tetszett a kültéri uszoda, az ételek minösége, meghaladta a várakozásomat, sajnos volt egy-két dolog ami sokat rontott a megitélésen, a zuhanyzó ajtaját csak be és kifesziteni lehetett, valamint a fiatalabb pincércsapat tagjai inkább csak beszélgettek, még azt sem kérdezték meg hogy esetleg szeretnénk-e valami italt a vacsorához, ellenben elözö este egy idösebb felszolgáló, mindent elkövetett, hogy jól érezzük magunkat. Köszönet neki érte! ! !
Hotel Aquamarin válasza
Tisztelt Vendégünk! Köszönjük, hogy értékelte szállodánkat! Örülünk, hogy elégedett volt a gyógymedencékkel és a külső medencével és szaunákkal. Reméljük, hogy ha legközelebb Hévízre látogat, akkor már törzsvendégként újra minket választ! Üdvözlettel: az Aquamarin csapat
2020. február 17., Hotel Aquamarin, front office manager