Már 3 alkalommal volt szerencsénk eltölteni hosszabb és rövidebb időt is ebben a szállodában. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk!!!A személyzet nagyon készséges és kedves volt, a pincérek kifogástalan udvariassággal szolgáltak ki mindenkit. A szobák nagyon kényelmesek és tiszták voltak. kedvenc hely :)
Az 1hetes rossz időt sikerült kifogni a nyaralásből, de szerencsénk volt, hogy ide jöttünk! Szépen felújított hotel, kedves személyzet (az 5-en dolgozó takarítőnők szuper aranyosak:)), jó wellness, minőségi étel. Kis játszótér az udvaron, ping-pong, kis játszószoba. Közel van Keszthely, a Balaton, klassz Hévíz.
Elégedettek voltunk mindennel. Szívesen megyünk vissza. Pár apróság: a fürdőszobában nincs kéztörlő akasztó és a tusolóban tusfürdő tartó, a hűvösebb időben is jól esett volna 1pohár ital a kinti bárban.
5 napot töltöttünk a szállodában 2 gyermekkel, földszinti szobában, háló, nappali, fürdőszoba. A hotel nagyon szép, tisztaság, rend, kedves személyzet, az elrendezés kicsit zegzugos. A kinti medencék tökéletesek, az összejövő gyerekek vízilabda meccsei szuperek voltak.
A benti fürdő rész zsúfolt, ezért csak egyszer használtuk, de a kinti élmény teljesen rendben van, a családosak általában itt vannak, az idősebbek a hátsó úszó mellett. Az animátor lányok nagyon jól elszórakoztatták magukat, kivétel – ha jól emlékszem- Anna, ő nagyon kedves és segítőkész. Csocsó, ping- pong, játszószoba, jó minőségű kerékpárok. A konyha kitűnő, vannak testes kaják (pl. libacomb, cigánypecsenye) ugyanúgy, mint halak, a gyerekkaják (pl. rántott csirke, rántott hal), a rétesek az öntetekkel, a somlói első osztályú, de nagyon jók a párolt zöldségek is. Nagyon jól éreztük magunkat, ajánlom mindenkinek, aki szeret enni, annak főleg.
Két héten belül négy éjszakát töltöttem a szállodában, szívesen megyek vissza máskor is! A személyzet udvarias, segítőkész, szakszerű, a konyhája nagyon ízletes és széles választékot kínál. Első alkalommal a kutyámat is vittem, erre is fel vannak készülve!
Termálvíz, élménymedence, sokfajta szauna, nyitott-fedett medencék, szépészet, kényeztetés… egyszóval igazi felfrissülés! A szobák tiszták, jó állapotúak, igazodnak a négy csillag+ fit minősítéshez! És minden alkalmazott előre köszön, megtoldva egy mosollyal…. Öröm visszagondolni az ott töltött napokra!
Csak a legjobbakat tudom mondani erről a szállodáról, le a kalappal, minden maximális volt. Tökéletesen jól éreztük magunkat, minden hibátlan volt. Az épület fekvése, elhelyezkedése csendes környezetben, de mégis közel a központhoz. A szoba szép volt és tiszta, az étel választék bőséges, a minősége kifogástalan, a személyzet nagyon udvarias, segítőkész és kedves.
Már korábban megnéztük a szálloda honlapját, de kicsit drágának találtuk ezért nem jártunk ott eddig. Most szerencsénk volt és egy játékon nyertük a 2 éjszakás ajándék utalványt, így megtapasztalhattuk az ár-étrékarány jogosságát. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.
A szálloda fürdőrészlege mindenki igényét kielégíti, minden megtalálható ami a kikapcsolódáshoz kell. Sajnos a külső medencében már nem volt víz, pedig nagyon szép idő volt, még napozni is tudtunk, jól esett volna felfrissülni benne. Az étteremben tökéletes a kiszolgálás, nagyon finomak az ételek és csodálatos a választék. Apartmanban voltunk, nagyon igényes a a berendezés, szép a bútorzat, kényelmesek az ágyak, igazán nagyon meg voltunk elégedve.
Mindenkinek ajánlom a szállodát. Ilyen színvonalú ételkínálatot és ízvilágot eddig Magyarországon még nem találtunk a családommal. A személyzet nagyon kedves (kivéve 1 úszómestert). Maximális kikapcsolódásra, pihenésre van lehetőség a szálloda területén. Bármikor visszamennénk, bármennyi időre.
A szállodában két éjszakát töltöttünk, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, igazi 4* superior szálloda: -szép az épület, gyönyörű az étterem és közösségi terek -nagyszerű a wellness részleg: több medence is van, teljesen felújított szauna részleggel -finom ételek -gyermekanimáció, stb. szívesen visszamennénk.
A személyzet udvarias, figyelmes, segítőkész. A szálloda tiszta és szép. Mi családi szobában voltunk, ami egy kicsit kicsinek bizonyult, de tiszta, rendezett, és kényelmes volt! Az éttermek jók, az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. Nagyon tetszett a két elszeparált kinti medence, mely biztosította a nyugodt pihenést kikapcsolódást mindenkinek!
A szálloda viszonylag kis területen helyezkedik el, a város közepén, ezért nincs túl nagy udvari rész. A szállodabelső szép, formatervezett, rendezett és tiszta. A be- és kijelentkezés extra gyors volt, a recepción kiemelkedően segítőkészek. A szoba szép, tiszta, mindegyik kis erkéllyel rendelkezik.
A lehetőségek és szolgáltatások rendkívül széleskörűek. A wellness részleg minden igényt kielégít, a belső részen úszómedence, élménymedence, 2 termálmedence, pezsgőfürdő és egy gyógyvizes medence is van. A sok ember ellenére nem volt zsúfolt a belső rész. A szaunavilágban az alsó szinten 2 finn szauna, egy infraszauna, gőzfürdő, herbárium, frigidárium és pihenő rész található, az emeleten natúr szauna is van. Mindegyik rész új, igényes, napi 4 szauna ceremónia színesíti a programot. A kültéri részen egy úszómedence és egy három részre osztott medence található (gyerek-, felnőttmedence és egy fedett pezsfőfürdő), sok napozóággyal, gyerekanimátorokkal. Jól néz ki a kinti medencénél található bár, széles választék van italokból, sütikből és snackekből :) Az ételekből reggelinél és vacsoránál is hihetetlenül bőséges a választék, minden extra finom volt. Ami nem a szálloda hibája, de a teljesség kedvéért ennél a szállodánál is megemlítem, mint ahogy úgy tűnik, ez mindegyik nagy hotelnél így van, hogy a nagy létszám miatt a reggelinél, de különösen a vacsoránál elég nagy a hangzavar és a tumultus – ettől függetlenül extra a kiszolgálás. Egy apróság: saját parkolóhely nincs, csak fizetős parkoló vagy a mélygarázs, ami szintén fizetős, elég borsos áron.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 3400 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 3700 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár