Hunguest Hotel Helios Hévíz ★★★★

Hunguest Hotel Helios HévízHunguest Hotel Helios Hévíz
Hunguest Hotel Helios HévízHunguest Hotel Helios Hévíz
75 fotó

Hunguest Hotel Helios Hévíz bemutatkozása

A Hunguest Hotel Hélios Anna és Benjamin épületei (melyeket egy fedett folyosó köt össze egymással) egy természetvédelmi ősparkban találhatók, Európa legnagyobb vízfelületű melegvizű gyógytava, a világhírű Hévízi-tó közvetlen közelében.

177 vendég véleménye alapján

4,5Kényelem
3,8Szolgáltatás
4,4Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hunguest Hotel Helios legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban (min. 2 éj)
Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
110.670 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hunguest Hotel Helios Hévíz vélemények

Gyenge 2024. szeptember 24.a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép, kényelmesek a szobák és az ételek is nagyon finomak! Az all inclusiv ellátás nem az igazi. Csak 10 óráig van alkohol mentes ital, 12 óráig egy pohár víz sem jár! ! ! Ráadásul minden üdítő édesítőszeres, ami borzalmas! Ha dohányzol és esik az eső kint állhatsz a szálloda előtt és ázhatsz!
Kedves Vendégünk!
Vendégeink visszajelzése kiemelten fontos számunkra, így szeretnénk megköszönni, hogy megosztotta velünk véleményét. Bízunk benne, hogy a most kevésbé jól értékelt szolgáltatások tekintetében, egy következő látogatásuk alkalmával meg tudjuk mutatni Önöknek, hogy tovább tudunk fejlődni!
Kiváló 2024. szeptember 20.a párjával járt itt
Kicsit erőszakos volt a szoba asszony. Éppen olyan helyzetben voltam, hogy nem tudtam ajtót nyitni. Közöltem vele, köszönöm, semmire sincs szükségem. Erre, hogy Ő bizony legalább a szemetest kiüríti. Előző nap délután érkeztünk, ez másnap délelőtt történt. A szemetesben nem igazán volt még semmi. Díjazom a szorgalmát.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzését és értékelését. Örömmel látjuk, hogy szállodánk a legtöbb pontban elnyerte tetszését. Kollégánk nevében is szíves elnézését kérjük a történtekért. Reméljük ennek ellenére pihenése kellemesen telt és visszatérő vendégeink között köszönthetjük.
Kiváló 2024. szeptember 18.a párjával járt itt
Számítottam rá, hogy jó lesz, de minden várakozásomat felülmúlta, amit tapasztaltam. A szálloda felújítása nagyon jól sikerült, a felhasznált anyagok, szinek remekül harmonizálnak. Olyan új dolgokkal is találkoztam, amit eddig máshol még nem láttam. Pl. LG légkondícionáló, vagy reggelinél lépesméz.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy időt szakítottak arra, hogy értékeljék szolgáltatásainkat. Szállodánk teljes személyzete nap, mint nap azon dolgozik, hogy Vendégeink számára a lehető legnagyobb kényelmet és kellemes kikapcsolódást biztosítsuk. Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban és szolgáltatásaink elnyerték tetszésüket.
Kiváló 2024. szeptember 9.gyerekekkel járt itt
Lakosztályt vettünk ki mert kisbabával voltunk, az agy amit harmadik főnek adtak borzasztó volt,még pelenkázni is,nem h alvási vagy pihenési célra. .
A kilátás a szellözökre és a hűtő ventilatorokra nezett,igy ki se mentünk a,erkélyre. . .
A klímák évek óta nem voltak karbantartva vagy kitakarirva. . mi takarítottuk ki h tudjuk használni. .
Az étkezés és a többi dolog az nagyon jó volt! ! ! !
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzését és értékelését. Sajnálattal olvastuk, hogy lakosztályunk nem felelt meg teljes mértékben az előzetes elvárásoknak. Szeretnénk tájékoztatni, hogy az előírásoknak megfelelően a klímaberendezések tisztítása, karbantartása folyamatos.
Átlagos 2024. július 15.a párjával járt itt
A szálloda jó adottságokkal rendelkezik, de nem használják ki. A park nincs gondozva, építési törmelék maradványok vannak egyes épületrészek mellett (lásd.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzését és értékelését. Rendkívül fontosak számunkra vendégeink észrevételei, javaslatai, mert csak ezek segítségével tudunk szolgáltatásaink minőségén javítani. Az illetékes kollégák felé továbbítjuk észrevételeit. Bízunk benne, hogy a legközelebbi alkalommal zavartalanul telik majd a pihenésük.
2024. augusztus 7., Hunguest Helios, Hunguest Hotel Helios
Kiváló 2024. június 27.a párjával járt itt
A szálloda minden elvárásunknak megfelelt, egy dolgot kivéve. Tisztában voltunk vele, hogy a szálloda nemdohányzó. DE! ! Eddig minden wellness hotelben kulturált lehetőséget biztosítottak a dohányzó vendégek részére. Itt sajnos nem volt erre lehetőség, a bár terasz részén 1 asztalnál lett volna erre lehetőség, de miután sok dohányzó vendég vette igénybe a hotelt, ez mindig foglalt volt.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzését és pozitív értékelését! Örülünk, hogy szállodánk szolgáltatásaival elégedettek voltak. A dohányzással kapcsolatos észrevételeit továbbítjuk az illetékes Kollégák felé.
Reméljük még Vendégeink között köszönthetjük Önöket!
2024. július 12., Hunguest Helios, Hunguest Hotel Helios
Kiváló 2024. június 3.a párjával járt itt
Kedves személyzet, tisztaság fogadott bennünket. A szobában rend, tisztaság, hófehér ágynemű. Kényelem, nyugalom. A konyha kìnálata bőséges. Finom ízek, hatalmas választék. A velness részleg nagyon jó. Nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos az idő nem a legkedvezőbb volt. Ennek ellenére csodálatos 3 éjszakát töltöttünk a hotelben.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük a kitűnő értékelést. Mindig nagy öröm számunkra, ha vendégeink elégedettek szolgáltatásainkkal és kellemes napokat töltenek szállodánkban. Dicséretét természetesen megosztjuk kollégáinkkal is. A Hunguest Helios csapata nevében kívánunk Önöknek minden jót és már most örülünk a viszontlátásnak!
2024. június 11., Hunguest Helios, Hunguest Hotel Helios
Átlagos 2024. május 25.a párjával járt itt
Amikor elfoglaltuk a szobánkat első ránézésre rend és tisztaság fogadott aztán megláttuk hogy tele van az ágyneműnk hosszú fekete hajszállal ami sem az én rövid barna hajamhoz, sem a feleségem hosszú szőkésbarna hajához nem passzol illetve mintha kicsit foltos is lett volna. Udvariasan megkértük a recepcióst hogy cseréljék le, ő elnézést kért és mondta hogy lecserélik.
Kedves Vendégünk!
Tudjuk, hogy nem tudunk minden vendégünknek 100%-ban megfelelni, de természetesen mindig azon vagyunk, hogy egyszer ez így legyen. Éppen ezért köszönjük szavait, igyekszünk a jövőben az Ön által leírtakra odafigyelni, hogy amikor újra nálunk jár, ezekkel is tökéletesen elégedett legyen!
2024. június 11., Hunguest Helios, Hunguest Hotel Helios
Kiváló 2024. május 4.a párjával járt itt
Kicsit mókásnak találom,hogy akár némi felárral nem fér bele a szolgáltatásukba délben egy könnyű ebéd. Amit az étterem kínál, az ár -érték tekintetében nagyon is túlzott, emiatt aztán a vendégek inkább a közeli Sparba zarándokolnak a szatyorkáikkal valami ennivalóért. . .
Kedves Vendégünk!
Várjuk szeretettel legközelebb is!
2024. június 12., Hunguest Helios, Hunguest Hotel Helios
2024. április 14.a párjával járt itt
Tetszett: Tisztaság kiváló, szoba felszereltsége, az étterem és a bár kényelmes, kiszolgálás kitűnő (bár mi előszezonban voltunk, a szálloda kb 50%-ban üzemelt). Parkoló nagy. A személyzet udvarias segítőkész. Nem tetszett: Áprilisi kánikulában érkeztünk, és a légkondi szép volt,de használhatatlan. A 30+ fokban nem lehetett pihenni!
Hunguest Hotel Helios válasza
Kedves Vendégünk! Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önnek, hogy megosztotta velünk tapasztalatait szállodánkkal kapcsolatban. Számunkra nagyon fontos a kedves vendégeink visszajelzése. A kellemetlenségekért szeretnénk elnézésüket kérni. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét vendégünkként üdvözölhetjük Önöket.
2024. április 18., Hunguest Helios, Hunguest Hotel Helios
Hunguest Hotel Helios Hévíz a térképen
8380 HévízVörösmarty u. 91.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Spa & wellness center • kozmetika • masszázs • pezsgőfürdő • szépségszalon • szolárium • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • gyógymedence
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 2400 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 6 kg-ig: 15000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • étterem • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek