Hévíz szívében, a tófürdőtől 200 méterre található az impozáns megjelenésű Palace Hotel Hévíz szálloda. Igényesen berendezett tágas szobák, élményfürdő, whirlpool szaunák, tradicionális és exkluzív masszázsok. Céges rendezvények, családi hétvégék kiváló színhelye a romantikus stílusban megépített szálloda.
Visszajáró vendégei vagyunk a valóban exluzív , impozáns megjelenésű szállodának- a honlapon található szöveg, tehát valóban nem lódít. AZ épület már kivülről is megnyerő,az emeletekre felvezető lépcsősor,az elegáns jelzőt csalja elő. A szálloda szerintem nagyon jó helyen fekszik, akár ha sétálni támad kedvünk, akár megszeretnénk mártózni a pár perc sétára levő gyógytóba.
A személyzet kedves, segítőkész. Mindenre kiterjedő felvilágosítást kapunk ismét, akár a szobát, akár a szolgáltatások vagy a parkolás lehetőségéről(nem éppen olcsó). A szobák valóban tágasak, ugyan egy tisztasági meszelés rá férne. Az étterem kínálata friss , szezonális fogások, remek ízekkel. Több szállodában jártunk, de a "palace" séfje hatalmas dicséretet érdemel. A desszert, gyümölcs kínálat sem okoz . csalódást. A felszolgálásra szintén nem lehet panaszunk. A felújított wellness részre egy rossz szavunk nem lehet, ugyan telt háznál lehet kissé kicsinek bizonyul, de nem főszezonban megfelelő. A nagy medence vízhőmérséklete ugyan nem éppen kellemesnek inkább úszómedence hőmérsékletnek mondható. A felüdülés mellett, számos élménnyel gazdagodtunk. Kisugárzása van a helynek. Köszönjük
Mint általában nem szoktunk tévedni, így sem történt ez másképp. Jó választás volt a palace hotel. Impozáns a megjelenése, ami már a bejáratnál, aztán a recepciónál is látható. Nagyon finomakat ettünk úgy az étteremben, mint a cukrászdában. Mélygarázsuk is van, meg hát a wellness részleg szaunával, jakuzzival.
Két éjszakát töltöttünk a szállodában és mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A személyzet nagyon kedves! ! ! az ételek nagyon finomak, nagy a választék. A szobánk is tökéletes volt! ! Wellness részleg is nagyon kellemes. Minden közel van a szállodához. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, ha legközelebb Hévízre látogatunk biztosan itt szállunk meg! ! !
A szálloda gyönyörű,tiszta. Az étterem kifogástalan, bőséges és változatos vacsora volt minden nap. A reggeli is tökéletes, végre egy hely, ahol nem összeszottyadt tükörtojást kell enni, hanem frissen csinálják a vendégek ízlése szerint. A személyzet kedves, intelligens. A szoba kényelmes, tágas.
A város központjában található 4 csillagos szálloda mely minden igényt kielégít.Már másodszor jártunk itt,de jövünk harmadszor is. Gyönyörű a szálloda belső kialakítása,kiválóan berendezett szobával és fürdőszobával.Az étterem és kiszolgáló helyiségek méltón képviselik a szálloda jó hírnevét.
Nagyon finom ételeket szolgáltak fel mind reggelire, mind vacsorára. Ezt természetesen kompenzálja az árba bele nem számított italok ára. Kényelmes, tágas szoba, hatalmas erkély és közel van mindenhez. A wellness részleg is kielégítő. A konditerem modern gépekkel felszerelt. A személyzet rendkívül barátságos volt, illetve az állatokkal is nagyon barátságosak. Mind családdal, mind párban tökéletes hely a lazulásra.
Fantasztikus Hotel szuper helyen. A szobánk tágas volt, kicsi konyharésszel. A kávé-teafőzésen kívül viszont nem is lenne rá szükség, mert az ellátás is kiváló (félpanzió). A Welness részleg viszont ehhez a hotelhez kicsi: uszodának titulálja a medencét, amiben csak akkor lehet igazán úszkálni, ha csak néhány vendég van bent- nem beszélve a vízbe ugráló gyerekekről.
Kellemesen fel lehet üdülni, de nem teltház idején. Szerencse, hogy a környéken van mindig program, ami elcsalja az itt megszállók egy részét. A Hévízi-tó - az utcán lesétálva- pár száz méterre található, ez sem utolsó szempont. Összegezve kellemes pár (ajándékba kapott) napot töltöttünk itt férjemmel. MEGÉRTE!
Tökéletes volt minden,talán egy negatívum a medence kissé hűvös vize. Ezenkívül az egyik legszebb és legjobb hotel számomra . Ételek finomak , bár zsúfoltság volt az étkezdében átalakítás miatt. De minden kiváló volt. Személyzet rendkívül figyelmes és mosolygós. Mindenkinek tökéletes a hozzáállása .
Pazar belső építészet a szálloda kialakításában,az átrium és a körbe gang, mint a régi nagy bérházakban,csak persze a 21. század,és az udvarban nem ecetfa nő,hanem csodás karácsonyi díszítés. Tágas, szép szoba. Az étkezések mind a reggelinél, mind a vacsoránál élmény, köszönet a séfnek és mindenkinek.
Nagy és változatos kínálat, ízek finomak. A személyzet kedves, udvarias, szolgálatkész. A hotel klassz. Gondunk csak a wellnessel volt. Ekkora szállodához túl kicsi, zsúfolt. Délelőtt már nincs üres nyugágy, szék. A szauna, gőzkabin nagyon jó, utána kellemes az úszás a nagyobb, de hideg vízű medencében,de ott üldögélni a pezsgésben, már nagyon hideg. A jakuzziban helyet szerezni pedig csak kihalás és öröklés útján lehetett. Persze erről nem a szálloda tehet, hanem egyesek kulturálatlan fürdő szokásai. Órákon keresztül nem mozdultak ki a jacuzziból. Igaz, mondhatják, ők is megfizették, kinek mi köze hozzá. Tehát még egy jacuzzit elbírna a wellness rész, főleg télen, amikor mindenki jobban szereti a meleget. Összeségében biztos olyan hely a Palace, amit nyugodtan ajánlhatok mindenkinek,a felsorolt kifogásaim ellenére is,de nem fog csalódni.
3 szuper napot töltöttünk el a párommal. Igazán első osztályú kiszolgálásban volt részünk, utazásaink során talán ez volt legjobb. Tiszta kellemes környezet,udvarias személyzet. Ízletes ,fantasztikus, bőséges ételek látványkonyha pazar. Gratuláció, és köszönet mindenkinek. Nagyon jól éreztük magunkat! Bár kinek tudom a ajánlani!