Egy dolog ami rosszul esett nem írták jóvá a tavaly 2018-ban kapott számla alapján a kedvezményt. Egyébként a szálloda javult tavaly óta ettől a dologtól eltekintve.
Árnak megfelelő volt a szolgáltatás. Minden elfogadható.A szobaszéf hiányzott.Nagyon jó hogy frekventált helyen található.Közel a tóhoz.A személyzet elég kedves. Jó ,hogy vannak szolgáltatások a fodrászatot használtam is. Ügyes volt a hölgy.Lehetséges ,hogy máskor is ellátogatunk ide.Mindenkinek szivesen ajánlom.
A szállás és a szolgáltatást végző személyezet megfelelő volt. Az étteremben viszont voltak rossz tapasztalataink: - a személyzet nem volt segítőkész. Ha fél 9-kor merészeltünk teritéket kérni a válasz ott van a lámpa alatt az evőeszköz. - leves büfénél meg kérdeztem, hogy csak a lé helyett hoznak-e tartalmasabb levest a válasz mit várunk 550 Ft-ért ez elég megalázó volt.
Ez után a válasz után már nem is vettük igénybe a leves büfét. Nem kellene erőltetni ha nem fér bele az árba. - a reggeli választék szegényes volt löncs felvágott kocka alakú, hosszúra vágott, kerek formájú. 7 reggel ugyanaz volt az asztalon. Legalább 8 éve járunk ebbe a szállodába, de eddig ilyen rossz tapasztaltunk nem volt. Eddig szivesen jártunk ebbe a szállodába, mert az ellátás is megfelelő volt.
A feleségemmel voltunk és egy napon volt a születésnapunk,a hotel igazgatója nevében a személyzet kellemesen meglepett minket egy kis figyelmességgel . Nagyon jól esett!!! Köszönjük!!!
Tetszett:-a szálloda tisztasága, rendje -az alkalmazottak udvariassága,segítőkészsége -jó konyha, kitűnő ellátás Amin javítani lehetne: a szálloda fűtésrendszere (klmatikus rendszere) elavult, korszerűsítésre szorul. Kár. hogy a hotel nem rendelkezik saját wellness részleggel.
A Panoràma hotel a vàros szívében kellemes pihenést nyújt vendégei szàmàra. A szobàban és az egész szàlloda területén tisztasàg uralkodik. Az étteremben finom ételeket szolgàlnak fel svédasztalos formàban. A pincérek segítőkészek és kedvesek. Nagyon jól éreztük magunkat.
A szálloda hatalmas, rengeteg vendéggel, így a "kívánt" családias légkőr nem jöhet létre. A személyzetet leterheltnek láttam a rengeteg vendég miatt, de így is készségesen segítettek mindenben, köszönet érte:) Az ételek finomak, a szoba meglepően nagyon csendes és nyugalmas volt.
Hatalmas előnye a szállodának, hogy nagyon jó,központi helyen van, és csodálatos az átjárhatóság a szálló és a fürdő között. Szeretettel ajánlom a szállodát egy kellemes pihenésre:). . . . szeretnék visszatérni:)
Holnap reggel utazunk egy 6 fős baráti társasággal 6nap, 5 éjszakás pihenésre. Ez lesz már a 3. alkalom, hogy ezt a hotelt választottuk. Azért választottuk, mert központi helyen van, nagyon jó a konyha. A választék kiváló, a személyzet figyelmes, kedves. Igaz, hogy az épületre ráférne egy felújítás, de még így is az ár- érték arány megfelelő. Mindíg jól érezzük magunkat!
Nagyon meleg volt és sajnos a szállodában nincs kondi.Tudom hogy Gyógyfürdő de nincs hideg vagy úszásra alkalmas medence.Az egész város fel van túrva szinte nem lehet közlekedni.De ettől eltekintve minden rendben jó esti programok voltak .
8380Hévíz, Petőfi utca 9.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Internet
Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
OTP SZÉP kártya K&H SZÉP kártya MBH SZÉP kártya
Parkolás info
Garázs, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) Zárt parkoló, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
Kis testű kutya, 5 kg-ig: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)