A fedett úszómedencével, szaunával és komfortos szobákkal rendelkező Kék Villa Apartman Hévízen várja vendégeit. A jótékony hatásáról híres tófürdőtől, mely 200 éves múltra tekint vissza, mindössze 250 méterre kínálja pihentető szolgáltatásait a 8 szobás apartman.
Családok, párok és gyógyulni vágyók ideális szálláshelye lehet Hévíz főutcáján.
Összességében azoknak ajánlom a szállást, akik inkább megszállni szeretnének, nem pedig kifejezetten a wellnessre fókuszálnak. Negatívum volt számomra, hogy a zuhanyzó nem volt valami bizalomgerjesztő, függöny helyett roló volt, ami kissé átlátszott. A wellness részleg 8-tól 19 óraig használható csak, és a medence rész a kiírt 26-28 fok helyett 20 körül volt.
A pezsgőfürdő meleg volt ugyan, de cseppet sem a kiírt 32-34 fokkal volt egyenlő. Bár hirdetve volt, napozni kint nem lehetett. Parkoló sem volt helyben, egy utcányira viszont van ingyenes parkolási lehetőség. Pozitívum viszont a kedves személyzet, a tisztaság és az is, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet ellenére majdnem mindent kihoztak a helyből és a szolgáltatásokból.
Az érkezéskor tudtuk meg, hogy a szálláshelyen nem lehet parkolni, majd a tömött városban, hosszas keresgélés után sem találtunk megfelelő parkolóhelyet. Mikor ezt szóvá tettem, a recepciós hölgy egyáltalán nem volt segítőkész, kedvessége azonnal elszállt. Ezen túl a felajánlott szoba hangulata siralmas, berendezése, ágyneműje kopott, klíma nincs.
A reggeliző szűk, kicsi. Az előre kifizetett szállást ott hagytuk, semmilyen kárpótlást nem ajánlottak fel, még az el nem fogyasztott reggeli árát sem. Soha többé, még a környékére se megyek, botrányos.
Ajándékba vettem a páromnak egy 2 éjszakás csomagot. Mivel messze lakunk, úgy döntöttünk, hogy megtoldjuk még 1 nappal, Jól tettük. A személyzet kedvesen fogadott, bármiben segítségünkre volt. Kényelmes, tágas szobát kaptunk. (Naponta ürítették a kukánkat. ) A wellnest is kipróbáltuk, pedig a híres tó napi programunk volt.
A központban, könnyen megközelíthetó volt minden. (éttermek, séták a városban, tanösvény, lombkorona sétány, mozi. . . A felajánlott étkezési lehetőség is nagyon jó ötlet. Olcsón finomat, változatosat-mellé figyelmes és gyors kiszolgálás. Csak ajánlani tudom másoknak is,
A személyzet nagyon kedves volt! Reggeli a célnak megfelelt, mindig töltve voltak a tálcák. Arról nem tehettek, hogy a szálló vendégek 90%-a nem magyar volt és bizony viselkedni tudni kell, amit Ők nem nagyon tudtak. Kicsi helység zengett a társalgásuktól. Érezhető volt, hogy két idegen társaság egymással társalog távoli asztalok ellenére.
A szoba földszinti volt, tágas, kényelmes. Igaz, hogy a csap cserére szorulna látványilag, de működött, folyt belőle a víz! :-) Az ágy szivacsa kicsit kifeküdt. Összességében 2 éjszakára tökéletes szállás volt. Aki nem luxus körülményt vár, annak megfelelő. :-) 22. 00-kor a kültéri lámpákat lekapcsolják, így tényleg elcsendesedik az apartman, lehet pihenni. :-)
Köszönjük a kedves fogadtatást! Az apartmanház nagyon jó helyen van, közel mi mindenhez. Tiszta, rendes volt a szobánk, bár néhány dologra már ráférne a felújítás. Az ágyon a szivacs már igen csak ki van feküdve, így az ember gurul rajta. Tetőtérben voltunk, így nagyon meleg volt a szobánk, egy klíma sokkal komfortosabbá tudná tenni a helyet.
Nagyon tetszett minden amit önök nyújtottak a szolgáltatás is nagyon jo volt!Nagyon tetszett,hogy közel volt a medence!A reggeli nagyon jó volt minden alkalommal!A személyzet is nagyon kedves volt!Ezuton szeretném megköszönni,hogy ott tölthettem családommal egy hétvégét!Minden tökéletes volt!
Az első és utolsó napon szolgálatban lévő recepciós hölgy nagyon kedves és segítőkész volt, a személyzet többi tagja finoman fogalmazva nem volt túl lelkes (vádló tekintet a medence mellett 15 perccel a "takarodó" ideje előtt, reggeli sürgetése szintén fél órával hamarabb stb.
Ezen kívül minden nap ígérték, hogy majd be tudunk állni autóval vagy a mélygarázsba, vagy a kerten belülre, de ez soha nem jött össze, mindig az összes hely foglalt volt. Így minden egyes alkalommal, amikor az autót használtuk az érkezést legalább 15 perc körözés előzte meg parkolóhely után kutatva (legalább most minden hely ingyenes volt). Az már csak hab a tortán, hogy a csomagba beígért pezsgőt sem kaptuk meg. Sajnos ezek a dolgok nagyon lehúzzák az összképet, ami amúgy teljesen rendben lenne.