A fedett úszómedencével, szaunával és komfortos szobákkal rendelkező Kék Villa Apartman Hévízen várja vendégeit. A jótékony hatásáról híres tófürdőtől, mely 200 éves múltra tekint vissza, mindössze 250 méterre kínálja pihentető szolgáltatásait a 8 szobás apartman.
Családok, párok és gyógyulni vágyók ideális szálláshelye lehet Hévíz főutcáján.
A wellness terület a hidegvizes (úszó)medencével, a jakuzzival, szaunával és együttesen az egész apartmanház szép tiszta, rendezett. Viszont a wellness 8-20-ig használható, éjszakai fürdőzés tiltott, a szauna külön kérésre kapcsolódik, és csak meghatározott időszakokban. Gondolom télen más a helyzet.
A merülő medence nyáron szintén nem üzemel. A recepció csak nappal működik. A vidéki "családias" kis panziók sajátossága és egyben hátulütője a sok más vendéglátó helyen is olvasható szemforgató recepciós, és a folyamatosan jelen lévő szintén biggyesztgető tulajdonos, néha a kettő ugyanaz. A meghirdetett fedett parkoló nem igaz, csak a háziaknak, az udvar is igen szűkös 3 autó számára; a vendégek által sajnos önszerveződő. Az utcán a közelben érdemesebb találni parkolót, ami szintén díjmentes, de a forgalom igen nagy, hála az apartmanházzal egy épületben lévő Nemzeti dohányboltnak. A szoba átlagosan jó, megfelelő minőségű nyílászárókkal, szúnyoghálóval, mini hűtőszekrénnyel és mini zuhanyzós fürdőszobával. A króm alkatrészek korrodáltak, de tiszták. Az ágy tűrhető, a bútorok kimondottan szépek, de a színes ágyhuzat és padlószőnyeg rontja a hangulatot. Van egy nagy napozó terasz is. A reggeli az átlagosnál rosszabb. Az elérhető legolcsóbb alapanyagokból és gyenge választékkal. Egy-kétféle kenyér, kétféle szalámi és felvágott. Sajt nincs minden nap, zöldség szigorúan egyféle van a kínálatban. Vagy paradicsom, vagy paprika, vagy uborka. Gyümölcs nincs. Tojásféleség is csak minden másnap: jó esetben. Müzli van. Végül is egy rendkívül alap kontinentális reggeli, irtó rossz és hideg kávéval. A belső közlekedők, lépcsők furcsák: a recepció az étkezdében az alaksorban, a szobákhoz a feljárás pedig a wellnessen keresztül vezet egy szűk (csiga? )lépcsőn. Nem volna rossz hely, kiemelve újra a kifogástalan wellness területet, (itt szeretném megdicsérni a takarító nénit) de számomra a házigazdától egy hét alatt egy erőfitogtatás sem fér bele, éppen ezért listaáron nagyon drága hely. Kuponos vendégként a kuponnak megfelelő, 50%-os ellátásban és hozzáállásban részesültünk. Üdülésünk ideje alatt telt házzal ment az apartmanház, németek, magyarok, szlovákok is voltak.
Ajándékba vettem a páromnak egy 2 éjszakás csomagot. Mivel messze lakunk, úgy döntöttünk, hogy megtoldjuk még 1 nappal, Jól tettük. A személyzet kedvesen fogadott, bármiben segítségünkre volt. Kényelmes, tágas szobát kaptunk. (Naponta ürítették a kukánkat. ) A wellnest is kipróbáltuk, pedig a híres tó napi programunk volt.
A központban, könnyen megközelíthetó volt minden. (éttermek, séták a városban, tanösvény, lombkorona sétány, mozi. . . A felajánlott étkezési lehetőség is nagyon jó ötlet. Olcsón finomat, változatosat-mellé figyelmes és gyors kiszolgálás. Csak ajánlani tudom másoknak is,
2014 Májusban voltunk itt a párommal. Nagyon szép az épület ,tiszta tágas és világos szobák. Barátságos és segitőkész személyzet, A reggeli finom és bőséges volt,az úszómedence és a pezsgöfürdő kiváló,A parkolás is megoldható az udvarban, Könnyen megközelithető az Apartman. mert a fő úton van, Jól éreztük magunkat és tervezzük a visszatérést is,
Az érkezéskor tudtuk meg, hogy a szálláshelyen nem lehet parkolni, majd a tömött városban, hosszas keresgélés után sem találtunk megfelelő parkolóhelyet. Mikor ezt szóvá tettem, a recepciós hölgy egyáltalán nem volt segítőkész, kedvessége azonnal elszállt. Ezen túl a felajánlott szoba hangulata siralmas, berendezése, ágyneműje kopott, klíma nincs.
A reggeliző szűk, kicsi. Az előre kifizetett szállást ott hagytuk, semmilyen kárpótlást nem ajánlottak fel, még az el nem fogyasztott reggeli árát sem. Soha többé, még a környékére se megyek, botrányos.
Köszönjük a kedves fogadtatást! Az apartmanház nagyon jó helyen van, közel mi mindenhez. Tiszta, rendes volt a szobánk, bár néhány dologra már ráférne a felújítás. Az ágyon a szivacs már igen csak ki van feküdve, így az ember gurul rajta. Tetőtérben voltunk, így nagyon meleg volt a szobánk, egy klíma sokkal komfortosabbá tudná tenni a helyet.
Négy nap és 3 éjszakát töltöttünk itt. Az év utolsó napjait és január elsejét. Nagyon kedves és segítőkész recepciós hölgy fogadott bennünket. Tágas és jól felszerelt apartman szobát kaptunk terasszal. Világos és nagyon tiszta volt minden. Talán, a TV lehetett volna nagyobb. (48cm) S a zuhanykabinban a szappantartónak csak a helye volt meg.
:( A wellness részleg nagyon szép és egész nap nyitva volt. A reggeli az svédasztalos de a választék csak átlagos. A parkolás helyben a fedett garázsban vagy a zárt udvarban megoldott. Az apartman jó helyen van, mert minden közel van hozzá. Saját, szilveszteri műsorral nem készültek de a közelben volt a városi utcabál. Ez, főleg éjjel hazafelé volt hasznos! :) Összességében, kényelmes családias és kedvező árú szálláshely.
Összességében azoknak ajánlom a szállást, akik inkább megszállni szeretnének, nem pedig kifejezetten a wellnessre fókuszálnak. Negatívum volt számomra, hogy a zuhanyzó nem volt valami bizalomgerjesztő, függöny helyett roló volt, ami kissé átlátszott. A wellness részleg 8-tól 19 óraig használható csak, és a medence rész a kiírt 26-28 fok helyett 20 körül volt.
A pezsgőfürdő meleg volt ugyan, de cseppet sem a kiírt 32-34 fokkal volt egyenlő. Bár hirdetve volt, napozni kint nem lehetett. Parkoló sem volt helyben, egy utcányira viszont van ingyenes parkolási lehetőség. Pozitívum viszont a kedves személyzet, a tisztaság és az is, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet ellenére majdnem mindent kihoztak a helyből és a szolgáltatásokból.