Debrecenből Hortobágy felé vettük az irányt, a vásárról és a híd nézegetése után megéheztünk és betértünk a Csárdába. Élő zene szólt, 2 úriember húzta a nótát - nagyon tetszett. Kint ültünk le, egyből odajöttek hozzánk, az étlap bőséges volt, az árakon nem lepődtem meg.
Hortobágyon járva Hortobágyi palacsintát rendeltünk :D Kíváncsiak voltunk vajon mennyiben különbözik az otthonitól. Sokkal - már csak azért is, mert szürkemarhából készül a belevaló! ! :) Isteni finom volt! ! Az étterem belső része nagyon szép. Maga a hangulat kiváló, jól éreztük magunkat. Visszamennék bármikor.
A Kuvasz Világtalálkozó közben egy pohár sörre és egy tál gulyáslevesre leülni a tornác elé - és nézni a sokadalmat - tökéletes volt. Kellemes cigányzene, készséges pincérek, megfelelő hőfokú sör, jó étel. Az árak - figyelembe véve a csárda elhelyezkedését - elfogadhatóak és a kutya se zavart senkit, nem szóltak érte. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A csárdában nagyon kellemes meglepetés volt,hogy a helynek megfelelően szürkemarhából készült hortobágyi húsos palacsintát ehettem. A pincér igazán kedves és gyors volt. A palacsinta finom volt és a bor amit a pincér kínált hozzá abszolút illett az ételhez. A hely hangulatos a kiszolgálás kedves és udvarias.
Az étterem kiszolgálása és gyorsasága megfelelő. Az ízek a magyaros ízvilágot hangsúlyozva finomak voltak. Kicsit sötétnek találtam a belsejét, de ez nem rontott semmin. Az étlap kínálata lehetett volna bőségesebb. Nem sok időt hagytak a személyzet a választásra. Jól lakottan és elégedetten távoztunk!
Hajdúszoboszlói hétvégénket zártuk egy hortobágyi kirándulással,és egy jó ebéddel,nem tudok negativumot írni,mert nem volt,arra számítottam lassabb lesz a a kiszolgálás az ételek miatt,mert elég soká tart ilyeneket megfőzni,de még ezt sem mondhatom,finom volt. meleg, gyorsan kihozták, a kislányom csak a mama levesét eszi,de itt minden gond nélkül megette.