Tiszta, rendezett a környezet és a szobák is, jó parkolási lehetőség van közvetlenül a panzió előtt. Udvarias, segítőkész személyzet, finom és bőséges svédasztalos reggeli és vacsora. A termálfürdő közelében van, csak pár perc séta. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, csak ajánlani tudom.
5 év után ismét ellátogattunk ebbe a szállodába, ami már panzió lett. A felújítás nagyon jót tett, mert igényes szép szálláshely lett. Sajnos a saját medencéjük még nem készült el,de a masszázs és a szauna müködőtt. Az ételek minősége osztályon felüli volt. WIFI is volt. A meglepetés méz ajándék jól esett a sok kedvezmény mellett. A fürdő kissé drága lett, de fürdőjegyet is kaptunk.
Kitűnő ár-érték arány,a kiszolgálás,személyzet,az étkezés mennyisége és minősége is kiválónak minősíthető a feleségem és jómagam szerint is.Sajnos a Hotel megközelítése -ha nem saját gk.-val megyünk- vonattal ill.volánbusszal elég siralmas.A termálfürdő nagyon szép,kényelmes,modern és nagyon jó a vize
Már sokadszor jártunk Igalon, mert egyike a legjobb fürdőknek. A felújítás óta még inkább. Nagyon kellemes a halpedikür. már ezért érdemes eljönni ide. A szálló svédasztalos reggelije kiváló. Egyetlen hiányossága a rossz tömegközlekedés. Napi egyszeri buszjárat, kora délutáni visszaúttal. Ez ebben a melegben kimondottan hátrány.
Igal az egyik legjobb gyógyfürdő, de ha nincs autód csak egy autőbusz járat van reggel és délután egy vissza. Ezért két éjszakára igénybevettük a panziót. Lényegében a szállóról nincs sok mondanivaló, mert a fürdő a lényege. Kellemes a jakuzzijuk, amiben gyógyviz volt.
A felujitott fürdő nagyon klassz,az illőolajos masszázs és a halpedikür is nagyon frissítően hatott. Összegezve pihenésként, felüdülésként teljesitette elvárásainkat.
Augusztus utolsó hétvégéjén voltunk 3 napot szuper volt. A szállás tiszta, bár a szoba kicsi volt de amire kellett alvára megfelelt. A hütőszekrény nagyon hiányzott mert óriási volt a hőség de a fürdő mindent pótolt. A személyzet udvarias, segítőkész. Az ételek ízletesek, bőségesek voltak. máskor is szívesen jövünk vissza.
Kedves, szolgálatkész személyzet, finom és változatos ételek, komfortos, tiszta szoba, közeli, kellemes vizű, több medencés fürdő. falusi majális kakaspörkölttel, halászlével, sörrel, zenével... mi kellene még több egy május elejei pihenéshez,kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz? Nagyon jó volt!
Csendes, nyugodt környezet. Családias hangulat. Parkolás a panzió előtt az utcán. Kedves, segítőkész személyzet. Az ételeket menü lapról lehetett választani. Finoman főztek, ételek mennyisége közepes volt. Vacsora 3 fogásos. (Félpanziót választottunk. ) Gyógyfürdő közel van. Kb. 5 perc séta. Kedvező az ár/érték arány. A szoba kissé szűkös, pusztán két puff volt az ülő alkalmatosság.
Nincs klíma, tehát nyáron szerintem elviselhetetlen a meleg, így is az egyik szobánkat sütötte nap és szinte nem lehetett megmaradni, /nappal 22-23 fok volt kinnt is/ olyan meleg volt, a szobák nagyon kicsik! Szerencsére a másik szobába kaptunk - kérés nélkül! - fregolit, ahol tudtunk szárítani, egyébként nem lett volna hol.
A személyzet nagyon barátságos, minden egyéb kérésünket teljesítették! A fürdőszoba is kicsi, egy embernek tökéletes, semmiféle szellőzés nincs, csak a szoba felé. Az étterem kínálata bőséges, reggeli választékos, vacsorára egy leves, ami nagyon ízletes, a második sokfajta hús és köret. . . a személyzete roppant barátságos!
Sok évvel ezelőtt már jártunk itt, akkor csapnivaló szakácsuk volt,ellenben most csak dicsérni lehet. Nem csupán az igazán bő választék, hanem a különösen ízletes és omlós húsételek miatt. Pedig sok fogást megkóstolni sem tudtunk, annyiféle volt. A reggelinél értékeltem a gyümölcsöt, amúgy átlagos volt a választék.
A személyzet igazán maximálisan segítőkész, mindent megtettek, hogy segítsenek, u. i. tetőtéri szobát kaptunk. Ami nem lenne baj, de a legutolsó lépcsősor keskeny és meredek, nem hiszem, hogy megfelel a szabványnak. / egyszer lefelé majdnem leestem, mert beleakadt a sarkam a fölötte lévő lépcsőfokba--35-ös cipő ! A másik gond a 3 fal közé beszuszakolt franciaágy. Szerencsére a kedves recepciós hölgy segített rajtunk, kihúzta, hogy könnyebben hozzáférhető legyen egyikünknek, míg másikunknak a kissé nyikorgó pótágyat ajánlotta. Így megoldódott, de ezek a szobák nem mozgásukban korlátozott időseknek valók.