A Thermal Hotel Igal szálloda Igal központjában, az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő közelében található. Húsz jól felszerelt, kényelmes szobával várja kedves vendégeit.
Első alkalommal voltunk itt,de nem utoljára. Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet figyelemes udvarias, a szállás tiszta, kényelmes. Svédasztalos reggeli, vacsora korlátlan"fogyasztás! ! ! Sok kedvezményt kaptunk,pl. vendégváró ital, koktél , fürdőbelépő. . . Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a velneszt.
A pincér az üdvözlő italt (bor)nem az asztalnál öntötte a poharunkba,így nem láttuk,mi is kerül bele valójában. A poharakat felülről ,a száját átfogva hozta ki . . . a poharak koszosak voltak,Mi nem szerettünk volna koktélt inni,de nem lehetett helyette gyümölcslét kérni . Pedig a koktél drágább .
A ràntott halat együtt tálalták a rántott húsokkal,teljesen összekeveredve. A szobában az ágy kényelmetlen volt. , Nagyon meleg volt a szobàban. Az étel választék ízletes ,jó volt,. A wellness részleg jó volt. A recepción. dolgozók udvariasak,segítőkészek.
Minden pillanatot imádtunk, amit itt töltöttünk. A személyzet - csupa fiatal - fantasztikusan kedves emberek, a hangulat tényleg családias. Az étel úgy mennyiségre, mint minőségre tíz *-os, a gyógyvíz csodálatosan jó fürdeni és ivókúraként is. A Covid óta jelenlévő emésztési problémáink megszűntek!
Egyetlen dolog jelentett némi kényelmetlenséget, az a RENGETEG lépcső és nincs - egy legalább külső - lift. Mozgásszervi panaszokkal idelátogató embereknek ez jelenthet problémát, ahogy nekem is, az operált térdemmel és a dupla gerincműtétemmel. De mivel nem siettünk sehova, így volt idő le/fel tornáznom magam az I. emeletre, ami a valóságban a 3-ik szint. (Földszint: étterem, wellness, I. emelet: recepció, szobák, II-III emelet: szobák) A tanulságot levonva: Máskor is boldogan fogunk itt időt tölteni, de kizárólag abban az esetben, ha a recepciós szinten - ami valóságban az I. emelet - tudunk szobát foglalni. Ezt leszámítva csodálatos volt, mindent nagyon köszönünk!
Nagyon kellemes hely, szép a környék, közel volt a gyógyfürdő. A ételek kiválóak voltak, a személyzet rendkívül kedves, figyelmes. Ami számunkra nemtetsző volt: a fürdő állaga, szellőztetésének hiánya. Egyébként elégedettek voltunk a szállással. Örülünk, hogy megismerhettük Igal települést, és híres gyógyfürdőjét.
A szoba, étterem és wellness tiszta, kulturált. A személyzet előzékeny és kedves. Mi már jártunk a fürdőben és tudtuk, hogy közel van a panzióhoz, reggel érkeztünk úgy, hogy a recepción megkérdeztem, délutánig a parkolóban hagyhatjuk-e a kocsit? "Természetesen, hiszen a mi vendégeink" volt a válasz. Szuper hely, köszönjük!
Nagyon elégedettek voltunk. 10 fős baráti társasággal foglaltunk szállást. Első körben problémát jelentett a buszmegállótól eljutni a szállásra. Segítőkész volt a panzió, és megoldotta az odajutásunkat szívességből. A szállás tiszta, rendezett, a vendéglátás első osztályú volt. Minden amire szükségünk volt rendelkezésünkre bocsájtották.
Érkezésünk napján a hugom felhívta a recepciót,hogy megengednék e születésnapom alkalmàból való köszöntésemet a szàmunkra kijelölt szobában. Megengedték és mèg az ajtót is ràjuk zàrták. Miután felvettem a kulcsot nyitottam a szobát láttam,hogy ott màr laknak(nem ismertem fel őket egyből).
El voltunk keseredve mert azt hittük,hogy a recepciós tévedett. Annál nagyobb volt a meglepetés amikor kiderült az igazság. Nagyon jól esett. Ezt más szállodában nem engedték volna meg.
Személyzet kedves, bőséges és ízletes ételek, főleg a nyúlpaprikás szenzációs volt! Csillagos ötös a séf hölgynek*5! A szobák kicsiik voltak. Hajnali 5-től csörömpölve mentek el a vendégek, mint egy munkásszálláson. Egymásmelletti szobákat kértünk, de az 5. és 7. szobákat kaptuk meg. A 7. -es főleg kicsi volt a bejárat mellett. .
Nagyon kedves személyzet. Nagyon finom, ízletes házias ételek. Külön köszönet ezért a szakácsnak! Megérkezéskor volt egy kis problémánk a fürdőszobával amit jeleztem a recepción és azonnal és korrektül orvosolták. Talán a szoba bejárati ajtaján lehetne egy kicsit javítani! Egyébként nagyon jól éreztük magunkat. Ha tehetjük és arra járunk biztosan hozzájuk térünk vissza. Köszönjük.