Az étteremben a külső részen ebédeltünk, kicsit retro érzéssel, mind a teríték (kifőzde szint) és az evőeszközöket illetően (régi, kopott). Kiszolgálással nem volt gond, a belső étteremrész régimódi, meleg, nem klimatizált. A tisztaság nem volt probléma. Az ételek választhatósága minimális, egyszerű, átlagos.
Húsleves felmelegített, íztelen. Ellenben a kertrész és a vendégház külsőre nagyon tetszetős, az étterem nem is illik bele "abba a világba". Többször nem mennék, de egy alkalmat ki lehetett bírni.
Spontán ugrottam be ide terasz van nyáron teljesen atlagos nyugis hely kedves kiszolgalas finom etelek. barkinek ajánlom aki atutazoban ugynokent jonn v ertekesitokent . van szallodajuk is tehat rendezveny helyszin is lehet ceges bulik csapatepitok stb. Sajnos a menu hamar elfogy 2re már nem tudtam igenybe venni igy sajnos csak a dragább foetelekbol valaszthatok.
Szörnyű kiszolgálás! 1 órát vártunk a vacsorára,mikor megkérdeztük hogy mennyi idő még kb: A válasza csak annyi volt,hogy "majd mindjárt ránézek de ez ilyen sajnos. " 4 asztal volt,abból 2 asztal utánunk érkezett,előbb megkapták a vacsorát. Nem mondták hogy kicsit várni kell rá,üres volt a poharunk meg sem kérdezték kérnek-e esetleg még egy italt.
Én cukkinit fogyasztottam aminek a fele,hideg volt és félig nyers. Barátaim is megerősítettek ebben,mert megkostólták. Nem vagyok válagatós és problémás,de reménykedtünk hogy ha már ennyit várunk,akkor az étel minőségével kompenzálják. Először jártunk itt és utoljára.
Kizárólag az étterem részről nyilatkozom. A csodálatos milliőben megy a lehúzás magyar módra. Nagy csalódás volt. Kb. 45 percet vártunk, mire kihozták az italainkat és közel ugyanennyit mire hozták a számlát.
Bár jeges kávét ittunk azt Irish-ként számolták fel (összesen kb 800Ft a különbség), és a házi limononádé 1 literje 1900Ft volt, igaz volt benne barna héjú narancs és lime is:( És természetesen ez nem szerepelt az itallapon a másik asztalra mutatva kértük, így igazából azt számoltak fel, amit akartak, nincs mire hivatkozni. Nem ajánlom senkinek, még jó, hogy nem ettünk semmit, mert lehet ki sem tudtuk volna fizteni.