A Bodrogi Kúria Wellness Hotel Inárcs határában, Budapesttől 34 kilométerre helyezkedik el, 42 kétágyas szobával és két lakosztállyal rendelkezik, konferenciatermekkel és kibővült wellness szolgáltatásokkal várja a kikapcsolódni és pihenni vágyó vendégeit.
Elindultunk otthonról Újpestről es nagyon jo volt, hogy 35 perc utazas utan mar meg is érkeztünk a Bodrogi Kuria Hotel kapujához. 1 éjszakat toltottunk ott, de nagyszeruen ereztuk magunkat, a szoba kenyelmes volt, legkondicionizalt. A wellness mindent megadott szamunkra, de ehhez az is kellett, hogy kevesen legyenek.
Az etel szamunkra nem volt kulonleges, a vacsora valaszteka nem volt nagy, de ami volt az finom volt. A szemelyzet udvarias volt, kedves, segitokesz. Kellemes egy ejszakat toltottunk el, ezen a nyugalom szigeten.
A személyzet nagyon udvarias, a szoba megfelelő és az ágy is kényelmes. Az éttermi ellátással nagyon meg voltunk elégedve. Rossz idő esetén viszont a fürdőn kívül nincs mit csinálni. A fürdő egyébként tetszett, kicsit hűvösebb volt a víz is és a belső légtér is mint ahogy elvárható lenne. Összességében jól éreztük magunkat, akár szívesen visszatérnénk.
Szép, csendes környezetben remekül lehet pihenni. Tavaly augusztusában jártunk ott ezt megelőzően, akkor az étel kínálat választékosabb, és jobb volt, minden tekintetben. A szobák kényelmesek, tiszták, és nem hallani a környező zajokat, pedig esküvős hétvégén voltunk ott. Nagyon kellemes pihenést kínál a tó és a körülötte lévő zöld övezet. Örömmel fogadtuk a jakuzzi beüzemelését.
Remekül megközelíthető szépen kialakított környezet, ápolt, stílusos épület. Kellemes, minden kényelemmel felszerelt szobák. Kedves, udvarias, segítőkész személyzet, bár a kiszolgálás néha picit lassú. A szobákhoz nekünk nagyon hiányzott a terasz, vagy erkély, viszont kárpótolt minket a tágas közösségi tér és az elérhető szabadidős elfoglaltságok.
A szálloda decens, stílusos. A wellness részleg a képeken láthatóhoz képes viszonylag kicsi, a külső medence is az. A szaunákban pár fő fér el. Hétfőn nyitáskor - 9 órakor - a szauna még nem volt felfűtve, 10-ig az élmény elemeket sem kapcsolták be. A padlón lévő vizet szerintünk nem a medencébe kellene visszatolni.
Egy kiépített sétautat találtunk a parkban, azt sem valami hosszú, pedig nagy sétákat terveztünk. A szálloda közvetlen környezete sem valami rendezett, a bejárathoz vezető autóúttal együtt. 3 fajta főétel volt vacsorára, 3 féle desszert. Sajt, gyümölcssaláta reggelire volt, estére nem. Reggel palacsintát kaptunk a szokásos menü mellett. Az árak viszonylag borsosak, egy kapucsínó 600 Ft.
A családdal jártunk itt februárban, 3 gyerekkel. a környezet gyönyörű ( jó idő esetén pláne ), a hotel is szép, tiszta, a személyzet kedves. gyerekkel viszont nem túl "gyerekbarát ". Nincs játszószoba , csak az egyik konferencia terembe bedobott szőnyeg , egy dobozban vonat szett, néhány baba,színes ceruza, ennyi.
nincs gyerek -,sem úszómedence, csupán egy élményelemekkel gazdagított medence, ami 32 fokos, szerintem gyerekekkel hideg ( 3 éves a kicsim ). Az étteremi részben hüvös volt,egyébként az ételek jók voltak.
Nejemmel 2014 őszutón töltöttünk el 3 napot a Bodrogi Kúriában. Kedves előzékeny személyzet fogadott. Tiszta kényelmes szoba biztosította a pihebést. Üdítő volt a fenyvesben a friss levegő. A wellness lehetne vendég barátabb kicsi és időszakosan működő volt mindkét szauna.
A papucs szolgáltatás a prospektusban ingyenes, de fizettünk érte 1000-1000 Ft-o igaz a miénk maradt "emlékbe". Összhangba kellene hozni a leírást és a gyakorlati szolgáltatást. Egyébként jól éreztük magunkat.
Nyáron a párommal 3 napot töltöttünk el kettesben ! ! ! Gyönyörű környezetben szép helyen fekvő szálloda. . kedves személyzet,tiszta szobák jó kiszolgálás,finom ételek. . minden nagyon jó volt ami negatív a wellness részleg ennyi ember kiszolgálására kicsi,ráférne némi fejlesztés. .
viszont nagyon jók a hely adottságai nagyokat lehet sétálni,kikapcsolódásra megfelelő. . ajánlom családosoknak,pároknak akik elszeretnének a világ elöl kicsit szökni. . .
Nyugdíjas házaspárként töltöttünk az idén június végén 4 napot a Bodrogi Kúriában. Rendkívül békés, szép környezettel, kedves, előzékeny személyzettel, és kifogástalan tisztasággal találkozhattunk. A ételek minősége és mennyisége kiváló. Kérésünkre vendégül fogadhattuk családtagjainkat egy ünnepi ebédre, mível négyünk névnapja éppen erre az időpontra esett.
Az ottmaradásra időközben kedvet kapó 7 éves unkánk részére is gyorsan intézkedtek pótágyról. Kellemes órákat töltöttünk a benti fürdőmedencékben, de a kintit nem használtuk, mert nagyon hideg volt a vize. A férjem külön díjazta a horgásztó adta lehetőséget. Köszönet a Hotelnek a nagyszerű ellátásért, és gyermekünknek az ajándék utalványért!
A környezet nagyon szép és rendezett. A wellnesben, Lizike mindent megtett, hogy Mindenki kényelmesen, örömmel és tiszta körülmények között élvezhesse pihenését. A szobák felszereltsége és tisztasága, mérete tökéletes és igényes. Az étlap szegényes de amit kínálnak az ízletes! A felszolgálók tapasztalatlansága vagy leterheltsége nem 4 csillaghoz illő volt.
Ez a mi kedvünket nem szegte, mert a Hotel rugalmas és vendég centrikus hozzáállásával kompenzálni tudta az esetleges hiányosságokat. Összességében ajánlom,kisgyermekkel utazóknak is!