A régi Kalocsa Hotel még átépités alatt. Meglepetésünkre nem szálloda, csak udvari kis szobasorok apró ablakokkal, amiket nem lehetett kinyítni. Villanygyujtás után teljesen be kellett sötétiteni, mert az utcáról és az udvarról is teljesen belátható volt. A személyzet nagyon udvarias, és az étterem nagyon szép. Az udvara is gyönyörű.
Sajnos a városi fürdő jó messze van a szállástól, de hétköznap lévén csak egy gyógymedence müködőtt, igaz nem voltunk többen 10 főnél, pedig az idő meleg volt. Kalocsa sétáló utcája meglepően egyedi és szép lett. Sikerült az összes muzeumot is bejárni. Összeségében megérte a 3 nap.
Kis csalódás a feltöltött képek és a valóság között. A felújított szobának a festése pereg le rendesen(a padló közelében) A zuhanytálca széle rozsdás. A bútorok szépek de például a mi szobánkat teljesen elfoglalta a francia ágy én úgy másztam fel mivel az én oldalamon nem volt hely, viszont nagyon kényelmes volt De felesleges volt az éjjeli szekrényből kettő mivel használhatatlan helyhiány miatt.
Az asztal mérete miatt az oldal szekrény is felesleges csak a fiókokat lehet használni igaz nincs is szükség arra a pár napra amit a vendég ott tölt. Az ablakon a szúnyogháló szakadt,a zár az ajtón nem működött ,kicserélték. Szóval egy frissen felújított szobától mást vár az ember. A képeken csodaszép világos és kényelmes szobát mutatnak hát ez sajna a mi szobánkra nem volt jellemző. . Az udvar képe megegyezik a közölt képekkel nagyon szép és kellemes. A kiszolgálás jó és valóban kedvesek,főleg a kis babát váró hölgy. Az étellel sincs probléma csak ne akarjon senki Brassóit enni mert az egy nagy tál gusztustalan odaéget aszott burgonyát pár szem hús cafatot kap,foghagymát nem ismeri a szakács Sajnos mi visszaküldtük gusztustalan ehetetlen volt A krumpli még a látvány mellett keserű is volt. Nagyon szerettem volna megetetni a szakáccsal,vajon meg bírta volna kóstolni a saját kreációját,Mikor szóvá tettük még ők voltak megsértődve. Még annyi hogy a visszaküldött brassói helyett én nem kértem semmit a sógornőm az kért mást de nem azt kapta amit kért, mikor szóvá tette a kislány nagyon udvariatlanul letorkolta. Hogy ezt kérte és kész,otthagyott minket ezek után szóhoz sem jutottunk. Mondanom sem kell ezek után nem voltunk kedves vendégek. Vége volt a vendégszeretetnek. Mindennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Azért az árért amit fizettünk ez járt. Még lehetséges hogy visszatérünk és meg sasóljuk a változásokat. Mivel még sok látnivaló van amit szeretnénk megnézni. . .
Párommal töltöttünk el ebben a kedves, hangulatos panzióban egy pár napot. Nagyon udvarias kiszolgálás,kényelmes szoba,finom és bőségesek ételek...Az időjárás ugyan nem volt a legjobb, de ennek ellenére sikerült felfedeznünk Kalocsát és környékét. Nagyon kellemes élményekkel tértünk haza!
Visszatérő vendégekként töltöttünk el ismét pár napot az Asztrik Panzióban. ( Welness Hotel Kalocsa belső udvarában lévő szobák!). Örömmel tapasztaltuk, hogy valamennyi dolgozó és a tulajdonos is vendég centrikusak. Finom házias ízek, hatalmas adagok, figyelmes kiszolgálás, tiszta környezet! Csak ajánlani tudom!