A hotel Kalocsa közepén egy műemlék házból kialakított szállás. A felújítás és hozzáépítés szép é ötletes. Külön tetszett, hogy a szomszéd ház tűzfalát egy hatalmas, printelt ponyvával eltakarták, így nem volt nyomasztó a fal. A szoba, minőségi, tiszta.
A szauna csodás, bár a folyosó felé üvegfal van, ami - ha sokan lettek volna a szálláson biztos sokkal zavaróbb lenne - , véleményem szerint savmart üveggel még diszkrétebb lehetett volna. A recepciós hölgyek mosolygósak és segítőkészek voltak. Az árban volt egybelépő a helyi "gyógyfürdőbe", és egy vacsorakupon is, amit kihasználtunk. Sajnos Kalocsán télen és hétvégén semmi nincs nyitva, így a városnézéssel hamar végeztünk.
Három napot töltöttünk a hotelban. Nagyon szép,hangulatos,tiszta szállás. Nagyon jó helyen van bent a városközpontban. Egyetlen dolog nem tetszett. A válaszfalak gipszkartonból vannak és a szomszédos szobából minden áthallatszott(telefon rezgés,beszélgetés,nagy puffanás a falon,stb. )Erre az épitő,épitető cég gondolhatott volna.
Minden kiváló volt, a wi-fi néha rendetlenkedett. Felkerestük a 48 évvel ezelőtti helyszíneket(katonaság) és az egyházi létesítményeket. Baross Gyula és Angéla