Nem tudom, hogy a mexikói gasztronómiának, vagy az étterem szakácsának (vagy mindkettőnek :) köszönhető, de az ételek isteni finomak voltak! Ha legközelebb Kaposváron járunk, biztos, hogy ismét felkeressük és itt étkezünk! (Sajnos a lakóhelyünktől távol van:() A mosdó helyiségek picit szűkösek, és talán egy kis felújítást elbírna, hogy az étterem magas színvonalát elérje, de tiszta és felszerelt.
Kaposváron eltöltött hétvégénken az ittjártam értékelése alapján választottuk ki ezt az éttermet. Ebéd és vacsora idő között érkeztünk, igy kevesen voltak a helyiségben. Néhányan az ut mellett kialakított asztaloknál foglatak helyet. Mi beültünk a kemence mellé, ami most még a kellemes idő miatt nem üzemelt.
Az étterem hangulata nagyon tetszet, a pincérek gyorsan, udvariasan, segítően szolgáltak ki. A fizetéskor meglepően tapasztaltuk a kellemes árakat. Az választott ételek bőségesek, és ízletesek voltak, még jó hogy csak a kis adagokat választottuk az előző bejegyzések alapján.
Szuper az étterem. Segítőkész személyzet,gyors kiszolgálás,remek ételek! Korán érkeztünk,és csak pár asztal volt foglalt,de fél óra múlva már szinte telt ház volt. Felhívta a felszolgáló hölgy az adagok nagyságáról amit megfogadtunk,mert a kis adag is nehezen csúszott le. Ha ismét a városban járok,akkor mindenféleképpen ismét ellátogatok az étterembe. Minden ismerősnek ajánlani fogom!
Szerintem a legízletesebb étel, amit valaha ettünk. Bejártam jó néhány országot és éttermet, de ilyen finomat csak ritkán sikerült kifognom. A pincérek is nyugat európai szintű gyors, precíz és odafigyelő kiszolgálást nyújtottak és sokat segítettek a kiválasztásban, hiszen számomra is ismeretlen tálakról van szó.
Isteni az étel, és remek hangulata van a helynek. Nem drága, mégis egy embernek is sok még a "kicsi" adag is. Nincs még egy ilyen különleges ételeket felsorakoztató étterem a városban. A kedvenc helyünk lett, a legelső alkalomtól kezdve. A kiszolgálás is jó, a a személyzet mosolygós, barátságos.
Vacsorázni sok helyen lehet. Szépen és finoman elkészített ételeket is sok helyen lehet fogyasztani. A Gecconak viszont van egy olyan kínálata, ami sehol máshol nincs a városban, de még a környéken sem. Ha valaki ínyencet akar enni, és nem átlagosat,akkor azt ezen a helyen megtalálja. A mexicoi ízektől a steak húsokig.
Én már sokadszor voltam, de ha megkérdezik, hogy hova menjünk vacsorázni,akkor ez számomra természetes, a Gecco az úticél. Tudom mindenki figyelmébe ajánlani a 42 szám alatt futó Flores nevű ételt. Én még soha nem csalódtam benne, ha tehetem ezt választom mindig.
Tényleg az egyik legjobb étterem Kaposváron, többször voltunk már itt a párommal, és ha tehetjük ezután is visszatérünk. A mexikói hangulat is megvan, annyi hibája van, hogy szűkös a hely. Ha sokan vannak az étteremben, akkor itt nem lehet "romantikázni", de még csak egy jót beszélgetni se a jó ételek mellett, mert jó ételek vannak:)) A szomszédok hallják egymást, és ez számomra zavaró.