Mindig meglepődök, amikor beleütközök egy igen népszerű, állandóan hatalmas tömegeket étkeztető csárdába, melyről még senkitől nem hallottam, Sem jót, sem rosszat, pedig nem akárhol fekszik, hanem a Dunaföldvárról jövő út (tán 52es) M5ösbe való becsatlakozásánál. Nos, történt, hogy beültünk a Csalánosiba apámmal, egy szép estén, hazafele tartva.
Rendeltünk halászlevet és vegyes tálat, ha jól emlékszem haltál volt. Mint említettem, a gigantikus építmény tele volt vendéggel, gondoltuk, hát lehet, hogy fél óra is lesz mire ételhez jutunk, vagy annál is több, de ráértünk. Ehhez képest nagyjából tíz perc telt el, míg hozták az ételeket, melyek korrekt fősodratú ízeket vonultattak fel. Nincsenek gasztronómiai csodák, de a kiszolgálás korrekt, az árak barátságosak, az adagok hatalmasak, az alapanyagok meg frissek, ami halak esetében elengedhetetlen.