Külföldi vendégeimet elvittem a Csalánosi csárdába vacsorázni,de inkább máshová kellett volna. az ételre nem sokat kellett várni,de viszont a babgulyása babos csülkös pacal nagyon sós volt,alig birtunk belöle enni,ráadásul a fantázia palacsinta fekete égett volt ,ezáltal keserü. én most most voltam itt elöször és utoljára,nagyot csalódtam.
A férjemmel ma voltunk elöszőr itt vacsorázni! De mondhatom hogy utoljára! A kimondottan (szinpatikus) pincér nő,ugy csinált mintha irta volna a rendelésünket,de a Ponty halászlé elmaratt, Gyanus volt hogy csak eggy kanalat keptunk ketten,csak a férjem kapott levest és én nem! Majd szolt a férjem hogy nem kaptunk halászlevet,jőtt a (szimpi) nő!
Aki közölte hogy elfelejtette a levesemet,majd megérkezett a második fogás,ott viszont gombás rizst kértem,de nem kaptam hozzá gombát,a legutolsó pedig,kértünk colát és a 4db colához 1db poharat kaptunk ketten! SZÓVAL TRAGÉDIA! Még az étvágyunk is elment, Ja végűl az egyész 24000ft ba kerűlt,ugy hogy az étlapon az étel 6490ft volt irva de a számlán 7780ft ot kellet kifizetni.
Megálltunk enni útközben, a hangulat csárdás, az adagok nagyok. A dolgozók kicsit fásultak, de valószínűleg nem a műszak elején voltunk ott, nekünk ezek annyira nem voltak fontosak. Nem volt csúcsidő, jó néhány üres asztal volt, tehát nem úszott sem a konyha, sem a placc.
Fizetésnél volt az első meglepetés, mikor is kiderült, hogy sikerült a szomszéd asztal rendelését is nekünk felütni, ha nem figyelünk rá, akkor Budapest belvárosi áron ettünk volna. Ez még egy dolog, lehetett figyelmetlenség is akár. Az igazi probléma az, hogy fél órával az étkezés után a gyomorrontás félreismerhetetlen jeleit éreztük és ennek minden következményét szenvedtük további utunk során! Nem ilyen emlékre számítottunk, amikor megálltunk ezen a helyen. . .
Mindig meglepődök, amikor beleütközök egy igen népszerű, állandóan hatalmas tömegeket étkeztető csárdába, melyről még senkitől nem hallottam, Sem jót, sem rosszat, pedig nem akárhol fekszik, hanem a Dunaföldvárról jövő út (tán 52es) M5ösbe való becsatlakozásánál. Nos, történt, hogy beültünk a Csalánosiba apámmal, egy szép estén, hazafele tartva.
Rendeltünk halászlevet és vegyes tálat, ha jól emlékszem haltál volt. Mint említettem, a gigantikus építmény tele volt vendéggel, gondoltuk, hát lehet, hogy fél óra is lesz mire ételhez jutunk, vagy annál is több, de ráértünk. Ehhez képest nagyjából tíz perc telt el, míg hozták az ételeket, melyek korrekt fősodratú ízeket vonultattak fel. Nincsenek gasztronómiai csodák, de a kiszolgálás korrekt, az árak barátságosak, az adagok hatalmasak, az alapanyagok meg frissek, ami halak esetében elengedhetetlen.
Nagyon magas árak vannak s nem minőségi az ettél . Rántott csirke combot ettem s nem volt át sütve a hús . A barátom cigány pecsenyét evett s a hús rágós volt . Szerintem ez volt az utolsó étkezésem ott!
Tegnapi napon beültünk ebédelni, már a pincér fusztrált volt, kimérten fásultan viselkedett. Rendeltünk kofapecsenyét a hús ehetetlen volt, félig nyers. A pacalpörköltnek is bizarr színe volt, a mellé tálalt főtt krumplit hidegen hozták, nem frissen készült. A harcsapaprikás sem volt éppen friss. Elcsomagolták jó áron de itthon a kukába landolt.
Már többször jártunk itt, és mindig jó élményekkel távoztunk, de legutóbb nagy csalódás volt a hely. Majd egy órát kellett várni, mire a rendelést kihozták. Az étel kritikán aluli. Az 1mm vékony csirkemell cipőtalp keménységű volt, a franciapanír chips állagú. Ilyen árfekvésű helyen csak kifogástalan minőségű ételt szabadna felszolgálni.
Szeretnék hitelesen értékelést írni. Április 6. feleségem idősebb gyerekem és én betértünk egy ebédre. A pincér a bejáratnál készségesen jó benyomással fogadott bennünket. Közölte hogy csak 2 db asztal ami szabad. Egyik a bejárattal szemben a másik a folyosó vége felé ezt választottuk. Hozta az étlapokat,majd meg kérdezte mit szeretnénk inni.
Ez általában így szokás. Kihozta az italt és felvette a rendelést az ételre. Hárman három félét rendeltünk a pincér fel írva a rendelést viccesen megjegyezte "Kinek nincs esze legyen notesze". Meg kaptuk az ételt kellően szép tálalás a mennyiség korrekt úgy annyira hogy rajtam kívül sem a párom,sem a fiam nem tudták megenni! El csomagoltattuk a maradékot. A párom kér még egy kávét. Majd kértem a pincért hogy fizetnénk ő mondta hogy intézkedik. Kis idő múlva egy pincér hölgy lépet az asztalunkhoz és hozta a nyugtát. Mondta az őszeget én fizettem. Tudom És ismerem a közhelyet Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. De mint a Kreszben a bizalmi elv. Kérdezném ki az aki feltételezné hogy egy Jó Éterem pincére olyat is fő számol amit mi el sem Fogyasztottunk! ! Haza érve néztem át a nyugtát és a fogyasztásunkon kívül +2 téttel szerepelt ami egy 2dl üdítő 590ft és egy gesztenyepüré 1690ft így 2280ft + kellet kifizetnem! Nagyon sajnálom fogy emiatt az értékelésem negatív pedig lehetett volna jóval szebb! ! ! Ui amúgy az ételek rendben voltak Az éterem szép tiszta!
Kccskemét felé autózva választottuk ezt az utba eső éttermet. Az étterem külső belső megjelenése és az étlap széles választéka nagy reményeket keltett bennünk. Az italokat gyorsan megkaptuk, és egy kiváló ököruszály leves után vártuk a főételünket.
Amely szintén gyorsan megérkezett, viszont mindkét étel kritikán aluli volt, mind hőfokra mind izre vonatkozóan, a mikrózás sokat rontott az ételek minőségén.
Többször is vendégek voltunk már a csárdában, és mindig finom, és bőséges ételeket kaptunk, kedves, mosolygós pincérek vettek körül. Sajnos az utóbbi időben valami történt a pincérekkel. Csak találgatni tudok, talán nincsenek megfelelően fizetve, vagy ép jó dolgukba lettek ilyenek? Sokat kellett várni, pedig nem eldugott helyen ültünk.
A szokásos kedves szavak helyett, némán adta a kezünkbe az étlapot, némán rakta elénk az ételt, majd jött a fizetős pincérnő, aki roppan unottan tolta elénk a számlát és a dobókockákat tartalmazó poharat. Végig ránk sem nézett, minden gépies és lehangoló volt. Mintha az ételek minősége is gyengébb lett volna, de elképzelhető, hogy csak a rossz hangulat miatt éreztük így. Német vendégeinknek nagyon ajánlottuk, de végül nem győztünk magyarázkodni.