Ha valaki drágább kocsival érkezik, az sem gond, mert az étterem frekventált helyen van, nem volt eddig semmilyen problémánk. Az étterem egy régi házból lett kialakítva, amivel jól mutatja a nevéhez is illő csárda jellegét. Habár nem csárda, mégis annak néz ki. A tulajdonosok nagyon figyeltek a díszletekre, a gondosan megválogatott szárított gyümölcsökre mint díszlet, paprikafűzérek, szárított tökök, régi bútorok, üvegek, a régi edényekre, használati tárgyakra, régi nagymama korabeli bútorokra, a padlóra, ami szintén úgy kopog mint régen, az ablakok fából vannak, kereszt osztással, nem fehér műanyagból. Az asztalterítő, az evőeszközök, a felszolgálók népviselete,hosszúszárú csizmája, bőujjú ingje, megjelenése , maga az étlap is szintén csárdás hangulatot sugároz. Az ételekről pár szóban: Az ételek minősége kifogástalan. Az ízviláguk nagyon gazdag, az ételek színe és állaga is nagyon szép és jó. A mennyiség még a nagyobb étkűeknek is kielégítő, de aki nem tudja megenni, annak szépen elcsomagolják, amiből még másnap az egész család jól fog lakni. Ha így nézzük, akkor az árak nagyon jók kecskeméti viszonylatban. a csárdában mindenki igényének megfelelő bor és egyéb italválaszték van. A felszolgálás: a felszolgáló kollégák már régóta szinte ugyanazok, így a vendég nem lát mindig új arcokat, amiből arra lehet következtetni, hogy meg vannak becsülve az ott dolgozó kollégák, ami ritka de jó. a felszolgálók szinte zavarbaejtően udvariasak, mindig lesik a kívánságainkat. Amikor bemegyünk néha már a nevünkön szólitanak! ! ! ! , mindig jó asztalt kapunk jó helyen. A felszolgálás sebessége a sok vendég ellenére is maximum 30 perc, de ha azt nézzük, hogy friss alapanyagokból dolgoznak, nem mirelit termékekkel, akkor az is jó. Meghát az ember nem gyorsétterembe megy, ha várni kell, addig is beszélget. Összességében nézve az éttermet csak ajánlani tudom mindenkinek. Amit mindenképp meg kell kóstolni: raguleves, birkapörkölt, halászlé és a végére mákoslütyü. Na azt nagyon jól csinálják.