Hévíztől északra, Kehidakustányban található a Kehida Family Resort, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában. A szálloda kényelmes szobákkal, saját wellnessrészleggel várja vendégeit, a környéken pedig számtalan programra nyílik lehetőség.
A szilveszteri hosszú hévégét töltöttük itt a párommal. Mindennel elégedettek voltunk. Egyetlen problémát emelnék csak, hogy az ágyak nagyon kényelmetlenek.
Délután háromkor lehetett elfoglalni a szobát a szoba berendezése nagyon egyszerű nincsen szőnyeg sem viszont van egy minikonyha minibár nincs a szobában, 2 ágy van össze tolva. Nem franciaágy a matrac katasztrofális, alvásra alkalmatlan, két éjszakát rendeltünk A visszaigazolásban szerepelt hogy félpanzió mivel december 25.
26 . 25 én este nagyon finom vacsorát kaptunk de másnap este közölték hogy nincs vacsora menjünk étterembe mivel a szállodának nincs erre lehetősége nem értem akkor hogy szerepelhetett a félpanzió ha két éjszakából csak egyszer kaptunk vacsorát a szállodában a bár este nyolckor már bezárt a kicsi medencéjük szintén este hatkor a visszaigazol ásban Forraltbor szerepet de olyat nem kaptunk A medence térben a korlát tiszta rozsda meg se lehet érinteni a lépcsőházban hullik a vakolat a folyosón a Padlószőnyeg illesztésénél a fém lezáró csík 5 cm kiáll határozottan balesetvedzélyes, a személyzet kedves bár amikor szóltunk hogy szsunázni szeretnénk és kérünk törölközőt 1000 Ft lehetett bérelni majd a szauna melletti falon megláttuk hogy lehet kérni ingyen szsunakepedőt csak ezt nem közölték velünk, este a szálloda parkolojához vezrtő utat 100 m vaksötétben botorkálva tettünk meg, mindezt 65 e Ft ért 2 éjszakára 2 főnek. . .
A szálloda személyzete rendkívül segítőkész volt. A wellness részleg kikapcsolódáshoz elegendő, de aki többre vágyik, annak kedvezményes belépőjegyet biztosítanak a közeli termálba. A szobák tágasak, tiszták, berendezésük remek. A reggeliző helyiség a szálloda forgalmához viszonyítva kicsi, a wellnes részleg nyitvatartása lehetne hosszabb.
Születésnapom alkalmából lepett meg családom egy hétvégi utazással Kehidakustányba. Párom egész úton izgult, tetszeni fog-e a hely. Kicsit kiábrándító a fiatal épületen az omladozó vakolat, de a recepció fiatalos és üde benyomást keltett. A két légterű szobába kissé nehéz volt minden egyes alkalommal bejutni, mert a zár nehezen érzékelte a kártyát.
A szoba fiatalos, barátságos stílusú volt, de nem keltett bennünk üde, friss érzést, mivel a kárpitos bútorok igen csak viseltesek voltak, rájuk férne egy alapos frissítés, esetleg csere. A kanapé nem csak viseltes, de nagyon kényelmetlen is volt. Összességében a szobában nem sokat tartózkodtunk, így ezeket leszámítva azért jó volt. A reggeli bőséges, változatos, finom volt. A beltéri medence kellemes, de így hétvégén kissé zsúfolt. Összességében jól éreztük magunkat!
A szállodában - az internetszolgáltatás gyengesége ellenére - kellemes négy éjszakát töltöttünk el. A személyzet kiválóan látta el feladatát. A reggeli finom és bőséges volt. Fontos szempont volt a kiválasztásnál, hogy az ár magában foglalta a reggelit és a légkondicionáló használatát is. Másnak is bátran merem ajánlani, mert nem fog csalódni.
Kedves és szolgálatkész személyzet, tágas, tiszta szobák, szépen karbantartott épület. Rendkívül jó ár/érték arány. Minden évbe visszatérünk, néha többször is.
A szálloda tiszta, a reggelinél voltak kisebb fennakadások, de összességében meg voltunk elégedve mindennel. Biztosan vissza megyünk még. Köszönjük szépen.
3 napot töltöttünk ebben a hotelben. Tágas nagy apartmant kaptunk, jól elfértünk. Jó a szálloda, tiszta, szép, jó az elhelyezkedése, közel a fürdő. A wellness nem túl nagy (konkrétan a medence) de ha nincsenek sokan akkor tökéletes. Igazából minden jó volt, bár Kehidakustányban nagyon nincs semmi a fürdőn kívül.
A reggeli picit szegényes, a kávé instant, számunkra ihatatlan volt. Hiába raktak a kávégép tetejére szemes kávét nagy rafináltan, az íze alapján rá lehetett jönni hogy köze nincs a darált kávéhoz.
A párom lepett meg egy valentin napi hétvégével. Nagyon szuper volt szó szerint minden! ! ! mindent ki lehetett élvezni,saját belső medence,szauna. . . nem volt ,,tömegnyomor"esti privát gyertyával körbe kirakott medence használat. . . hangulatvilágítással. . . Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom,mindennel meg voltunk elégedve! Egyetlen egy negatív tapasztalat az az oda vezető földes út. . .
A mi szándékuk nevezett hétvégén a teljes pihenés és "kikapcsolás" volt. Éppen ezért a gyerekeinket a nagyszülőkre hagyva csak kettesben utaztunk. Nekünk minden megfelelt, jó volt a reggeli, csendes volt a szoba, kedves a személyzet. A billiárd szoba volt számunkra az egyetlen kifogásolható dolog! Elképzelhető, hogy a gyerekekkel is visszatérünk majd!