Hévíztől északra, Kehidakustányban található a Kehida Family Resort, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában. A szálloda kényelmes szobákkal, saját wellnessrészleggel várja vendégeit, a környéken pedig számtalan programra nyílik lehetőség.
Meglepő! Belépsz az ajtón,és megcsap az a finom tiszta jó illat,az egész szállodára ez volt a jellemző. El is neveztem jó illatú szállodának. Házassági évfordulót jöttünk ünnepelni a párommal és tökéletes három éjszakát töltöttünk el itt.
Sokat nézegetem a interneten az utazás előtt hogyan is néz ki a szállás, kívülről,a szobák,a környezet,Nos minden kivétel nélkül ugyan úgy nézet ki . A csalódás kizárva. Recepciós udvarias, elmondja amit kell és mindenre válaszol,majd utukra bocsájtja a megfáradt vendégeket. Apartmanok nagyok tágasak, nagyon jó illatúak,tiszták napfényesek. Szerencsénk volt az nap délután sütött a nap. Bár nem akartunk kiülni a tényleg hatalmas teraszra,de hogy legyen egy negatívum is ezt ülő alkalmatosság hiányában nem is tudtuk megtenni. Az ágy kényelmes a tv hatalmas bár kevés csatornával,de ez elhanyagolható hisz nem ezért jöttünk. Főzősarok alap felszereltségű,de nem is akartam főzni. Fürdőszoba természetesen tisztán jó illatú és tusfürdővel folyékony szappannal jól ellátott volt,ki egészítve egy ruha szárítóval aminek nagy hasznát lehet venni,pláne ha gyermekkel vagyunk. Hisz igazán mint ahogy a nevében is benne van ez a fő szempont aminek én úgy láttam maradéktalanul megfeleltek. Éjszaka csend,az amúgy is csendes környéken Meglepő volt hisz elég sok vendég volt és kisgyermekek is és még sem lehetett semmi zajt hallani. Igen pihentető az már biztos. A reggeli a lehetőségekhez képest választékos,a kiszolgálás gyors és udvarias persze ez csak a gépi kávét nem szeretőknek,szól. Rendelkezik a szálloda wellness részleggel,külső belső medencével,de ezeket nem próbáltuk ki. Így csak azt tudom mondani hogy nagyon szép és tiszta volt ott is minden, mert azért csak bekukucskáltunk a szaunákba is. A Kehidai fürdő pompás,az idő meg rohant és oly gyorsan vége lett a pihenésnek mint egy pillanat. Aki szereti a csendet ,kényelmet,gyógyfürdőt mindenképp ajánlom a Kehida Family Resortot.
A szálloda elhelyezkedése központi, a szálloda kényelmes, baba barát. A szálloda személyzete, segítőkész, kedves és felkészült. Az ételek változatosak, bőségesek. A szobák abszolút kényelmes kialakításuak, jó pihenést biztosítanak vendégeik szàmára. A wellness kielégítő, megfelelő.
Nagyon jól éreztük magunkat. A Kehida Kapuja étteremben az ételek fantasztikusak voltak, a felszolgálás magáért beszél! A szeményzet kedves, közvetlen és segítőkész volt. Azonban a a szálloda hagy némi kivetni valót. Például: a szobakártya nem működött megfelelően, és a regglire minden reggel várni kellett, ugyan is nincs annyi asztal amennyi főt tud fogadni a szálloda.
2 éjszakát töltöttünk a párommal a hotelban. Nagyon jól éreztük magunkat! Kedves és segítőkész volt a személyzet. Az ételek finomak voltak. A wellness rész megfelelő volt. Bár mi a szaunát nem próbáltuk, mert nem bírjuk a párás meleget, de ez nem a szálloda hibája. Biztos az is kiváló. Örülünk, hogy megismerhettük ezt a szállodát.
A szálloda könnyen megközelíthető. Tiszta környezet, kényelmes és tágas szoba. A szobák felszereltek. A reggeli bőséges, a vacsora barátságos étteremben fogyasztható. A szálloda kisebb és nagyobb gyerekek részére is biztosít kikapcsolódást.
A szálloda kérdőívén már részletesen értékeltem az előnyöket és a hátrányokat, úgyhogy csak annyit írnék, apróságoktól eltekintve jól éreztük magunkat.
A szoba tiszta es kenyelmes. A szemelyzet kedves. Kar, hogy a szobaban nincs mikro, amiben legalabb megmelegithettuk volna a gyerek vacsorajat, de a kavezoban megmelegitettek nekunk, sot ott is ettuk meg. A kavezoban a reggelin kivul nincs meleg etel, mert a felpanzio egy kozeli etteremben van.
Ami nagyon nem tetszett, hogy 2 gyermekkel mentunk, de mivel a kisebbik meg ingyenesen szallt meg, mert meg nincs 2 eves, hiaba foglaltam felpanzioval, csak harman kaptunk ebedet, a kicsinek kulon meg kellett venni, hogy o is ehessen. Inkabb fizettem volna elore tobbet, hogy neki is benne legyen az etkezes a foglalasban, csak elkeruljem a kellemetlenseget az etteremben. A telepules az Isten hata mogott van, a legkozelebbi szupermarket 20km. Gyerekeseknek idealis, gyermekbarat hely.
A legnagyobb probléma a wellnessrészlegen található: a víz épphogy langyos volt és szinte fáztunk a parton is.talán nem véletlen,hogy másnap a kehidai fürdőben találkoztunk az összes szállóvendéggel....egy szimpla fogadónak elmegy de wellnesshotelként élvezhetetlen....
A személyzet nagyon kedves, türelmes volt. A szoba tágas és kényelmes! A szaunából sajnos csak az egyik működött így sorban állás volt hozzá! Illetve a víz hőmérséklete 32-34 fokot írtak ki, de max 28 fokos lehetett! Huzamosabb ideig ha benne volt az ember fázott! Az ételek nagyon finomak voltak!
Összességében meg voltam elégedve a szálloda nyújtotta lehetőségekkel. A reggeli kínálata bőséges,választékos és finom volt. A szoba tiszta és kényelmes. A wellness részlegben találtam némi kifogásolni valót, például a medence vize lehetett volna kicsit melegebb, illetve a benne működő elemeket,pl.
a hátmasszírozó vízsugarat járathatták volna tovább is, nem csak pár percig. A szauna tetszett. Másik észrevételem, hogy szerintem túl korán zárt a wellness is, a kávézó is, és más szórakozási lehetőség is. Ha ilyen rossz az idő, a vendégek nem tudnak más szórakozást este, maximum a tévénézést. Sajnálom, hogy rossz időben voltam ott, mert szívesen kipróbáltam volna a kinti medencét is. A személyzet kedves, segítőkész.